Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence gün aşırı. Sana şöyle söylim. Ben diğer aylara göre daha az ilişkiye girdiğim ay hamile kaldım. Diğer aylarda nerdeyse boş gün yoktu spermin kalitesi düşüyo diyolar bencede doğru
Katılıyorum sana gün aşırı daha iyiymiş canım bi de ilişkiden 2 saat önce sert kahve içerse de aynı şekilde katkı sağlıyormuş :)

Bi takım insanlar var milletin hamile kalmak istemesine takmış sizene ya? Bu virüs ortamında olurmuymuş.

Kızlar bat günü nedir ve şuan regl olanlar bu ay mı yoksa Nisan ayı topiğini takip etmeli

Virüs savaş doğal afet dünya kurulduğundan beri var giderek de kıyamete yaklaşıyoruz zaten ama bu mantıkla çocuk istememek saçma geliyor asıl biz çoğalacağız ki vatana ümmete faydalı evlatlar yetiştireceğiz yani

İstemeyen istemesin bide isteyenlere laf ediyolar size ne? Herkesin aklı başında. Millet senelerdir uğraşıyp çocuk sahibi olmak için

Beklenen adet tarihi demek canım. Şu an reglsen batın mayıstadır yani bu topikte olmalısın :)
Tamam canım tşkler şuan regl im bir sonraki regl tarihim 14 mayıs gerçi çok düzenli değildir ama olması gereken tarih diyeyim

Tamam canım tşkler şuan regl im bir sonraki regl tarihim 14 mayıs gerçi çok düzenli değildir ama olması gereken tarih diyeyim
Hoşgeldin aramıza canım listeye ekliyorum seni biraz kendinden bahsetsene ne zamandır deniyosun kaç yaşındasın

İstemeyen istemesin bide isteyenlere laf ediyolar size ne? Herkesin aklı başında. Millet senelerdir uğraşıyp çocuk sahibi olmak için
Kesinlikle haklısınız herkesin çift olarak birlikte verebilecekleri bir karar bu diğerlerine yorum yapmak düşmez sadece Allah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inş demek düşer bence. Herkes kendi imkanlarına göre ister tek çocuk yapar ister beş eğer bakabiliyorsa yetebiliyorsa kendi kararı bu istemiyorsa da yapmaz kimseye söz düşmez bence de.

Virüsü ciddiye almıyomuşuz bilmem neymiş. Her ilde virüs bu kadar yaygın değil zaten. Ki hastanelerde de önlemler alınıyo.

Kesinlikle katılıyorum

Virüsü ciddiye almıyomuşuz bilmem neymiş. Her ilde virüs bu kadar yaygın değil zaten. Ki hastanelerde de önlemler alınıyo.
Kim diyor Allah aşkına senin çevrenden birileri mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…