Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım ben bı kahvalti yaptım gün geçsin diye1 saat spor yapicam gebelik öncesi gebeliğe hazırlık 😊
Bende yaptım bi iki kez ama pes edesim geliyo hemen :KK70: Ramazan öncesi de biraz göbeği eritmek istiyorum. Benim kilom çok yok ama 1.5 sene önce 20 kilo verdigim için biraz vücudum sarktı göbeği toparlamak istiyorum:KK49::spor:

Günaydın kızlaar günaydın Azze Azze valla adet ağrısı çekiyorum şu reglim Bi bitse de ovulasyon a başlasam diye heyecan yapıyorum. Bu ay umudum vardı leke gelince çok üzüldüm stres yaptım ondan oldu sanırım afedersiniz kahverengi çamur gibi geliyordu şükür bugün yarım saat spor yaptım rengi düzeldi. Evde ye iç yat biraz saldık şu oruçlar başlamadan her sabah yarım saat spor yapayım diyorum ❤️

Bende yaptım bi iki kez ama pes edesim geliyo hemen :KK70: Ramazan öncesi de biraz göbeği eritmek istiyorum. Benim kilom çok yok ama 1.5 sene önce 20 kilo verdigim için biraz vücudum sarktı göbeği toparlamak istiyorum:KK49::spor:
Pilatesle daha çok sikilasirsin canim

Günaydın kızlaar günaydın Azze Azze valla adet ağrısı çekiyorum şu reglim Bi bitse de ovulasyon a başlasam diye heyecan yapıyorum. Bu ay umudum vardı leke gelince çok üzüldüm stres yaptım ondan oldu sanırım afedersiniz kahverengi çamur gibi geliyordu şükür bugün yarım saat spor yaptım rengi düzeldi. Evde ye iç yat biraz saldık şu oruçlar başlamadan her sabah yarım saat spor yapayım diyorum ❤️
Bencede yap canim

Kızlar selam , herkese iyi günler :) Havalar nasıl güzelleşiyor ve biz evlerdeyiz :) İnşallah biter gider şu illet..

Günaydın kızlaar günaydın Azze Azze valla adet ağrısı çekiyorum şu reglim Bi bitse de ovulasyon a başlasam diye heyecan yapıyorum. Bu ay umudum vardı leke gelince çok üzüldüm stres yaptım ondan oldu sanırım afedersiniz kahverengi çamur gibi geliyordu şükür bugün yarım saat spor yaptım rengi düzeldi. Evde ye iç yat biraz saldık şu oruçlar başlamadan her sabah yarım saat spor yapayım diyorum ❤
Olsun kuzucum mayısa kaldı umutlar bakalımm.Evet kuzum ya eşimde 12 gündür felan evdeydi ona börek çörek tatlı yemek felan hep yemeyle geçti biraz saldım kendimi. Neyseki işe başladı artık dilkat etcem :spor:

Kızlar selam , herkese iyi günler :) Havalar nasıl güzelleşiyor ve biz evlerdeyiz :) İnşallah biter gider şu illet..
Bugün burdada harika bi hava var ve sessizlik sokaklarda kimsr yok araba sesi yok çok huzurlu gözlerimi kapasam kendimi tatil köynde hissedebilirim:KK70:

X