Selam canımm nerelerdesiiinselam canlarnapıyorsunuz nasıl sınız
bıraz gezıyom konudan konuya ev işi yemek çamaşır derken geçiyor zaman neler var yenı hamişler var mı ?Selam canımm nerelerdesiiin
Katılıyorum sana gün aşırı daha iyiymiş canım bi de ilişkiden 2 saat önce sert kahve içerse de aynı şekilde katkı sağlıyormuş :)Bence gün aşırı. Sana şöyle söylim. Ben diğer aylara göre daha az ilişkiye girdiğim ay hamile kaldım. Diğer aylarda nerdeyse boş gün yoktuspermin kalitesi düşüyo diyolar bencede doğru
Çok şükür canımm yumurtlama gününü bekliyorum işte dediğiniz gibi tavuk misali hahahselam canlarnapıyorsunuz nasıl sınız
Şuanlık yok canım beklemedeyiz bakalım kim veriyobıraz gezıyom konudan konuya ev işi yemek çamaşır derken geçiyor zaman neler var yenı hamişler var mı ?
aha bi bilgi daha edindimm. Ciddi mi yaKatılıyorum sana gün aşırı daha iyiymiş canım bi de ilişkiden 2 saat önce sert kahve içerse de aynı şekilde katkı sağlıyormuş :)
nrmalde kahve saglıklı degıldı dıye bılıyorum yalnıs bılıyormusum demmekkıaha bi bilgi daha edindimm. Ciddi mi ya
Biz değil kocalar içeceknrmalde kahve saglıklı degıldı dıye bılıyorum yalnıs bılıyormusum demmekkı
Beklenen adet tarihi demek canım. Şu an reglsen batın mayıstadır yani bu topikte olmalısın :)Kızlar bat günü nedir ve şuan regl olanlar bu ay mı yoksa Nisan ayı topiğini takip etmeli
İstemeyen istemesin bide isteyenlere laf ediyolar size ne? Herkesin aklı başında. Millet senelerdir uğraşıyp çocuk sahibi olmak içinVirüs savaş doğal afet dünya kurulduğundan beri var giderek de kıyamete yaklaşıyoruz zaten ama bu mantıkla çocuk istememek saçma geliyor asıl biz çoğalacağız ki vatana ümmete faydalı evlatlar yetiştireceğiz yani
Tamam canım tşkler şuan regl im bir sonraki regl tarihim 14 mayıs gerçi çok düzenli değildir ama olması gereken tarih diyeyimBeklenen adet tarihi demek canım. Şu an reglsen batın mayıstadır yani bu topikte olmalısın :)
Hoşgeldin aramıza canım listeye ekliyorum seniTamam canım tşkler şuan regl im bir sonraki regl tarihim 14 mayıs gerçi çok düzenli değildir ama olması gereken tarih diyeyim
Kesinlikle haklısınız herkesin çift olarak birlikte verebilecekleri bir karar bu diğerlerine yorum yapmak düşmez sadece Allah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inş demek düşer bence. Herkes kendi imkanlarına göre ister tek çocuk yapar ister beş eğer bakabiliyorsa yetebiliyorsa kendi kararı bu istemiyorsa da yapmaz kimseye söz düşmez bence de.İstemeyen istemesin bide isteyenlere laf ediyolar size ne? Herkesin aklı başında. Millet senelerdir uğraşıyp çocuk sahibi olmak için
Virüsü ciddiye almıyomuşuz bilmem neymiş. Her ilde virüs bu kadar yaygın değil zaten. Ki hastanelerde de önlemler alınıyo.Kesinlikle haklısınız herkesin çift olarak birlikte verebilecekleri bir karar bu diğerlerine yorum yapmak düşmez sadece Allah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inş demek düşer bence. Herkes kendi imkanlarına göre ister tek çocuk yapar ister beş eğer bakabiliyorsa yetebiliyorsa kendi kararı bu istemiyorsa da yapmaz kimseye söz düşmez bence de.
Kesinlikle katılıyorumKesinlikle haklısınız herkesin çift olarak birlikte verebilecekleri bir karar bu diğerlerine yorum yapmak düşmez sadece Allah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inş demek düşer bence. Herkes kendi imkanlarına göre ister tek çocuk yapar ister beş eğer bakabiliyorsa yetebiliyorsa kendi kararı bu istemiyorsa da yapmaz kimseye söz düşmez bence de.
Kim diyor Allah aşkına senin çevrenden birileri mi canımVirüsü ciddiye almıyomuşuz bilmem neymiş. Her ilde virüs bu kadar yaygın değil zaten. Ki hastanelerde de önlemler alınıyo.