Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vakti vardır canım benim oldu ama sonu hüsran çok yıpratıcı çok 😢 13. haftasında kaybettik maalesef ve sebebini bulamadık .
Melek olmus canm benm, sen yaşadın tabiki ama tahmin edebiliyorum 😔 rabbim sabır versin cnm.. İnşallah yine olcak bebegın.. İlk gebelik lerde böyle olabılıyormus..

Melek olmus canm benm, sen yaşadın tabiki ama tahmin edebiliyorum 😔 rabbim sabır versin cnm.. İnşallah yine olcak bebegın.. İlk gebelik lerde böyle olabılıyormus..
Allah razı olsun canım benim 😞 Allahtan sana, bana gerçekten isteyen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum en kısa zamanda 🤲🏻

Bugünki test sonucu 5 dk icinde cikti ama cok silik kafayi yedirtcek bana bu hayalet çizgiler :KK43: ne diyosunuz kizlar
20200412_075713.jpg

Ahsen555 Ahsen555 Ay inşallah ya çok umutlanmak da istemiyorum dün de böyleydi testler konusunda çok yeniyim :KK43:yarın sabah yine yapicam :sus:
Bencede yarın sabah ilk idrarla yine yap yada yarın yapma iki sonra yap yani aynı kanda baktıkları gibi. İmkanın varsa kan ver tabı canım kesin sonuç

@melindsokaga cikma yasagi var kuzum gidebilsem simdi ucarak gidicem ama yok yarin sabah tekrar test yapip sonuca gore kan vermeye giderim

@melindsokaga cikma yasagi var kuzum gidebilsem simdi ucarak gidicem ama yok yarin sabah tekrar test yapip sonuca gore kan vermeye giderim
Doğru ya unuttum bir an :KK61: inşallah bebeğin seninledir :anneadayı:
Niye korunuyordun ki canım
Şubat ayının başında maalesef bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım, o konuya fazla girmek istemiyorum artık...ilk gebeliğimdi,doktorum iki ay korunmak yeterli dedi, inşallah en kısa sürede hepimiz kavuşuruz yavrularımıza :dua:

X