Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet mutlu oluyorsun başkaları için ama kendin için üzülüyorsun çok zor durum ya bende de aynı korku var aslında hem eşim için hem kendimden için sorun var da bak olmuyo demesinler istiyorum tamam doğal şeyler ama işte ne bileyim millet ilk denemede hemen oluveriyor

İnşallah bunları yaşamayız Biz çok istediğimizin imtihan ediliyoruz galiba canım

Hiç sormayın eşime diyorum ki bu ay farklı hissediyorum, o da gülmeye başlıyor farklı hissetme nolur diye takılıyor
Aynı bizimki diyorum ki bende bak bana var mi bir farklılık gülüyo yok ya heves yapma bir şey yok diyo yani biz mi çok aceleciyiz onlar mı çok rahat falan bilemiyorum bu arada hala adet olmadım hala kahverengi devam ediyoruz ilk yaşıyorum hem gecikme hem leke bu kadar fazla gün sürmesi bugün sabah kan görürüm dedim ama yok daha peçeteye kahverengi geliyoruz bakalım

İnşallah bunları yaşamayız Biz çok istediğimizin imtihan ediliyoruz galiba canım
Ay evet Rabbim istediğimiz şeylerle imtihan eder ya genel de istemesek bak gör hemen de olur ha Allah bilir yine de ama yok ben istemiyorum baş edemem bebekle falan de kafaya takma o ay da tutar deneyenler var Hala adet olmadım bende bu arada bazı yazılar okudum kimi yerleşme diyor kimi düşebilir diyo rüyamda da düşük yapan bi kadın gördüüüüm mesaj mı veriliyor bana bilmiyorum bile

Aklına kötü getirme yerleşme olabilir. Düşükte az gelmiyo çok gelmişti benim normal kanama gbi kahverengi akıntı geliyodu. Test yapmamışmıydın hem sen canım

Hiç sormayın eşime diyorum ki bu ay farklı hissediyorum, o da gülmeye başlıyor farklı hissetme nolur diye takılıyor
Bende eşime belirti söylüyorum o bende de var diyodu ay nasıl sinir oluyodum

Aklına kötü getirme yerleşme olabilir. Düşükte az gelmiyo çok gelmişti benim normal kanama gbi kahverengi akıntı geliyodu. Test yapmamışmıydın hem sen canım
Yaptım ama bi kaç saat sonra gördüm ben silik çizgiyi yine kaaleye almayıp attım bilmiyorum ki bugün yine nöbetçi eczaneden test alıp yapacam kimi de idrara hemen çıkmayadabilir bilir diyo üç haftalık falan olursa yerleşiyorsa diye yine biraz araştırdım da ama kimi de lekelenmelerim devam ediyordu adet olcam diye bekliyordum ama düşükmüş diyo ben de adet olcam diye bekliyorum o kafadayım

Sen en iyisi bi test al için rahat etsin ge döllenmeyse hemen çıkmayabilir gerçekten. Ay bu da ne zor bi durum belirsizlik öyle mi böyle mi ye kafayı

Sen en iyisi bi test al için rahat etsin ge döllenmeyse hemen çıkmayabilir gerçekten. Ay bu da ne zor bi durum belirsizlik öyle mi böyle mi ye kafayı
Ay aynen eşime zaten girip çıkıp onu diyorum dün artık ne kadar kastıysam kendimi geldi dedim adetimden için koştum lavaboya bi baktım hiçbir şey yok azıcık bağırmışım artık koştu geldi noldu diye dedim yok bir şey yine gelmemiş hani ya gelsin yada ne bileyim bilmiyorum ya bence bunu da yaşadım en kötüsü belirsizlikmiş geçen ay kimyasalda uzun sürmedi bile söküldüm hemen

Kan vermeye mi gitsen yarın acaba nerde yasıyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…