- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
Canım külotlu çorabı pilates lastigine çevirebilir son canım koltuktaki kirlenyleride ağırlık olarak kullanabilirsin ben ilk basladigimda öyle yapiyordumCidden mi ya ama platese dahil hiç bi ekipmanım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım külotlu çorabı pilates lastigine çevirebilir son canım koltuktaki kirlenyleride ağırlık olarak kullanabilirsin ben ilk basladigimda öyle yapiyordumCidden mi ya ama platese dahil hiç bi ekipmanım yok
4 ü sayman gerekirKızlar size birşey sorcam. Şimdi benim ayın 4ünde gece kahverengi lekelenmem oldu gece yarısından sonrada kanamam başladı yani sabah ped dopdolu şekilde uyandım benim ilk günüm 4ü mü oluyo 5i mi
Amin canım tek duam tekrarını yaşamamak inşallah inşallah bende öyle inanıyorum ümitsizlik yok aslaÜzüldüm canım Allah bidaha yaşatmasın İnşallah bu topik uğurlu gelecek hepimize
Güzel fikirler bunları degerlendircemCanım külotlu çorabı pilates lastigine çevirebilir son canım koltuktaki kirlenyleride ağırlık olarak kullanabilirsin ben ilk basladigimda öyle yapiyordum
Gercek mi ya? Kafam karıstı valla4 ü sayman gerekir
4 ün de çok az lekelenme olduysa 5 ini saymalısın benim doktorum yoğun geldigi günü ilk gün sayıyoruz demisti.Gercek mi ya? Kafam karıstı valla
Hayırlısı olsun insallah sağlıkla bebisin gelirEki Görüntüle 2621524 çatlamayıda gördüm kızlar artık gebelik testi için geri sayım dua edin nolur sağlıklı gebelikle sonuçlansın
İnşAllah canım amin hepimiz sevinelimHayırlısı olsun insallah sağlıkla bebisin gelir
Hepimiz peş peşe yumurtladık. Haberleride peş peşe veririz inşallahEki Görüntüle 2621524 çatlamayıda gördüm kızlar artık gebelik testi için geri sayım dua edin nolur sağlıklı gebelikle sonuçlansın
Bebis gelsin insallahEki Görüntüle 2621524 çatlamayıda gördüm kızlar artık gebelik testi için geri sayım dua edin nolur sağlıklı gebelikle sonuçlansın
4ünde çok fazla olmadı4 ün de çok az lekelenme olduysa 5 ini saymalısın benim doktorum yoğun geldigi günü ilk gün sayıyoruz demisti.
Canım lekeyi gördüğün an adetsindir İslamda da böyledir lekeyi gördüğün an namazı bırakırsın. 4'ünü sayman gerekiyorGercek mi ya? Kafam karıstı valla
İnşAllah canım aminHepimiz peş peşe yumurtladık. Haberleride peş peşe veririz inşallah
İnşAllah canım hepimizeeeBebis gelsin insallah
o zamam regl günümde erkene geliyo 4ü gece gördüm lekeyi sonra ped takıp yattım zaten sabah uyandıgımda sökülmüştüCanım lekeyi gördüğün an adetsindir İslamda da böyledir lekeyi gördüğün an namazı bırakırsın. 4'ünü sayman gerekiyor
Her ay 2 gün önce çekilir diye biliyorum zaten ama :)) Senin bat benimle aynıydı dimio zamam regl günümde erkene geliyo 4ü gece gördüm lekeyi sonra ped takıp yattım zaten sabah uyandıgımda sökülmüştü
Hoşbuldum.Evet ilk gebelik olacak 1buçuk yıldır deniyoruz.Hosgeldin canım. İnşallah hamile haberini verirsin bize sen ne zamandır denyosun? İlk gebelik mi olcak?
Ovulasyon takibi falan yaptınmı canımo zamam regl günümde erkene geliyo 4ü gece gördüm lekeyi sonra ped takıp yattım zaten sabah uyandıgımda sökülmüştü
Normalde 4 mayıs ama bilmiyorum. Zaten yarın yumurtlama gösteriyo takvim ama ben daha erken oldu diye dusunuyorum suan akıntı yok cunku. Yumurtlama oldugunu dusundugum zamanlar b kac gün ıslaklıkda vardı vajinamda.Her ay 2 gün önce çekilir diye biliyorum zaten ama :)) Senin bat benimle aynıydı dimi