- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
Eşinle durumuyla ilgili bilgi sahibi misin benimde öyleydi sorun eşimden ötürüymüş meğerse yumurtlama olsa da ne faydaGectiğimiz ay ovulasyon testı yapmadan yumurtladığım günü bildim, doktora soyledım cumartesı yumurtladım diye, baktı evet yumurtlamıssın dedıamaaa elde var sıfır
Bilmiyorum reglim falan düzenli hormonlar sa normal ama var mı bilgim yok yarın belli olacak...Pko var mı sende, benm de böyle çıkıyor hep, bu lh dalgalanmasıymış galiba ama bilen birisi bence daha iyi anlayıp yorumlar, ama sanki senin pil bugün gibi duruyor, ben öyle hissettim
Yani ne demek oluyor buCanım bence senin lh yüksekliği çok kısa sürüyor yakalayamıyorsun
Canım genelde pkoda böyle oluyor diyorlar ama o genelde düzensizlik de yapar. Yani pike en yakın bugün gibi görünüyor bence değerlendir ne olur ne olmaz. Yarın da aynı saatte yap ya da böyle koyulaşır gibi olduğunda 12 saatte bir yap yakalayamıyor olabilirsin arkadaşım dediği gibi. Çok hızlı pik olup çatlıyor da olabilir uzun sürmüyordur. Yarın bakalım doktor ne diyecek söylersin koyu gördüm ovulasyonda dün ama çok koyu olmuyor hiç diye tam gününe göre test yapar belki anlamış olursun onun pik olup olmadığını hemEvet sabit canım üstteki alttan ikinci dün en alttaki bugün diğer tek olan da bugün sabah 10 da yaptım
Aa doğru canım cumartesi gitcem demiştin, ben ara ara yaptım ovülasyon hiç bir zaman çok koyu olmuyor aynı böyle, sonra öğrendim ki pko görünümü var aydan ayda değişiyor benim yani,doktora muhakkak sor çünkü sen sormadan söylemiyorlar normal gördükleri için bu durumu her 3 kadından 1 i pko ziraBilmiyorum reglim falan düzenli hormonlar sa normal ama var mı bilgim yok yarın belli olacak...
Bilmiyorum ki gece bi daha yapıcam bakalım nasıl çıkacak yarın ultrasonda anlar doktor zaten büyüyor mu çatlamış mıCanım genelde pkoda böyle oluyor diyorlar ama o genelde düzensizlik de yapar. Yani pike en yakın bugün gibi görünüyor bence değerlendir ne olur ne olmaz. Yarın da aynı saatte yap ya da böyle koyulaşır gibi olduğunda 12 saatte bir yap yakalayamıyor olabilirsin arkadaşım dediği gibi. Çok hızlı pik olup çatlıyor da olabilir uzun sürmüyordur. Yarın bakalım doktor ne diyecek söylersin koyu gördüm ovulasyonda dün ama çok koyu olmuyor hiç diye tam gününe göre test yapar belki anlamış olursun onun pik olup olmadığını hem
Olabilir canım bilmiyorum ben de ilk kez giricem ultrasona bi de pko çıkar artık her gittiğimde ayrı bi maceraAa doğru canım cumartesi gitcem demiştin, ben ara ara yaptım ovülasyon hiç bir zaman çok koyu olmuyor aynı böyle, sonra öğrendim ki pko görünümü var aydan ayda değişiyor benim yani,doktora muhakkak sor çünkü sen sormadan söylemiyorlar normal gördükleri için bu durumu her 3 kadından 1 i pko zirahep beslenme hayat tarzı ah ahh inşallah çıkmaz senin hiçte sevmem böyle bende vardı sende de olabilir demeyi ama tecrübeme dayanrak söyledim
Hayır oluyor ama lh yükselmesi kısa sürdüğü için sen yakalayamıyorsunYani ne demek oluyor buyumurtlama olmuyo mu
Olabilir canım valla benim de kafam karıştı bütün gün kasığım ağrıdı eve geldim test silikHayır oluyor ama lh yükselmesi kısa sürdüğü için sen yakalayamıyorsunama tabi yarın doktor sana söyleyecek ne durumdasın belki daha çatlayacak duruma gelmedi zaten
Aynen o cnm, o kadar cok test yaptım ki, artık uzamnlastıkLıkefaksiyon yazıyor kuzu o mu 30 dakikaben 15 dk falan yatabiliyorum galiba en fazla
Süper ya olsun gene de bilmişsin kuzum ben asla anlamıyorum
Evet bılgı sahıbıyım, ıkımızde de problem yok ama maalesef Rabbım nasıp etmedı 2 bucuk yıldırEşinle durumuyla ilgili bilgi sahibi misin benimde öyleydi sorun eşimden ötürüymüş meğerse yumurtlama olsa da ne fayda
bence catlamis canim, herkeste o kdr uzun sure yuksek salgilanmk zorunda degilBilmiyorum ki gece bi daha yapıcam bakalım nasıl çıkacak yarın ultrasonda anlar doktor zaten büyüyor mu çatlamış mı
Bilmiyorum ki kuzum valla anlamadım gitti bişey yarın doktorda her şey belli olacak dün gece koyuydu baya uygulama yüzde 77 gösteriyordu gece yüzde yüz olup sabah düşmeye mi başladı yoksa iyice büyümeden çatladı mı yoksa dalgalanma birden mi koyulaşcak anlamadımbence catlamis canim, herkeste o kdr uzun sure yuksek salgilanmk zorunda degil
Bizde tam 15 aydır istiyoruz ve 2 kaybım oldu15 ay oldu, 2 kaybım oldu maalesef...Çocuğum yok...inşallah hepimiz kavuşuruz o mucizelere....
Canım sıvı alımına dikkat ettin mi? Belki pndan silik cıkmıstırYani ne demek oluyor buyumurtlama olmuyo mu
Canım 4 gibi kahve filtre içmiştim ondan önce de 600 ml kadar su içtim bi daha bişey içmedim işte 7 de test yaptımCanım sıvı alımına dikkat ettin mi? Belki pndan silik cıkmıstır
Canim bence uygulama da oyle gosteriyorsa catlamis olma ihtimali yuksek, gecem ay da belki pik kisa surdugunden yakalamayadin, tum bu aklindaki sorulari doktorunla paylas canim yarin, ustunde dusunup daha da karmasiklastirmayalim biz kndimizceBilmiyorum ki kuzum valla anlamadım gitti bişey yarın doktorda her şey belli olacak dün gece koyuydu baya uygulama yüzde 77 gösteriyordu gece yüzde yüz olup sabah düşmeye mi başladı yoksa iyice büyümeden çatladı mı yoksa dalgalanma birden mi koyulaşcak anlamadım
Sabah bi tekrar yap bende bi kere sabah yaptım pike yakındı aksam daha silikti ama sıvı almıstım, ertesi gün tam piki görmüştümCanım 4 gibi kahve filtre içmiştim ondan önce de 600 ml kadar su içtim bi daha bişey içmedim işte 7 de test yaptım
Benim normalde 2 gün daha var takvime göre bakalım kuzum yarın allahtan bakcak doktor tam net cevabı alırım yarınSabah bi tekrar yap bende bi kere sabah yaptım pike yakındı aksam daha silikti ama sıvı almıstım, ertesi gün tam piki görmüştüm
Bilmiyorum kuzucum ya testi satan kadınlar da koyulaşmadan sonra silikleşince devam edin teste diyor koyulaşır diyorCanim bence uygulama da oyle gosteriyorsa catlamis olma ihtimali yuksek, gecem ay da belki pik kisa surdugunden yakalamayadin, tum bu aklindaki sorulari doktorunla paylas canim yarin, ustunde dusunup daha da karmasiklastirmayalim biz kndimizce ☺