Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size birşey sorcam. Şimdi benim ayın 4ünde gece kahverengi lekelenmem oldu gece yarısından sonrada kanamam başladı yani sabah ped dopdolu şekilde uyandım benim ilk günüm 4ü mü oluyo 5i mio_O
4 ü sayman gerekir

Üzüldüm canım Allah bidaha yaşatmasın 🤲🏻İnşallah bu topik uğurlu gelecek hepimize
Amin canım tek duam tekrarını yaşamamak :dua: inşallah inşallah bende öyle inanıyorum ümitsizlik yok asla

IMG_20200418_145047.jpg
çatlamayıda gördüm kızlar artık gebelik testi için geri sayım dua edin nolur sağlıklı gebelikle sonuçlansın 😣🙏🤲🤲🤲

Canım lekeyi gördüğün an adetsindir İslamda da böyledir lekeyi gördüğün an namazı bırakırsın. 4'ünü sayman gerekiyor
o zamam regl günümde erkene geliyo :halay: 4ü gece gördüm lekeyi sonra ped takıp yattım zaten sabah uyandıgımda sökülmüştü

o zamam regl günümde erkene geliyo :halay: 4ü gece gördüm lekeyi sonra ped takıp yattım zaten sabah uyandıgımda sökülmüştü
Her ay 2 gün önce çekilir diye biliyorum zaten ama :)) Senin bat benimle aynıydı dimi

Her ay 2 gün önce çekilir diye biliyorum zaten ama :)) Senin bat benimle aynıydı dimi
Normalde 4 mayıs ama bilmiyorum. Zaten yarın yumurtlama gösteriyo takvim ama ben daha erken oldu diye dusunuyorum suan akıntı yok cunku. Yumurtlama oldugunu dusundugum zamanlar b kac gün ıslaklıkda vardı vajinamda.

Back