- 30 Ağustos 2019
- 964
- 535
- 37
İstanbul’da canım aslında hastane çok ama korona durumları biraz can sıkıyorBende iyiyim canım sağol. Şu sıralar randevy bulmak gerçekten sıkıntılı nerde yaşıyordun sen?
Bir yıldır hsg çekildim sağ tüpüm hsg esnasında açıldı solda sorun zaten yoktu. Şu an sıkıntı ypkBen hsg cekıldım, tüpler ack cıktı.. Kafanız rahat olur.. Ne zamandır deniyorsunuz
Bildiğim kadarıyla yok yani canım Kasım ayında çekilmiştim ama kalp rahim var bende o da engel değil diyorlarBir yıldır hsg çekildim sağ tüpüm hsg esnasında açıldı solda sorun zaten yoktu. Şu an sıkıntı ypk
Ben de kasımda cekildim, henüz bişey yok.. 6 ay süre vermişti doktor 6 ay doluyor bu ayBildiğim kadarıyla yok yani canım Kasım ayında çekilmiştim ama kalp rahim var bende o da engel değil diyorlarAnlamadım gittim
Peki daha önce gebeliğin oldu mu? Ya da eşinden spermiyografi istendi miBen de kasımda cekildim, henüz bişey yok.. 6 ay süre vermişti doktor 6 ay doluyor bu ay
Yok canm olmadı, sperm testi de güzel çıktı, sebepsiz olmuyorPeki daha önce gebeliğin oldu mu? Ya da eşinden spermiyografi istendi mi
Vakti vardır canım benim oldu ama sonu hüsran çok yıpratıcı çokYok canm olmadı, sperm testi de güzel çıktı, sebepsiz olmuyor
Melek olmus canm benm, sen yaşadın tabiki ama tahmin edebiliyorumVakti vardır canım benim oldu ama sonu hüsran çok yıpratıcı çok13. haftasında kaybettik maalesef ve sebebini bulamadık .
Allah razı olsun canım benimMelek olmus canm benm, sen yaşadın tabiki ama tahmin edebiliyorumrabbim sabır versin cnm.. İnşallah yine olcak bebegın.. İlk gebelik lerde böyle olabılıyormus..
İnşallah canım benim
Canım bence belirgin yani ben zorla görmüyorum net görüyorum çizgiyi hayırlısı olsun inşallahBugünki test sonucu 5 dk icinde cikti ama cok silik kafayi yedirtcek bana bu hayalet çizgilerne diyosunuz kizlarEki Görüntüle 2618323
Canım bence belirgin yani ben zorla görmüyorum net görüyorum çizgiyi hayırlısı olsun inşallah
Bencede yarın sabah ilk idrarla yine yap yada yarın yapma iki sonra yap yani aynı kanda baktıkları gibi. İmkanın varsa kan ver tabı canım kesin sonuçAhsen555 Ay inşallah ya çok umutlanmak da istemiyorum dün de böyleydi testler konusunda çok yeniyim yarın sabah yine yapicam
Doğru ya unuttum bir an@melindsokaga cikma yasagi var kuzum gidebilsem simdi ucarak gidicem ama yok yarin sabah tekrar test yapip sonuca gore kan vermeye giderim
Şubat ayının başında maalesef bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım, o konuya fazla girmek istemiyorum artık...ilk gebeliğimdi,doktorum iki ay korunmak yeterli dedi, inşallah en kısa sürede hepimiz kavuşuruz yavrularımızaNiye korunuyordun ki canım