Aynen bende böyle düşünüyrm şimdi önceden akydu eşimle 2 aydır macun kullanyrz spermlern yoğun olduğunu farkettim. Doktor hiç ters felan demedi ama bi dahakine sorarım düz mü ters mi diye:)benim bildigim cogu gidiyo zaten conku rahim alacagi kadarini alip kalanini disari atiyor okadar cok seyinapsin iceride haha bi de sperm kaliteliyse cok koyu olacak boyle akmayacak ama kalitesi dusuk bir sperm akar gider ha bide sunu soyleyeyim kendimden biliyorum benim rahim ters oldugu icin normal pozisiyonda coku cikiyor gitmiyor ama ters pozisiyonda cikmiyor cogu kadinin rahmi terstir ama bunu bilmez cunku doktorlar bunu normal gordugu icin soylemeye gerek duymuyorlar doktorunuza bunu sorun :)
Takvim ile takip ediyodum test de almıştım gec geldi kargo yetistiremedim döneme. Yine de meraktan bugün bi tane yaptım. Ama yumurtlama yok sanırımGünaydınTest ile mi takip ediyorsunuz yoksa takvim ile mi? Benim bildigim 24 saate kadar yaşıyor yumurta, ve eger test yapiyorsaniz bazi kisilerde 2 gun surebiliyormus sanirim yumurtlama evresi, o yuzden bence kaçırmadınız
Büyük ihtimalle yok canım maalesefTakvim ile takip ediyodum test de almıştım gec geldi kargo yetistiremedim döneme. Yine de meraktan bugün bi tane yaptım. Ama yumurtlama yok sanırım
Eki Görüntüle 2620761
Çok iyi canım böyle. Ben hamile kalmadan önce yumurtlama günü öncesi ve sonrasını değerlendiriyordum ama tutmadı hiç, gebe kaldığım ay ise çatlama günü olmuştu yumurtlamadan sonraki gün yani öncesinde iki gün boş olmuştu bu ay öyle yapıcam pikten sonraki gün olacak sadece. Elimizden geleni yapıyoruz hayırlısıyla olur inşallahYumurtlama görene kadar iki gün yapmıyorum üçüncü gün oluyor ama yumurtlama zamanı kaybettiğim bebeğimde sadece pik gününü ve bi sonraki günü yani ertesi gün çatlama olmuştu onu değerlendirdiğimde hamile kalmıştım yumurtlama ve çatlamayı değerlendiririm
İnşAllah canımÇok iyi canım böyle. Ben hamile kalmadan önce yumurtlama günü öncesi ve sonrasını değerlendiriyordum ama tutmadı hiç, gebe kaldığım ay ise çatlama günü olmuştu yumurtlamadan sonraki gün yani öncesinde iki gün boş olmuştu bu ay öyle yapıcam pikten sonraki gün olacak sadece. Elimizden geleni yapıyoruz hayırlısıyla olur inşallah
Burdayım bennGece kuşları nerdee?
Napıyon canısııı cavidanın konuları gördün mü?Burdayım benn
Hoşgeldin canımm. Regl ne zaman?Benide ekler misiniz hasta olmadım ama daha
Normalde 15 iydi yarın olurum büyük.ihtimalHoşgeldin canımm. Regl ne zaman?
O zaman yeni batı yazarızNormalde 15 iydi yarın olurum büyük.ihtimal
Hayırr görmedim Cavidan kim ve ne tür konuları var olaya Fransızım benNapıyon canısııı cavidanın konuları gördün mü?
belirtilerim var cnm bata son 5 gun :)canm bata kac gün var ? Bide belirtin varmı hiç
hadi ilk haver senden gelsin:)b
elirtilerim var cnm bata son 5 gun :)
Ay ne sevinirim senin adına hadi hadi inşallah hayırlı sağlıklı bir bebişin olsun ^^b
elirtilerim var cnm bata son 5 gun :)
Ay ne sevinirim senin adına hadi hadi inşallah hayırlı sağlıklı bir bebişin olsun ^^
sagolun canlar insallah kabizlik uyku duzensizligi saga kasikta batma belimde tatli bir agri gogsumde hafif reng koyulasmasi bakalim insallah vardir piskolojik degildir insallah hepimiz hamis kaliriz allahin izniylehadi ilk haver senden gelsin:)
Ne zaman test yapmayı düşünüyosun canım geçmesini bekleyecek misinsagolun canlar insallah kabizlik uyku duzensizligi saga kasikta batma belimde tatli bir agri gogsumde hafif reng koyulasmasi bakalim insallah vardir piskolojik degildir insallah hepimiz hamis kaliriz allahin izniyle
evet cnm bekleyecegimcunku bata 9 gun kala dayanamadim test yaptim esimin israri yuzunden negativti yumurtlama gunum 6/8 tarihindeydi degerlendirdik bide almanyada yasadigim icin suan da belirli apotekler calisiyor testler ates pahasi erken almak istemiyorum 1 gun geciksin 2 ci gunu hemen yapacagimNe zaman test yapmayı düşünüyosun canım geçmesini bekleyecek misin
Doğru haklısın canım en iyisi geçince yapmak yoksa adetten önceki 10 günü zehir ediyoruz kendimize :)) Ben de sadece 1 tane aldım test gecikirse yapacağım. Çok olunca insan iki güne bir yapmak istiyorevet cnm bekleyecegimcunku bata 9 gun kala dayanamadim test yaptim esimin israri yuzunden negativti yumurtlama gunum 6/8 tarihindeydi degerlendirdik bide almanyada yasadigim icin suan da belirli apotekler calisiyor testler ates pahasi erken almak istemiyorum 1 gun geciksin 2 ci gunu hemen yapacagim