canm bendede aynı şey oldu anlam veremdimKızlar bişy sorcam ben ayın 7 sinde ovulasyon yaptıgımda eşit 2 çizgi çıkmıştı, hatta adet bitimi zamanı ekliyorum onu şimdi 5. gün yazan , ben o gunu degerlendirmiştim , şimdi az önce yaptım onu da ekliyorum , yıne net 2 çizgi çıktı , bu sefer ilk t harfi koyulaştı . Kafam karıstı normalde bugun 14. günüm bu arada ,sizde bakabilir misiniz ?
sıkıldım artık hergun hergun birşeylerı sorgulamaktancanm bendede aynı şey oldu anlam veremdimcevapta alamadm
Ben elimde telefon her şeyi her belirtiyi araştır araştır bide kafama takldı dün bel ağrısı şiddetli oldu Bu günde kaısk test yapaym dedim veee yumurtlama dönemim gecti 10pldu bu gün 16 tısı ve ovu testi yine 2 nci çizhi koyulaşmaya başlar gibi olmuş Ooofsıkıldım artık hergun hergun birşeylerı sorgulamaktan
Evet canım senin de yakın sanırım aynı gün yumurtlama görürüz belkiBak canım ben de bugün teste başladım takvimimle aynı gidiyor ayın 17 ya da 18 i pik olur heralde aramızda fazla fark yok bide resim ilk defa atıyorum yapabildimmi acabaEki Görüntüle 2620648
bak işte benim de 11 gunden sonra böyle oldu ilginç gercektenBen elimde telefon her şeyi her belirtiyi araştır araştır bide kafama takldı dün bel ağrısı şiddetli oldu Bu günde kaısk test yapaym dedim veee yumurtlama dönemim gecti 10pldu bu gün 16 tısı ve ovu testi yine 2 nci çizhi koyulaşmaya başlar gibi olmuş Ooof
inşallah canım. Umutlar mayısa kaldıKızlar benimki geldi. Gelsin diye her şeyi yaptım. Adaçayı, kiraz sapı, soğan suyu. Çok şükür gecikmeden geldi. Ve kafam rahat olarak adetimi bitirip bir daha ki ay için bebek çalışmalarına başlıycam. İnşallah umutlarım yerini bulur. Hepimize sağlıklı bebekler diliyorum.
İnşallah canım. Yumurtlama ne bilmeden hamile kalan arkadaşım varİnşallah bulurum da söylerim nerede bulduğumu
Ya bazen çok akıyor bazen az ben de anlamadım neyse dediğin gibi biz daha fazla şey bilmeden hamile kalırız inşallah
Amin kuzum amin kalrsn inşallah ☺Allahım daha fzla bişeyler öğrwnmeden hamile kalimm lütfeennn
Bak canım ben de bugün teste başladım takvimimle aynı gidiyor ayın 17 ya da 18 i pik olur heralde aramızda fazla fark yok bide resim ilk defa atıyorum yapabildimmi acabaEki Görüntüle 2620648
Kizlar testleri saat kacta yapiyorsunuzCanım benimki de 19u gösteriyor ikili ovülasyon testlerinden aldım ne zaman yapayım sencee ☺
Ben 16:30 gibiKizlar testleri saat kacta yapiyorsunuz
benim bildigim cogu gidiyo zaten conku rahim alacagi kadarini alip kalanini disari atiyor okadar cok seyiCanm o bende de çok oluyodu şimdi 2 aydır macun yedryrm eşime daha az akıyo. Ben bunu bilhassa ürolog doktorumuza sordum yüzde 80'ni neredeyse akıyo gidiyo dedim o da öyle olmamalı maximum yüzde 20'si akmalı gerisi içeri girmeli dedi. Ve bence ben bu yüzden hamile kalamadım. Şimdi şükür macunlardan sonra içerde duruyo çoğunluğu bunu farkettm
Aynen ya bu testlere verdiğimiz parayla tatile giderdikteste verdıgım parayı toplasaydım bı bılezık almıstım 24 ayar
off heycanla bekliyorum valla bata 9 gun kala yaptim negativ son 6 gun bakalim insallah vardir cok umutluyum kurtajdan sonra ilk deneme ve sadece 1 kere denedik bakalim cok umutluyum insallah tutarAynen ya bu testlere verdiğimiz parayla tatile giderdik
canm bata kac gün var ? Bide belirtin varmı hiçoff heycanla bekliyorum valla bata 9 gun kala yaptim negativ son 6 gun bakalim insallah vardir cok umutluyum kurtajdan sonra ilk deneme ve sadece 1 kere denedik bakalim cok umutluyum insallah tutar
İnşaallah canım bende şuan reglim regl bitsin ovulasyon takibi yapicam inşaallah ramazanda müjdeli haber veririmoff heycanla bekliyorum valla bata 9 gun kala yaptim negativ son 6 gun bakalim insallah vardir cok umutluyum kurtajdan sonra ilk deneme ve sadece 1 kere denedik bakalim cok umutluyum insallah tutar
Çok heyecanlı oluyor böyle inşallah tutarEvet canım senin de yakın sanırım aynı gün yumurtlama görürüz belki
Ben 13.00 de yapıyorum geçen ay da 17.00 gibi yapıyordumKizlar testleri saat kacta yapiyorsunuz
Yumurtlama görene kadar iki gün yapmıyorum üçüncü gün oluyor ama yumurtlama zamanı kaybettiğim bebeğimde sadece pik gününü ve bi sonraki günü yani ertesi gün çatlama olmuştu onu değerlendirdiğimde hamile kalmıştım yumurtlama ve çatlamayı değerlendiririmÇok heyecanlı oluyor böyle inşallah tutarsen ilişkiyi nasıl yapıyorsun gün aşırımı