Hadi ya bana bi yan etkisi olmuyor allahtan aksine sir falan yapıştırın tahriş oluyor benim deya kuzu ben de pandemide jilet yaptım. direk mantar oldum çünkü sürekki yapmak tahriş etti kuaför açılınca ağdayangittim rahatladım biraz
Kesinlikle senede bi kere saçımı kestiriyorum o kadarAaa onu yapmayı nasıl başarıyorlarmış ilk duydum canım ben makyöz,üm aynı zamanda kuaförüm sadece manükür pedüküre girmedim hiç ağda kişiye özelde olabiliyor aynı agda istenmeyince adını yazıp kişiye özel saklanıyor tabi ben salonda çalıştım küçük kuaförlere ne gittim nede yöntemlerini bilirim evde kendi işini yapabilene tavsiye etmem her ay gitmesini boşuna para çöp oluyor
Canım yüksek değil yani gebeliğe engel olacak kadar yüksek değil takılma
Yaparlar insanların herşeyi para olmuş Rabbim o tür insanlarla allah korkusu olan kullarını karşılaştırmasın o tür kişilerin hiç korkusu yok ahirettide unutmuşlarKesinlikle senede bi kere saçımı kestiriyorum o kadarvalla canım mahalle arası kuaförler de yapıyorlarmış
Z Zambakkk29 bu ay yumurtan kiste dönüştüğü için e2 düşük çıkmış daha önce de söylemiştim bu durum sadece bu aya özgü
Sorunuz nedır tam olarak, yeni gördüm deAnladim peki ben erken gitseydim mesela 21 mm ken gitmis olsaydim catlatma ignesi vurulurmuydu yoksa yine E2 mi bakilirdi yine eger oyleyse E2 nasil yukselir yani bu benim gebe kalamayacagjm anlaminami gelio ilacta ise yaradi buyudu ama catlamadi yani tup bebek harici kalamazmiyim
İlk gebeliğim öncesi 48 Di prolaktin ve dostinex tedavisi ile 9 a düştü sonra klomenle hamile kalmıştım. Ama o zaman çok stresli bir dönem yaşıyordum. İnşallah dediğin gibi olur normal değerlere döner. Daha önce emzirme dönemi yaşamış olmam etkili mi acaba? Sütten keseli 1 yıl oldulh yüksek kuzum ondan sordum pcostan kaynaklı demek ki, yumurtan gereğinden fazla büyüdüyse kiste dönüşmüştür regl ile atılır canım büyük ihtimalle prolaktini de kafaya takma düzene giriyor 32 çok yüksek bi değer değil
Anladim haklisiniz beklicem bu ay o zaman sagolun gecen ayda yumurtlama olmayinca bu ayda boyle olunca telas yaptimZ Zambakkk29 bu ay yumurtan kiste dönüştüğü için e2 düşük çıkmış daha önce de söylemiştim bu durum sadece bu aya özgühemen sonuca varırsan kendi kendine boşuna üzülürsün. Doktor sana böyle bir şey olsa söylemez miydi hemen tüp bebek yapın derdi
Canım o konuda bi fikrim yok ama bu hormonu her şey etkiliyor yaniİlk gebeliğim öncesi 48 Di prolaktin ve dostinex tedavisi ile 9 a düştü sonra klomenle hamile kalmıştım. Ama o zaman çok stresli bir dönem yaşıyordum. İnşallah dediğin gibi olur normal değerlere döner. Daha önce emzirme dönemi yaşamış olmam etkili mi acaba? Sütten keseli 1 yıl oldu
Sorunuz nedır tam olarak, yeni gördüm de
Sagolun eczhnm gayet aciklayici anlattiSorunuz nedır tam olarak, yeni gördüm de
macun şifa olacak sana inşallah bu ay kuzumŞimdi test yaptım pik yok bende canımAnkara1986
İnşallah canımmacun şifa olacak sana inşallah bu ay kuzum
Macun yemeden önce dua et öyle ye
Anladım cnm kiste donusen yumurtayı da kafana takma adetle bırlıkte atılırSagolun eczhnm gayet aciklayici anlattifemera kullandim ve bu ay yumurtam kiste donusmus sorum acaba erken gitseydim catlatma ignesi vurulurmuydu diyeydi ama bu aya ozguymus onumuzdeki aya bakacam artik 1 ay daha kaybettim
Devam et canım bi kaç gün daha.. bende takvime göre olan güne kadar devam edicemŞimdi test yaptım pik yok bende canımAnkara1986
Saç kesimi hariç her işimi evde kendim yapmaya çalışıyorum.. jilet bana daha kolay ve sağlıklı geliyor hemde acısızyaa ağda da mı riskli ee ne yapıcaz o zaman :)
Benim haftasonuna anca olur gibi bakalım canımDevam et canım bi kaç gün daha.. bende takvime göre olan güne kadar devam edicem