- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
Bi kere yedim bi da yemem inşallahKesinlikle sakinliğimizi korumamız gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kere yedim bi da yemem inşallahKesinlikle sakinliğimizi korumamız gerek
Kaç yıldır deniyorsunuz rahim filmi çektirmeyi düşündünüz müBen de 5 yıl önce 10 cm'lik bir kist aldırdım, ameliyat oldum.
Aklıma geliyor acaba bu ameliyatların olumsuz etkisi var mıdır bebek için.
Ne bileyim tüplerde yapışıklık tıkanıklık vs. bişey olmuş mudur diye aklıma geliyor.
Daha yenisin inşallah olur ilk gebelik mi olcak seninki de5 aydır deniyorum canım
Laboquick almanı tavsiye etmem cnm ben de kullandım onlardan hep dağılıyordu çızgı ler sacma sapan 4 test 5 test yapardım emin olana kadar, sonra innovita aldım çok çok daha memnunum hiç bozuk test ile karsılasmadımUf çok sinir oldum kızlar ya ikili kaset ovülasyon testlerinden almıştım ikincisini yaptım bozuk çıktı. Zaten iki tanecik vardı elimde o da bozukmuş pik görebilseydim iyiydi
Dağılma sebebi üç den fazla damla damlatmanız ve iki saat sıvı almamanız ben de kullandım her zaman çok net çıkardıLaboquick almanı tavsiye etmem cnm ben de kullandım onlardan hep dağılıyordu çızgı ler sacma sapan 4 test 5 test yapardım emin olana kadar, sonra innovita aldım çok çok daha memnunum hiç bozuk test ile karsılasmadım
Laboquick değil ki :/ Evvelsi gün yaptığımda silik çıkmıştı bugün yumurtlama günüm yaptım ve hiçbir şey yok. Damlalığı da bozuktu zaten. Yumurtlama günü hiç çıkmaması garip değil mi? Düzenli adet gören biriyim uygulamaya güveniyorum o yüzden yumurtlama günü konusundaLaboquick almanı tavsiye etmem cnm ben de kullandım onlardan hep dağılıyordu çızgı ler sacma sapan 4 test 5 test yapardım emin olana kadar, sonra innovita aldım çok çok daha memnunum hiç bozuk test ile karsılasmadım
Ben iki damla damlattım :/Dağılma sebebi üç den fazla damla damlatmanız ve iki saat sıvı almamanız ben de kullandım her zaman çok net çıkardı
benmdr Canm yumurtalama olduktan sonra baya batma bel ağrısı yaşadım inşAllah HamişizdirBenim yumurtlama 2 gün erken oldu bat artık 25 Nisan cnm ama çatlama da 4 gün sonra batma oldu çok fazla, diğer herşey aynı adet belirtileriyle, hafif hafif sancılar var yumurtlamadan adete kadar hep olur bende 6 gün kaldı bakalım inşallah adet olmam artık test yapmak için çok çok erken daha, yapsanız bile negatif görürsünüz, hcg 9.günden sonra kanda yukselmeye baslıyor, siz kaç yıldır deniyorsunhz
Heycan var mı?Evet canm perşembe günü adey olmam gerek
Yok yok perşembe günü güzel haberi alman gerek diyelim ona İnşallahEvet canm perşembe günü adey olmam gerek
evet var ama umutsuzlukta varHeycan var mı?
İnşAllah Canm ama Hiç bi belirti felan yok Bilmiyorum ya her kes o kdr belirti yaşar adet belirtiside yokYok yok perşembe günü güzel haberi alman gerek diyelim ona İnşallah
Bu topikte kimsede umutsuzluk olmıcakk. Kuzucumm olumlu dusun bebegin gelcek seninle olcakevet var ama umutsuzlukta var
inşAllah canm Hepimize KısmetBu topikte kimsede umutsuzluk olmıcakk. Kuzucumm olumlu dusun bebegin gelcek seninle olcak
Benimde eşim vardiyalı calısır o hafta gece evdeyse izlerim bende korkı film yoksa asla izlemem
Kaç yıldır deniyorsunuz rahim filmi çektirmeyi düşündünüz mü
Belirti olmaması da belirtidir ay kendimizi deli gibi yaptık iyiceİnşAllah Canm ama Hiç bi belirti felan yok Bilmiyorum ya her kes o kdr belirti yaşar adet belirtiside yok