Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir yıldır hsg çekildim sağ tüpüm hsg esnasında açıldı solda sorun zaten yoktu. Şu an sıkıntı ypk
Bildiğim kadarıyla yok yani canım Kasım ayında çekilmiştim ama kalp rahim var bende o da engel değil diyorlar Anlamadım gittim

Vakti vardır canım benim oldu ama sonu hüsran çok yıpratıcı çok 13. haftasında kaybettik maalesef ve sebebini bulamadık .
Melek olmus canm benm, sen yaşadın tabiki ama tahmin edebiliyorum rabbim sabır versin cnm.. İnşallah yine olcak bebegın.. İlk gebelik lerde böyle olabılıyormus..

Melek olmus canm benm, sen yaşadın tabiki ama tahmin edebiliyorum rabbim sabır versin cnm.. İnşallah yine olcak bebegın.. İlk gebelik lerde böyle olabılıyormus..
Allah razı olsun canım benim Allahtan sana, bana gerçekten isteyen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum en kısa zamanda

Ahsen555 Ay inşallah ya çok umutlanmak da istemiyorum dün de böyleydi testler konusunda çok yeniyim yarın sabah yine yapicam
Bencede yarın sabah ilk idrarla yine yap yada yarın yapma iki sonra yap yani aynı kanda baktıkları gibi. İmkanın varsa kan ver tabı canım kesin sonuç

@melindsokaga cikma yasagi var kuzum gidebilsem simdi ucarak gidicem ama yok yarin sabah tekrar test yapip sonuca gore kan vermeye giderim

@melindsokaga cikma yasagi var kuzum gidebilsem simdi ucarak gidicem ama yok yarin sabah tekrar test yapip sonuca gore kan vermeye giderim
Doğru ya unuttum bir an inşallah bebeğin seninledir
Niye korunuyordun ki canım
Şubat ayının başında maalesef bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım, o konuya fazla girmek istemiyorum artık...ilk gebeliğimdi,doktorum iki ay korunmak yeterli dedi, inşallah en kısa sürede hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…