- 5 Mart 2013
- 23.522
- 44.629
Bence bu ay reglinin 3. Günü randevu al git doktora lh fsh Prolaktin homo IR Tsh hepsine baktır canımYok canım henüz değil. Yani prolaktine falan bakıldı da seninle geçen konuştuğumuz TSH insuline falan bakılmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu ay reglinin 3. Günü randevu al git doktora lh fsh Prolaktin homo IR Tsh hepsine baktır canımYok canım henüz değil. Yani prolaktine falan bakıldı da seninle geçen konuştuğumuz TSH insuline falan bakılmadı
Onu da yaparsam eşim beni psikoloğa götürürÇalkalamayı da yap tam jımnastık olsun
Bendede var yapisiklik kuzum. Bagirsaklar falan. Ona pek takmiyorum acikcasi fazla bi zarari olmuyo bana, arada cok kotu bi sanci giriyo ona bagli ama nadir. Sanada cok gecmis olsun, insallah guzel haberler alirizGeçmiş olsun tekrardan. Benim durum da kötü çünkü bağırsakta falan da yapışıklıklar var gibi görünüyor demişlerdi. Ama daha önce gittiğim doktorum yani gebe kalmayı zorlaştırabilir ama ilişki var sadece bu buna neden olur diyemeyiz demişti. Bazen sezaryende bir bakıyoruz karnın içi her yer çikolata kisti, ama hiç uğraşmadan hamile kalmış. O nedenle moralini bozma demişti. Normalde 1 yıl korunmadan gebelik olmazsa doktora gidin deniliyor ya, o bizde 6 ay oluyor işte sadece ona dikkat edin gecikmeden gidin bence, tıp çok ilerledi birçok teknik var. Yaşınız da genç ama kist tekrardan ilerlemesin kaliteyi bozmasın diye fazla beklememek iyi olabilir. Güzel haberler gelsin gerek kalmasın İnşallah.
Ahaha siz baya iysiniz, kari kocaeşim de o kafada allahtan şimdi evde beni bekliyor hazır bi şekilde
Sorma kendimi kanuni Sultan Süleyman gibi hissediyorum adama yat diyorum yatıyo kalk diyorum kalkıyo cariye gibi hahahahAhaha siz baya iysiniz, kari koca
Eşin çalkalıcak zaten yapacak bişey yok,katlanıcakOnu da yaparsam eşim beni psikoloğa götürür
Mezdeke eşliğinde denenebilirEşin çalkalıcak zaten yapacak bişey yok,katlanıcak
Her şey yapıldı kuzu ama boşver güzel şeyler konuşalım burda, inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olacak hepimizinKaybınız için çok üzgünüm, bilmiyordum deşmiş gibi olduysam özür dilerim. Genetik test vs yaptırdınız mı tekrarlayan kayıplar için? Pıhtılaşma falan var mı? Ne dedi doktorlar? Demek ki hamile kalabiliyorsunuz ama tutunmasını zorlaştıran sebepler var
Aynen açın bi müzik, no stres no panic, kesin olurMezdeke eşliğinde denenebilir
Canım onlara bakıldı. Hatta prolaktine iki kez bakıldı bir şey yok ama TSH insuline falan bakılmadı işte ama baktircamBence bu ay reglinin 3. Günü randevu al git doktora lh fsh Prolaktin homo IR Tsh hepsine baktır canım
Çok teşekkür ederim aynen umalım bu ay hepimize uğurlu gelsimBendede var yapisiklik kuzum. Bagirsaklar falan. Ona pek takmiyorum acikcasi fazla bi zarari olmuyo bana, arada cok kotu bi sanci giriyo ona bagli ama nadir. Sanada cok gecmis olsun, insallah guzel haberler aliriz
Özür dilerim gerçekten güzel şeyler konuşmak lazım, biz elimizden geleni yapalım umalım ki bu ay hep güzel haberler sürpriz bebişler gelsinHer şey yapıldı kuzu ama boşver güzel şeyler konuşalım burda, inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olacak hepimizin
Spermin yaşamasına bağlı benim eşimde 40 dak çıktı bu süre, 1 saate varana kadar yaşıyormuş, yanlış bilmiyorum umarım ay resmen prof olmuşuz hepimiz hayretle bakıyorum bu kadar bilmek iyi değil sanki
Nasıl canım foto at istersen bir bakalım dünkünü de at varsa tabi yeni çekme dünkü testi yanıltabiliyor. Kaçıncı günündesin döngün sabit miydi?Kızlar şimdi test yaptım silik çıktı ya lh dalgalanması mı yoksa yine mi yumurtlama olmadı acaba
Evet sabit canım üstteki alttan ikinci dün en alttaki bugün diğer tek olan da bugün sabah 10 da yaptımNasıl canım foto at istersen bir bakalım dünkünü de at varsa tabi yeni çekme dünkü testi yanıltabiliyor. Kaçıncı günündesin döngün sabit miydi?
Lıkefaksiyon yazıyor kuzu o mu 30 dakika ben 15 dk falan yatabiliyorum galiba en fazlaBi de sperm testi yaptırdıysanız, orada sıvılasma süresi yazıyor, o dk ya göre beklemek gerek diyodu birisi Bı topıkte..
Süper ya olsun gene de bilmişsin kuzum ben asla anlamıyorumGectiğimiz ay ovulasyon testı yapmadan yumurtladığım günü bildim, doktora soyledım cumartesı yumurtladım diye, baktı evet yumurtlamıssın dedı amaaa elde var sıfır
Canım bence senin lh yüksekliği çok kısa sürüyor yakalayamıyorsunEvet sabit canım üstteki alttan ikinci dün en alttaki bugün diğer tek olan da bugün sabah 10 da yaptım
Pko var mı sende, benm de böyle çıkıyor hep, bu lh dalgalanmasıymış galiba ama bilen birisi bence daha iyi anlayıp yorumlar, ama sanki senin pil bugün gibi duruyor, ben öyle hissettimEvet sabit canım üstteki alttan ikinci dün en alttaki bugün diğer tek olan da bugün sabah 10 da yaptım
Valla kuzu yazdım öyle ama konuştuk sonra bakımca hiç belli değil ne zamanın önemli olduğu ama pik değerlendirildiğinde zaten spermin yaşama süresi uzun olduğu için tutabilir onla olmazsa çatlamayla da tutabilir. Ben çok duydum sadece pik değerlendirip hamile kalanı o yüzden de söylüyorumEeeee o zaman catlama gunu onemli değil mibir de benim zaten catlamadan 2 gun öncesini bilmem mümkün değil, çünkü pik 1 gün sürüyor