Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim regl habercileri sivilcelerim çıktılar yine yüzümde

Kaç yaşına geldim şu sivilcelerden kurtulamadım ergenlikten beri

Kızlar benim regl habercileri sivilcelerim çıktılar yine yüzümde

Kaç yaşına geldim şu sivilcelerden kurtulamadım ergenlikten beri
Yanılıyosunnn canım. Ben hamile oldugum ay da cıkmıstı sivilcem dedim galiba yine regl olcam o bi kac gün sonra kuruyp gitti sonra hamile oldugumu ögrenmistim zaten.

Yanılıyosunnn canım. Ben hamile oldugum ay da cıkmıstı sivilcem dedim galiba yine regl olcam o bi kac gün sonra kuruyp gitti sonra hamile oldugumu ögrenmistim zaten.

Ciddi misin, umutlanmaya yer arıyorum zaten

Hiç bir belirtim yok ama nasıl birşey ki bu hamilelik, belirtim olacak mı anlayacak mıyım hissedecek miyim acaba olunca, kafamda deli sorular

Ciddi misin, umutlanmaya yer arıyorum zaten

Hiç bir belirtim yok ama nasıl birşey ki bu hamilelik, belirtim olacak mı anlayacak mıyım hissedecek miyim acaba olunca, kafamda deli sorular
vallahiii bende üzülmüştüm hatta esime dedim yine adet sivilcem cıktı ama bise diyim mi o ay hissediyodum cok fazla bu ay da aynı duygulardayım bakalım tutuyo mu herkesin hamilelik belirtisi cok farklı kimi hic belirtsi olmuyo kimin de de cok. Regl kanı gelene kadar umut vardır .

Ben kendime güvenmem artık

Mart ayında tamam oldu demiştim göğüslerim kasıklarım filan nasıl ağrıyordu.

Hatta bir sabah erkenden kalktım eşimin kıyafetlerini ütülüyorum uykulu uykulu birden burnuma mis gibi börek kokusu geldi.

Uyku sersemi ütüyü kokluyorum nerden geliyor diye

Regle de az kalmıştı epey umutlanmıştım ama sonu hüsran

Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• C6F5385A-BE18-4DFC-964D-A88A47B526A4.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 40
ccnm bunun uzerıne konu actıgında 15 dk soyledın burda 5 dıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…