Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah cnm benm 🙏🏻sabır, şükür diyorum..
Bu ay aşılamaya baslıcaktık doktoru da ayarlamıstık.. Bi kac ay bekleyelim dedi, şehir dısına gidip gelmem gerek cunku.. 😔
Belki bu Bı kac ay içinde olur diye umut ediyorum şimdi de
Rabbim hayırlısını versin belki akışına bırakınca olacaktır her şeyde de vardır bir hayır bizde doktora niyetlenmiştik korona çıktı kaldık bende olur diye umut ediyorum duadan başka çare yok bu arada hala adet olmadım 34 güne sarkıyor artık bayağı ilk normallik derecesi ne bilmiyorum

Benim de çevrem hep hamile benden sonra evlenenler falan hep bebek bekliyo 🤦🏻‍♀️ Bu arada hala adet olmadım normallik derecesi ne 34 güne sündü bi ilk yaşıyorum 🤦🏻‍♀️
çok canım acıyo böyle olunca dua ederken Rabbim başkalarına bakıp heves ettirme diyorum ne acı bişey:KK42: yaa benim ileri gitmedi hiç zaten çok düzenliydi normalde bu ay 27 günde bir oldu. Acaba niye böyle oluyo ki

Rabbim hayırlısını versin belki akışına bırakınca olacaktır her şeyde de vardır bir hayır bizde doktora niyetlenmiştik korona çıktı kaldık bende olur diye umut ediyorum duadan başka çare yok bu arada hala adet olmadım 34 güne sarkıyor artık bayağı ilk normallik derecesi ne bilmiyorum
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm ❤️
İnşallah olmazsın 🌺ilk bebiş haberini alırız

çok canım acıyo böyle olunca dua ederken Rabbim başkalarına bakıp heves ettirme diyorum ne acı bişey:KK42: yaa benim ileri gitmedi hiç zaten çok düzenliydi normalde bu ay 27 günde bir oldu. Acaba niye böyle oluyo ki
Benimde yumurtlama 2 gün evvel geldi bu sefer

Evet başkalarına bakıp kıskançlık demeyelim ama imrenme de oluyor insanın zoruna gidiyor yaa 😭 ay bilmiyorum yarına dua ediyorum artık olayım diye olamayınca stres oldum ben kist olabilir mi belirtilere böyle diyen de var

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm ❤️
İnşallah olmazsın 🌺ilk bebiş haberini alırız
Yok galiba önümüzde ki aya kalırım kendimi hamile gibi hissetmiyorum stresli hissediyorum artık gelmediği için 🤦🏻‍♀️ Amin inşaAllah 🥰

Evet başkalarına bakıp kıskançlık demeyelim ama imrenme de oluyor insanın zoruna gidiyor yaa 😭 ay bilmiyorum yarına dua ediyorum artık olayım diye olamayınca stres oldum ben kist olabilir mi belirtilere böyle diyen de var
İmrenme sadece,aslında onun için çok mutlu oluyosun ama kendin için çok üzülüyosun. En çok insanların zorluk çıkarmasından tedirgin oluyorum eğer olmazsa ilerde sorarlae mı laf söylerler mi:KK43: kuzum bilmiyorum hiç ama mevsimsel gecikme de olabilir stresden de gecikme olabilir

Mayıs ayı topiğimiz hepimize bebiş getirsin ümidiyle dertleşelim:anneadayı:

BAT TARİHLERİ

@HzafanrR [17.04.2020]
@Sarisinmelekk [22.04.2020]

Sohrab Sohrab [25.04.2020]
@hayathey [25.04.2020]
@BlueDesertRain [29.04.2020]
@Algernonya [29.04.2020]
@Aselhannn [29.04.2020]
Minicikpandam Minicikpandam [01.05.2020]
kizinbiri9 kizinbiri9 [01.05.2020]
@Yagmurr07 [02.05.2020]
@Sinebend [02.05.2020]
Azze Azze [04.05.2020]
Mechulzaman Mechulzaman [04.05.2020]
U Umut999 [04.05.2020]
N Nnuurrr [04.05.2020]

@Paresilaaa [05.05.2020]
@iloveme [06.05.2020]
@Deryakckn [08.05.2020]
@eczhnm [08.05.2020]
@EbruBurcu [19.05.2020]
@murakami2501 [19.05.2020]
@CADlMAKi
11.04.2020

Çift veya tek tutsunda:spor: Hiç yumurtlama ne bilmeden hamile kalan arkadaşım var bende keşke bu kadar bilmeden kalsaydım:kızgın:
Yaa hiç sorma.. Ben de ilk denemeye basladıgım bikac ay bilmiyordum.. 🙈 Yani içine bosalınca hamıle kalınıyor sanıyordum 😂 arkadslarla ben soyluyorum artık su gun ilişki bugun ilişki diye, kac kısı hamıle kaldı bende tık yok 😂

Yaa hiç sorma.. Ben de ilk denemeye basladıgım bikac ay bilmiyordum.. 🙈 Yani içine bosalınca hamıle kalınıyor sanıyordum 😂 arkadslarla ben soyluyorum artık su gun ilişki bugun ilişki diye, kac kısı hamıle kaldı bende tık yok 😂
Bende öyle sanıyodum:KK45: sana çook dua etsinleer onlardaaa

Bende öyle sanıyodum:KK45: sana çook dua etsinleer onlardaaa
Bi tanesine ovulasyon testi verdim takıbını yaptım.,hamile kaldı en son ben ogrendım hamile kaldıgını bi teşekkür cok görüldü maalesef.. Kimseye bişey de denmiyor kuzum😔eden var cok sükür ama ona cok kırılmıstım

Bi tanesine ovulasyon testi verdim takıbını yaptım.,hamile kaldı en son ben ogrendım hamile kaldıgını bi teşekkür cok görüldü maalesef.. Kimseye bişey de denmiyor kuzum😔eden var cok sükür ama ona cok kırılmıstım
ayy sen ciddi misin? İnsan böyleleri yüzünden iyilik bile yapmak istemiyo. Acaba sen üzülürsün felan diye mi düşündü dicem ama takibini yaparken bişe yok.

ayy sen ciddi misin? İnsan böyleleri yüzünden iyilik bile yapmak istemiyo. Acaba sen üzülürsün felan diye mi düşündü dicem ama takibini yaparken bişe yok.
Ya okulda karsıma gecıp kac kere karnını sevdi 😔 ve ben erteledim bebek sahıbı olmayı tayın cıksın oyle dedim hep arkadslarıma😔

X