Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başlamanı çok tavsiye ediyorum.. Benim adetlerim çok düzensiz kestiremiyordum hiç telefon uygulamaları da tam olarak doğru zamanı göstermiyor
Hangi testi kullanıyorsun canım ben eczaneden ikili kaset aldım ama iki tane çok az :/

Ben internetten sipariş veriyorum 24 adet ovülasyon + 3 gebelik testi şeklinde uyguna geliyor epey.. laboquick kullanıyorum..
İyiymiş canım ben eczaneden alırım büyük ihtimalle ama inşallah bulabilirim. Senin gebelik olmuş muydu daha önce

Selam kızlar ben de geldim bat 18.05.2020

Başlamanı çok tavsiye ediyorum.. Benim adetlerim çok düzensiz kestiremiyordum hiç telefon uygulamaları da tam olarak doğru zamanı göstermiyor
Benim normalde aşırı düzenliydi saati aaatine yani. Ama kürtajdan sonra döngülerim felan da şaştı. Kestiremiyorum. Gelen akıntıdan anlıyodum.

Balkonu ,bahcesi olan varsa güneşe çıksın , D vitamını cok önemli biliyorsunuz ki , bileklerınızı acın gözlerınızı kapayın huzur yükleniyor, ben cok rahatladım.

İlk gebelik mi olcak canım? Ovulasyon takibi felan yapıyo musun
Ilk gebelik olcak insallah, bu ay aşılama yapmıştık olmadi ne yazik ki bu ay ovulasyon testi kullanmayı düsunuyorum

Ilk gebelik olcak insallah, bu ay aşılama yapmıştık olmadi ne yazik ki bu ay ovulasyon testi kullanmayı düsunuyorum
Nasip canım belkide bi mudahaleye gerek kalmadna hamile kalcaksın belli mi olur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün reglin düzenli midir normalde

Nasip canım belkide bi mudahaleye gerek kalmadna hamile kalcaksın belli mi olur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün reglin düzenli midir normalde
İnsallah hepimizin yüzü gülsün canım. Düzenli oluyorum senin ilk gebelik mi olacak

İnsallah hepimizin yüzü gülsün canım. Düzenli oluyorum senin ilk gebelik mi olacak
yok canım yani bi gebeligim oldu ama dusuk yaptım kürtaj oldum 2 ay oldu işte. İnşallah bu ay gelir miniklerimiz

yok canım yani bi gebeligim oldu ama dusuk yaptım kürtaj oldum 2 ay oldu işte. İnşallah bu ay gelir miniklerimiz
Üzüldüm canım Allah bidaha yaşatmasın İnşallah bu topik uğurlu gelecek hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…