İnşallah bebek vardııır. Böyle sonradan çıkan silik çiagiyle öğrenenlerde varAy aynen eşime zaten girip çıkıp onu diyorum dün artık ne kadar kastıysam kendimi geldi dedim adetimden için koştum lavaboya bi baktım hiçbir şey yok azıcık bağırmışım artık koştu geldi noldu diye dedim yok bir şey yine gelmemiş hani ya gelsin yada ne bileyim bilmiyorum ya bence bunu da yaşadım en kötüsü belirsizlikmiş geçen ay kimyasalda uzun sürmedi bile söküldüm hemen
Bende eşime belirti söylüyorum o bende de var diyodu ay nasıl sinir oluyodum
Tünaaydııın canııımmmGünaydın
Anca cocuk dogunca bişeler hissetcekler galibaHepsı aynı demekki..onların rahatlığı batıyor bana da
HaahhaaAnca cocuk dogunca bişeler hissetcekler galiba
ahh ah bi gelsinlerde anaları onlar için uykusuz kalmayada razıHaahhaabi doğsun neler yaptırcam ona yorgunluktan bişe hissedemicek
Üzülmee kuzuumm. Bu ay olmadı ama bidaha ki ay olcak Allahın izniyle hiç canını sıkma olur mu. Ne zamandır istiyodun. Yeni bat tarihinide yazalım listeye uğur getirir inşallahYok regli oldum ne yazıkki
Yaa ne güzelahh ah bi gelsinlerde anaları onlar için uykusuz kalmayada razıbi aslan burcu olarak en sevdiğimm uykuuu
Benimde tam tersi eşim erken yatıp erken kalkmayı severYaa ne güzel ☺ben de çok severim ama erken kalkarım hep alısknalaık fazla uyuyamıyorum.. Eşim de gece gec yatar hep, geceleri ona güveniyorum ☺artık memişler acık uyuruz
Var duruyor hayırlısı olsun canım kanda da çok iyi sonuçlar görürsün inşallahBugünki test sonucu 5 dk icinde cikti ama cok silik kafayi yedirtcek bana bu hayalet çizgilerne diyosunuz kizlarEki Görüntüle 2618323
Bence de hemen gözüküyor canım gebelik var inşallahBugünki test sonucu 5 dk icinde cikti ama cok silik kafayi yedirtcek bana bu hayalet çizgilerne diyosunuz kizlarEki Görüntüle 2618323
Aynen gelsin de herseye razıyım.. Bi arkadsım konusurken sürekli midem bulanıyor yok basım dönıyor sürekli şikayetçi, en son dedim bunları yasamak için insanlar neler yapıyorlar.. Walla bazen herkesi engellemek geliyor içimdenBenimde tam tersi eşim erken yatıp erken kalkmayı severay bi gelselerde gecemiz gündüzümüz karışsa
Bugünki test sonucu 5 dk icinde cikti ama cok silik kafayi yedirtcek bana bu hayalet çizgilerne diyosunuz kizlarEki Görüntüle 2618323
Ben kendime söz verdim zaten asla söylenmicemm. Kimse kimseyi anlamaz başına gelmedikçe oda o şekilde imtihan olsa söylenmez ama kolay elde ettiği için söyleniyoAynen gelsin de herseye razıyım.. Bi arkadsım konusurken sürekli midem bulanıyor yok basım dönıyor sürekli şikayetçi, en son dedim bunları yasamak için insanlar neler yapıyorlar.. Walla bazen herkesi engellemek geliyor içimden
Tünaydııın canııım nasılsıınVar duruyor hayırlısı olsun canım kanda da çok iyi sonuçlar görürsün inşallah
Ve hepinize tünaydın
Öyle maalesef cnmBen kendime söz verdim zaten asla söylenmicemm. Kimse kimseyi anlamaz başına gelmedikçe oda o şekilde imtihan olsa söylenmez ama kolay elde ettiği için söyleniyo
Var var inşallah,Sohrab M momteacher Paresilaaa Azze insallah kizlar çok teşekkur ederim kan testi yaptirinca kacinci gun silik cizgi gordum ne belirti oldu elimden ne gelirse hepsini paylasip yardimci olurum insallah, yoksa da hepbirlikte beklemeye devam
Canım benim eminim çok zordur ama nasip değilmiş. İnşallah en kısa zmana da kavuşursun bebişineDoğru ya unuttum bir aninşallah bebeğin seninledir
Şubat ayının başında maalesef bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım, o konuya fazla girmek istemiyorum artık...ilk gebeliğimdi,doktorum iki ay korunmak yeterli dedi, inşallah en kısa sürede hepimiz kavuşuruz yavrularımıza