Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende böyle düşünüyrm şimdi önceden akydu eşimle 2 aydır macun kullanyrz spermlern yoğun olduğunu farkettim. Doktor hiç ters felan demedi ama bi dahakine sorarım düz mü ters mi diye:)

Günaydın Test ile mi takip ediyorsunuz yoksa takvim ile mi? Benim bildigim 24 saate kadar yaşıyor yumurta, ve eger test yapiyorsaniz bazi kisilerde 2 gun surebiliyormus sanirim yumurtlama evresi, o yuzden bence kaçırmadınız
Takvim ile takip ediyodum test de almıştım gec geldi kargo yetistiremedim döneme. Yine de meraktan bugün bi tane yaptım. Ama yumurtlama yok sanırım

Çok iyi canım böyle. Ben hamile kalmadan önce yumurtlama günü öncesi ve sonrasını değerlendiriyordum ama tutmadı hiç, gebe kaldığım ay ise çatlama günü olmuştu yumurtlamadan sonraki gün yani öncesinde iki gün boş olmuştu bu ay öyle yapıcam pikten sonraki gün olacak sadece. Elimizden geleni yapıyoruz hayırlısıyla olur inşallah

İnşAllah canım

Ay ne sevinirim senin adına hadi hadi inşallah hayırlı sağlıklı bir bebişin olsun ^^
hadi ilk haver senden gelsin:)
sagolun canlar insallah kabizlik uyku duzensizligi saga kasikta batma belimde tatli bir agri gogsumde hafif reng koyulasmasi bakalim insallah vardir piskolojik degildir insallah hepimiz hamis kaliriz allahin izniyle

sagolun canlar insallah kabizlik uyku duzensizligi saga kasikta batma belimde tatli bir agri gogsumde hafif reng koyulasmasi bakalim insallah vardir piskolojik degildir insallah hepimiz hamis kaliriz allahin izniyle
Ne zaman test yapmayı düşünüyosun canım geçmesini bekleyecek misin

Ne zaman test yapmayı düşünüyosun canım geçmesini bekleyecek misin
evet cnm bekleyecegimcunku bata 9 gun kala dayanamadim test yaptim esimin israri yuzunden negativti yumurtlama gunum 6/8 tarihindeydi degerlendirdik bide almanyada yasadigim icin suan da belirli apotekler calisiyor testler ates pahasi erken almak istemiyorum 1 gun geciksin 2 ci gunu hemen yapacagim

Doğru haklısın canım en iyisi geçince yapmak yoksa adetten önceki 10 günü zehir ediyoruz kendimize :)) Ben de sadece 1 tane aldım test gecikirse yapacağım. Çok olunca insan iki güne bir yapmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…