İnsallah bu sefer olur canımHoşbuldum.Evet ilk gebelik olacak 1buçuk yıldır deniyoruz.
Yapmadım ve suan karmakarısıgım hamile kalırsam sansa kalmıs gibi bise olcamOvulasyon takibi falan yaptınmı canım
Belki böyle bebisin gelecek hic belli olmazYapmadım ve suan karmakarısıgım hamile kalırsam sansa kalmıs gibi bise olcam
Valla gelirse cok iyi olur annesi iptal oldu çünküBelki böyle bebisin gelecek hic belli olmaz
Diğer dönemlerdeki gibi cnm yaa bi farklılık yok hiçHadi bakalım belirti felan var mı bi farklılık neler hissediyosun
Sadece yumurtlamadan 4 gün so ra batma hıssettım bi umut oHadi bakalım belirti felan var mı bi farklılık neler hissediyosun
Canım belirtilerin cogu psikolojik oluyo zatenSadece yumurtlamadan 4 gün so ra batma hıssettım bi umut o
Öyle adet belirtileri ile aynı oluyormus çogu zaman, inşallah günümüz yakındır bizim de, anne olmak şu dünyada en çok istediğim şeyCanım belirtilerin cogu psikolojik oluyo zaten
Yanılıyosunnn canım. Ben hamile oldugum ay da cıkmıstı sivilcem dedim galiba yine regl olcam o bi kac gün sonra kuruyp gitti sonra hamile oldugumu ögrenmistim zaten.Kızlar benim regl habercileri sivilcelerim çıktılar yine yüzümde
Kaç yaşına geldim şu sivilcelerden kurtulamadım ergenlikten beri
Bizde dertlencek miyiz bebislerden? Uyumuyo,durmuyo,aglıyoÖyle adet belirtileri ile aynı oluyormus çogu zaman, inşallah günümüz yakındır bizim de, anne olmak şu dünyada en çok istediğim şey
Yanılıyosunnn canım. Ben hamile oldugum ay da cıkmıstı sivilcem dedim galiba yine regl olcam o bi kac gün sonra kuruyp gitti sonra hamile oldugumu ögrenmistim zaten.
İnşallah tutar CanımmEki Görüntüle 2621524 çatlamayıda gördüm kızlar artık gebelik testi için geri sayım dua edin nolur sağlıklı gebelikle sonuçlansın
vallahiii bende üzülmüştüm hatta esime dedim yine adet sivilcem cıktıCiddi misin, umutlanmaya yer arıyorum zaten
Hiç bir belirtim yok ama nasıl birşey ki bu hamilelik, belirtim olacak mı anlayacak mıyım hissedecek miyim acaba olunca, kafamda deli sorular
Canım benim hadi hayırlısıİnşAllah❤
vallahiii bende üzülmüştüm hatta esime dedim yine adet sivilcem cıktıama bise diyim mi o ay hissediyodum cok fazla bu ay da aynı duygulardayım bakalım tutuyo mu herkesin hamilelik belirtisi cok farklı kimi hic belirtsi olmuyo kimin de de cok. Regl kanı gelene kadar umut vardır .
ccnm bunun uzerıne konu actıgında 15 dk soyledın burda 5 dıyorsunKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi