Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben instagramda bi siteden hamılelık seti almıstım içerisinde, elma sirkesi, aspir yağı, keten tohumu yağı, hayıt suyu vardı.. Şişe bitene kadar kullandım.. Hatta 2.şişeyi de sipariş vermiştim onun da yarısı duruyo.. Benim kullandığımı seyreltıp içiyorsun bir bardak suyu iki yemek kasıgı koyup içiyosun
Anladım canım teşekkür ediyorum

4B7C0046-6EAB-4B8E-ABDA-73821B6801C7.jpeg

Bu topikten beklentim
Hadi Bakalım Kızlar

İnşallah, hayıt otu deneyen var mi acaba, yorumlarınızı alalım. Ya da eşi çakşır kökü kullanan

Bu sıralar milletin rüyalarındayım inşallah gelir bebişimm :KK36: :anneadayı:

Hayır canım. Adet dönemimde içmiyorum. Doktorum birşey söylemedi. Ama adet dönemimde aldığımda adet kanımı çoğalttı. Hemşire arkadaşıma sordum. Adet döneminde almana gerek yok dedi.
Ben de adet dönemi folık asıtı ıcmıyorum

Sorum olacak çakşır kökü suyu eşlerimizin içmesi için mi kadınlar için mi? İnternette araştırdım sperm hızı arttırır falan yazıyordu ben kadınlar için zannetmiştim🤷🏼‍♀️

Sorum olacak çakşır kökü suyu eşlerimizin içmesi için mi kadınlar için mi? İnternette araştırdım sperm hızı arttırır falan yazıyordu ben kadınlar için zannetmiştim🤷🏼‍♀️
Erkekler için testesteron hormonunu artırıyor.. Hayıt da erkekler için uygun deil ostrojen artıgı için

X