- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
Yerine cevap vermiş olucam ama değilSen hamilemisin canım?
Hadi inşallahhİnşallah bat değil bebiştir gelen
Hayır canım bu topik hamilelik için vsr zatenSen hamilemisin canım?
Hadiii inşallah canımm. Rabbim büyüktürrYerine cevap vermiş olucam ama değilBu konudaki kimse hamile değil henüz ama mayıs sonunda hepimiz gebe olucaz inşallahh
Günaydın canım ben bı kahvalti yaptım gün geçsin diye1 saat spor yapicam gebelik öncesi gebeliğe hazırlıkGünaydınn kızlar ne var ne yok napıyosnuz?
Bende yaptım bi iki kez ama pes edesim geliyo hemenGünaydın canım ben bı kahvalti yaptım gün geçsin diye1 saat spor yapicam gebelik öncesi gebeliğe hazırlık
Pilatesle daha çok sikilasirsin canimBende yaptım bi iki kez ama pes edesim geliyo hemenRamazan öncesi de biraz göbeği eritmek istiyorum. Benim kilom çok yok ama 1.5 sene önce 20 kilo verdigim için biraz vücudum sarktı göbeği toparlamak istiyorum
Bencede yap canimGünaydın kızlaar günaydınAzze valla adet ağrısı çekiyorum şu reglim Bi bitse de ovulasyon a başlasam diye heyecan yapıyorum. Bu ay umudum vardı leke gelince çok üzüldüm stres yaptım ondan oldu sanırım afedersiniz kahverengi çamur gibi geliyordu şükür bugün yarım saat spor yaptım rengi düzeldi. Evde ye iç yat biraz saldık şu oruçlar başlamadan her sabah yarım saat spor yapayım diyorum
Olsun kuzucum mayısa kaldı umutlar bakalımm.Evet kuzum ya eşimde 12 gündür felan evdeydi ona börek çörek tatlı yemek felan hep yemeyle geçti biraz saldım kendimi. Neyseki işe başladı artık dilkat etcemGünaydın kızlaar günaydınAzze valla adet ağrısı çekiyorum şu reglim Bi bitse de ovulasyon a başlasam diye heyecan yapıyorum. Bu ay umudum vardı leke gelince çok üzüldüm stres yaptım ondan oldu sanırım afedersiniz kahverengi çamur gibi geliyordu şükür bugün yarım saat spor yaptım rengi düzeldi. Evde ye iç yat biraz saldık şu oruçlar başlamadan her sabah yarım saat spor yapayım diyorum ❤
Cidden mi ya ama platese dahil hiç bi ekipmanım yokPilatesle daha çok sikilasirsin canim
Bugün burdada harika bi hava var ve sessizlik sokaklarda kimsr yok araba sesi yok çok huzurlu gözlerimi kapasam kendimi tatil köynde hissedebilirimKızlar selam , herkese iyi günler :) Havalar nasıl güzelleşiyor ve biz evlerdeyiz :) İnşallah biter gider şu illet..
Hoşgeldin canım benden 2 gün sonraymışşMerhaba
Ben de geldim Bat 5 mayıs
Hosgeldin aramızaMerhaba
Ben de geldim Bat 5 mayıs
HoşbuldummHoşgeldin canım benden 2 gün sonraymışş
HoşbuldumHosgeldin aramızane zamandır deniyosun canım. Benden bi gün sonra senin bat
Galiba ben de yakaladım hadi inşallah yaHoşbuldumm
Ben dün yumurtlamayı yakaladım sanırım heyecanla bekliyorum.. Senin içinde hayırlı olsun canım
İnşallah bu ay olur . Bende olmazsa ovulasyon takibine baslıcam artıkHoşbuldum
11 aydır deniyoruz.. Bu ay ilk defa ovülasyon takibine başladım hayırlısı