Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişy sorcam ben ayın 7 sinde ovulasyon yaptıgımda eşit 2 çizgi çıkmıştı, hatta adet bitimi zamanı ekliyorum onu şimdi 5. gün yazan , ben o gunu degerlendirmiştim , şimdi az önce yaptım onu da ekliyorum , yıne net 2 çizgi çıktı , bu sefer ilk t harfi koyulaştı . Kafam karıstı normalde bugun 14. günüm bu arada ,sizde bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• 5a7be014-33d2-475d-a262-1c9d613a0ce5.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 27
  • ab165ef5-d12d-4e35-88e3-ceddd58bf57f.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar benimki geldi. Gelsin diye her şeyi yaptım. Adaçayı, kiraz sapı, soğan suyu. Çok şükür gecikmeden geldi. Ve kafam rahat olarak adetimi bitirip bir daha ki ay için bebek çalışmalarına başlıycam. İnşallah umutlarım yerini bulur. Hepimize sağlıklı bebekler diliyorum.

canm bendede aynı şey oldu anlam veremdim cevapta alamadm

sıkıldım artık hergun hergun birşeylerı sorgulamaktan
Ben elimde telefon her şeyi her belirtiyi araştır araştır bide kafama takldı dün bel ağrısı şiddetli oldu Bu günde kaısk test yapaym dedim veee yumurtlama dönemim gecti 10pldu bu gün 16 tısı ve ovu testi yine 2 nci çizhi koyulaşmaya başlar gibi olmuş Ooof

bak işte benim de 11 gunden sonra böyle oldu ilginç gercekten

inşallah canım. Umutlar mayısa kaldı yeni bat tarihin ne?

İnşallah bulurum da söylerim nerede bulduğumu

Ya bazen çok akıyor bazen az ben de anlamadım neyse dediğin gibi biz daha fazla şey bilmeden hamile kalırız inşallah
İnşallah canım. Yumurtlama ne bilmeden hamile kalan arkadaşım var

benim bildigim cogu gidiyo zaten conku rahim alacagi kadarini alip kalanini disari atiyor okadar cok seyi napsin iceride haha bi de sperm kaliteliyse cok koyu olacak boyle akmayacak ama kalitesi dusuk bir sperm akar gider ha bide sunu soyleyeyim kendimden biliyorum benim rahim ters oldugu icin normal pozisiyonda coku cikiyor gitmiyor ama ters pozisiyonda cikmiyor cogu kadinin rahmi terstir ama bunu bilmez cunku doktorlar bunu normal gordugu icin soylemeye gerek duymuyorlar doktorunuza bunu sorun :)

off heycanla bekliyorum valla bata 9 gun kala yaptim negativ son 6 gun bakalim insallah vardir cok umutluyum kurtajdan sonra ilk deneme ve sadece 1 kere denedik bakalim cok umutluyum insallah tutar
İnşaallah canım bende şuan reglim regl bitsin ovulasyon takibi yapicam inşaallah ramazanda müjdeli haber veririm

Çok heyecanlı oluyor böyle inşallah tutar sen ilişkiyi nasıl yapıyorsun gün aşırımı
Yumurtlama görene kadar iki gün yapmıyorum üçüncü gün oluyor ama yumurtlama zamanı kaybettiğim bebeğimde sadece pik gününü ve bi sonraki günü yani ertesi gün çatlama olmuştu onu değerlendirdiğimde hamile kalmıştım yumurtlama ve çatlamayı değerlendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…