Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen biz bi kere ağzımızın payını aldık o yüzden yoğurdu üfleyerek yeriz:sus:
Yani o da var tabi ama üzülmelerini de istemiyorum
En mantıklısı zaten canım 4 biraz geç olabilir ama 3 iyi bana göre 😊
Bilmiyorum o gün aklımdan çıkmıyor kürtaj olduğum zaman ki halleri ne bilim gerçi Allah korusun sonraki aylarda da olabilir bir sorun olursa..

Yani o da var tabi ama üzülmelerini de istemiyorum

Bilmiyorum o gün aklımdan çıkmıyor kürtaj olduğum zaman ki halleri ne bilim gerçi Allah korusun sonraki aylarda da olabilir bir sorun olursa..
Rabbim Sağlıklı gebelik versin kuzum çok geçmiş olsunnn 🌷🌷

Öyle canımm ilkinde havalarda uçuyodum ayağım yere basmıyodu ama yere çakıldım bu sefer çok daha temkinli ilerlerimm insan bi hevesle herkesle paylaşmak istiyo ama. Kürtajdan sonra bi akrabam aradı bidaha kimseye söyleme bana bile söyleme dedi
Allahım tekrarırını yaşatmasın inşallah 🙏🏻😔

Berbat bi şey rabbim düşmanıma vermesin
Kendim çok yenmeye çalıştım ama olmadı yapamadım en son artık uzman yardımı aldım 4 günde bitti Şükür ki ☺☺🌷🌷
Amiiin canım valla bende ilk zmanlar çok zorlandım ama geçti gitti. Keşke ilk başlarda alsaymışsın 4 günde halledilmiş ne güzel

Bir yıldır hsg çekildim sağ tüpüm hsg esnasında açıldı solda sorun zaten yoktu. Şu an sıkıntı ypk
Merhabalar hepsini okuyamadım sayfaların. Ne zamandır istiyodunuz hsg çekildinz?
Peki tıkanıklık varsa devamı nasıl ilerliyo kızlar hepinize soruyorum bilgisi olan var mııı

Amiiin canım valla bende ilk zmanlar çok zorlandım ama geçti gitti. Keşke ilk başlarda alsaymışsın 4 günde halledilmiş ne güzel
Evet gerçekten faydası olacağını bilseydim ilk ayda giderdim Geçen günlere yazık oldu ama bir de keşke diyerek üzülmek istemiyorum bu gerçek değişmiyor tabi ama olsun ya hiç kurtulamasaydım buna da şükür ☺️☺️

Evet gerçekten faydası olacağını bilseydim ilk ayda giderdim Geçen günlere yazık oldu ama bir de keşke diyerek üzülmek istemiyorum bu gerçek değişmiyor tabi ama olsun ya hiç kurtulamasaydım buna da şükür ☺☺
Aynen canımm şükür ki geçmiiş inşalah bebiş için bu kadar uğraşmazsınn hemen geliir:dua:

X