Rabbim hayırlısını versin belki akışına bırakınca olacaktır her şeyde de vardır bir hayır bizde doktora niyetlenmiştik korona çıktı kaldık bende olur diye umut ediyorum duadan başka çare yok bu arada hala adet olmadım 34 güne sarkıyor artık bayağı ilk normallik derecesi ne bilmiyorumİnşallah cnm benmsabır, şükür diyorum..
Bu ay aşılamaya baslıcaktık doktoru da ayarlamıstık.. Bi kac ay bekleyelim dedi, şehir dısına gidip gelmem gerek cunku..
Belki bu Bı kac ay içinde olur diye umut ediyorum şimdi de
çok canım acıyo böyle olunca dua ederken Rabbim başkalarına bakıp heves ettirme diyorum ne acı bişeyBenim de çevrem hep hamile benden sonra evlenenler falan hep bebek bekliyoBu arada hala adet olmadım normallik derecesi ne 34 güne sündü bi ilk yaşıyorum
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnmRabbim hayırlısını versin belki akışına bırakınca olacaktır her şeyde de vardır bir hayır bizde doktora niyetlenmiştik korona çıktı kaldık bende olur diye umut ediyorum duadan başka çare yok bu arada hala adet olmadım 34 güne sarkıyor artık bayağı ilk normallik derecesi ne bilmiyorum
Benimde yumurtlama 2 gün evvel geldi bu seferçok canım acıyo böyle olunca dua ederken Rabbim başkalarına bakıp heves ettirme diyorum ne acı bişeyyaa benim ileri gitmedi hiç zaten çok düzenliydi normalde bu ay 27 günde bir oldu. Acaba niye böyle oluyo ki
Evet başkalarına bakıp kıskançlık demeyelim ama imrenme de oluyor insanın zoruna gidiyor yaaçok canım acıyo böyle olunca dua ederken Rabbim başkalarına bakıp heves ettirme diyorum ne acı bişeyyaa benim ileri gitmedi hiç zaten çok düzenliydi normalde bu ay 27 günde bir oldu. Acaba niye böyle oluyo ki
Yok galiba önümüzde ki aya kalırım kendimi hamile gibi hissetmiyorum stresli hissediyorum artık gelmediği içinHepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm
İnşallah olmazsınilk bebiş haberini alırız
Benimde eğer o yumurtlamaysa reglden sonra oldu takip edicem bakalım olması gereken zamanda olcak mıBenimde yumurtlama 2 gün evvel geldi bu sefer
Umutsuzluk yokYok galiba önümüzde ki aya kalırım kendimi hamile gibi hissetmiyorum stresli hissediyorum artık gelmediği içinAmin inşaAllah
İmrenme sadece,aslında onun için çok mutlu oluyosun ama kendin için çok üzülüyosun. En çok insanların zorluk çıkarmasından tedirgin oluyorum eğer olmazsa ilerde sorarlae mı laf söylerler miEvet başkalarına bakıp kıskançlık demeyelim ama imrenme de oluyor insanın zoruna gidiyor yaaay bilmiyorum yarına dua ediyorum artık olayım diye olamayınca stres oldum ben kist olabilir mi belirtilere böyle diyen de var
Belki çift yumurta vardır bu seferBenimde eğer o yumurtlamaysa reglden sonra oldu takip edicem bakalım olması gereken zamanda olcak mı
Çift veya tek tutsundaBelki çift yumurta vardır bu sefer
11.04.2020Mayıs ayı topiğimiz hepimize bebiş getirsin ümidiyle dertleşelim
BAT TARİHLERİ
@HzafanrR [17.04.2020]
@Sarisinmelekk [22.04.2020]
Sohrab [25.04.2020]
@hayathey [25.04.2020]
@BlueDesertRain [29.04.2020]
@Algernonya [29.04.2020]
@Aselhannn [29.04.2020]
Minicikpandam [01.05.2020]
kizinbiri9 [01.05.2020]
@Yagmurr07 [02.05.2020]
@Sinebend [02.05.2020]
Azze [04.05.2020]
Mechulzaman [04.05.2020]
U Umut999 [04.05.2020]
N Nnuurrr [04.05.2020]
@Paresilaaa [05.05.2020]
@iloveme [06.05.2020]
@Deryakckn [08.05.2020]
@eczhnm [08.05.2020]
@EbruBurcu [19.05.2020]
@murakami2501 [19.05.2020]
@CADlMAKi
Senin bat geçmişş var mı bebiş11.04.2020
Yaa hiç sorma.. Ben de ilk denemeye basladıgım bikac ay bilmiyordum..Çift veya tek tutsundaHiç yumurtlama ne bilmeden hamile kalan arkadaşım var bende keşke bu kadar bilmeden kalsaydım
Bende öyle sanıyodumYaa hiç sorma.. Ben de ilk denemeye basladıgım bikac ay bilmiyordum..Yani içine bosalınca hamıle kalınıyor sanıyordum arkadslarla ben soyluyorum artık su gun ilişki bugun ilişki diye, kac kısı hamıle kaldı bende tık yok
Bi tanesine ovulasyon testi verdim takıbını yaptım.,hamile kaldı en son ben ogrendım hamile kaldıgını bi teşekkür cok görüldü maalesef.. Kimseye bişey de denmiyor kuzumBende öyle sanıyodumsana çook dua etsinleer onlardaaa
ayy sen ciddi misin? İnsan böyleleri yüzünden iyilik bile yapmak istemiyo. Acaba sen üzülürsün felan diye mi düşündü dicem ama takibini yaparken bişe yok.Bi tanesine ovulasyon testi verdim takıbını yaptım.,hamile kaldı en son ben ogrendım hamile kaldıgını bi teşekkür cok görüldü maalesef.. Kimseye bişey de denmiyor kuzumeden var cok sükür ama ona cok kırılmıstım
Ya okulda karsıma gecıp kac kere karnını sevdiayy sen ciddi misin? İnsan böyleleri yüzünden iyilik bile yapmak istemiyo. Acaba sen üzülürsün felan diye mi düşündü dicem ama takibini yaparken bişe yok.