Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl mi oldun. Umutsuzlukk yok kendini toparla herşey çok daha güzel olcsk
Evet oldum bittim. İnşallah güzel olur dediğn gibi canım ama durup durup kendi kendime acaba şundan mı olmuyordur diye sorun aramaya başladım

Tünaydııın canııım nasılsıın
Süperim bomba gibiyim on numarayım
Regl bitti. Bu aya hazır ve nazır giriyorum. Olursa dünyalar benim, olmazsa öbür ay😊😊😊
Sen nasılsın keyfin nasıl
Sohrab Sohrab @hayathey Paresilaaa Paresilaaa Azze Azze insallah kizlar çok teşekkur ederim kan testi yaptirinca kacinci gun silik cizgi gordum ne belirti oldu elimden ne gelirse hepsini paylasip yardimci olurum insallah, yoksa da hepbirlikte beklemeye devam 🙋🏻‍♀️
Sen beklemeyeceksin bize tecrübelerini anlatacaksın canım 💃🏻💃🏻💃🏻

Kızlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum bat ovülasyon mu demek. Ben 7 aylık evliyim 7 aydır korunuyorum. Dün akşam bebek yapmaya karar verdik ama ben bat felan pek bilmiyorum :KK43:

Kızlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum bat ovülasyon mu demek. Ben 7 aylık evliyim 7 aydır korunuyorum. Dün akşam bebek yapmaya karar verdik ama ben bat felan pek bilmiyorum :KK43:
Beklenen adet tarihi (bat)
Ovulasyon=yumurtlama demek (adetinin 14.15.günleri olan şey eger 28 günde adet oluyosan)ovulasyon gununu belirlemek için ovulasyon testleri alıp yapabılır sın adetin düzenli değilse

Beklenen adet tarihi (bat)
Ovulasyon=yumurtlama demek (adetinin 14.15.günleri olan şey eger 28 günde adet oluyosan)ovulasyon gununu belirlemek için ovulasyon testleri alıp yapabılır sın adetin düzenli değilse
Benim beklenen adet tarihim yani bat: 17.04. Reglim düzenlidir sadece geçen ay 1 hafta sarktı doktora gittik. Doktor bişey yok dedi. Testler falan yapıldı. Hiç bir şeyim yokmuş. Öyle gecikmiş. Ama her zaman olmaz 1 kereliğine oldu.

Benim beklenen adet tarihim yani bat: 17.04. Reglim düzenlidir sadece geçen ay 1 hafta sarktı doktora gittik. Doktor bişey yok dedi. Testler falan yapıldı. Hiç bir şeyim yokmuş. Öyle gecikmiş. Ama her zaman olmaz 1 kereliğine oldu.
Kaç günde bir adet oluyorsun?

3 Nisan 4 Nisan tarihi civarında degerlendirme yaptıysan gebelik şansın olabilir ☺️

Mayıs ayı topiğimiz hepimize bebiş getirsin ümidiyle dertleşelim:anneadayı:

BAT TARİHLERİ

@HzafanrR [17.04.2020]
@Sarisinmelekk [22.04.2020]

Sohrab Sohrab [25.04.2020]
@hayathey [25.04.2020]
@BlueDesertRain [29.04.2020]
@Algernonya [29.04.2020]
@Aselhannn [29.04.2020]
@PolisHanim [29.04.2020]
@xy35 [01.05.2020]
@kizinbiri9 [01.05.2020]
@Yagmurr07 [02.05.2020]
@Sinebend [02.05.2020]
Azze Azze [04.05.2020]
@Mechulzaman [04.05.2020]
@Umut999 [04.05.2020]
@Nnuurrr [04.05.2020]

Paresilaaa Paresilaaa [05.05.2020]
@iloveme [06.05.2020]
@Deryakckn [08.05.2020]
@eczhnm [08.05.2020]
melinda- melinda- [13.05.2020]
@EbruBurcu [19.05.2020]
@murakami2501 [19.05.2020]
@CADlMAKi
9 mayıs bat

Bir de arkadaşlar etrafımda kimseye söylememi istemiyor eşim annemle paylaşmamı bile bi size söyledim karar verdiğimizi 😅 yani çok kalp 💖

Evet oldum bittim. İnşallah güzel olur dediğn gibi canım ama durup durup kendi kendime acaba şundan mı olmuyordur diye sorun aramaya başladım
Canım doktor kontrolüne gidip bişe çıkmıyosa Demkki daha zamanı değil öyle düşün.

Bir de arkadaşlar etrafımda kimseye söylememi istemiyor eşim annemle paylaşmamı bile bi size söyledim karar verdiğimizi 😅 yani çok kalp 💖
Söyleme canım inan bende sadece burda konuşuyorumm daha iyi geliyo banaEn Büyük KK

Kesinlikle söyleme, söylediğine pişman ederler..bebiş olsun kalp atıslarını duy sonra.. Bizim bi arkadas 3 ay soylemedı kımseye testlerden sonra soyledı

Kesinlikle söyleme, söylediğine pişman ederler..bebiş olsun kalp atıslarını duy sonra.. Bizim bi arkadas 3 ay soylemedı kımseye testlerden sonra soyledı
Ben ailem hariç kimseye bırak 3 ayı doğana kadar söylemicem :halay: benim zaten herkes öğrendi pat sonra düşük olduuu

X