- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
Seninkide seni kandırmaya calısıyoişte sorun benim istememem adam istiyor ben öteliyorum o da diyor takmışsın bi ovülasyon ne belli şimdi olmucağı diyo o işler öyle değil aslanım dedim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninkide seni kandırmaya calısıyoişte sorun benim istememem adam istiyor ben öteliyorum o da diyor takmışsın bi ovülasyon ne belli şimdi olmucağı diyo o işler öyle değil aslanım dedim ben de
Valla bebek olmasa işin ucunda hiç işim olmazSeninkide seni kandırmaya calısıyo
Yok canım bende birşey olmuyorum
o konularda becerikli olmayı o kadar çok isterdim ki ben kaşımın ortasını aliyim derken kaşına giren insanım kuaföre gittim düzeltirmeye bi sonraki ay , kuaför diyo ki kaşını alan kasaptı heralde . dedim acemi birine denk geldimSaç kesimi hariç her işimi evde kendim yapmaya çalışıyorum.. jilet bana daha kolay ve sağlıklı geliyor hemde acısız kaliteli iyi bir jiletle zarar vermeden temizliğini yapabilirsin
iyi akşamlar canım sana da :)Herkese iyi akşamlar
valla ben plan yapmamayı öğrendim bu hayatta herşry kısmet. işe girerken iki sene bebek yapma dediler yeni evliyidim ve korunmadım. olmadı da şimdi diyorım ki iyiki korunmamışım en azından olmadığını görmüş oldum. belki işe girceksin erteliceksin sonra seni çıkartıcaklar. fikrim maddi durumun zorlamıyosa hiç öyle düşünme :)Kızlar ben çok istiyorum hamile kalmayı eşimde istiyor ancak ben yeni işimden ayrıldım şimdi hamile olsam yeni iş bulamam hadi işe girdim hemen 2 ay sonra hamile kalsam da olmaz sanki. Bu tarz bi durum yaşayan oldu mu aranızda ? 28 yaşındayım annemler de çok baskı kuruyor geç kalıyorsun diye
Maddi durum zorlamasa anında yapacam aslında bir tane de işte çalışmam gerekvalla ben plan yapmamayı öğrendim bu hayatta herşry kısmet. işe girerken iki sene bebek yapma dediler yeni evliyidim ve korunmadım. olmadı da şimdi diyorım ki iyiki korunmamışım en azından olmadığını görmüş oldum. belki işe girceksin erteliceksin sonra seni çıkartıcaklar. fikrim maddi durumun zorlamıyosa hiç öyle düşünme :)
Burda da buldum seniiyi akşamlar canım sana da :)
Kesinlikle bu hataya düşme ben ettim sen etme arkadaşım hayatın ne getireceği belli olmuyor düşünsene değecek mi hayatın boyunca işsiz mi kalacaksın veya da Allah korusun ilerde keşke korunmasaydım vakit kaybettim dersin keşke çocuğum olsaydı dersin iş güç herşey olur sen aile kurmuşsun en önemlisi bu benceKızlar ben çok istiyorum hamile kalmayı eşimde istiyor ancak ben yeni işimden ayrıldım şimdi hamile olsam yeni iş bulamam hadi işe girdim hemen 2 ay sonra hamile kalsam da olmaz sanki. Bu tarz bi durum yaşayan oldu mu aranızda ? 28 yaşındayım annemler de çok baskı kuruyor geç kalıyorsun diye
Özel sektör maalesef bebek olayına sekte vuruyor ben öğretmenim ve bizzat geçen sene idarecim yüzüme söyledi en az 1 sene bebek yok diye.. Allah büyük olursa da aldıracak değilim dedim ama ben bunu okulumda eskiyim diye söyleyebildim.. yeni işe başlarsan bunu söyleme lüksün olmayabilir.. çalışmaya hepimiz mecburuz ama aile ve evlattan öte başka birşey olamaz.. iyi düşünmelisinKızlar ben çok istiyorum hamile kalmayı eşimde istiyor ancak ben yeni işimden ayrıldım şimdi hamile olsam yeni iş bulamam hadi işe girdim hemen 2 ay sonra hamile kalsam da olmaz sanki. Bu tarz bi durum yaşayan oldu mu aranızda ? 28 yaşındayım annemler de çok baskı kuruyor geç kalıyorsun diye
Aşılama için iğne kullanmaya basladım cnm, yarın kontrol varSohrab tedavi görüyor musun canım sen son durumun ne topik çok aktif okuyamadım da nasılsın merak ettim
Hadi hayırlı haberler ver bize kuzum inşallah hep ilk önce sen hasta olurdun ardına ben simdi sen hamile ol ardına benAşılama için iğne kullanmaya basladım cnm, yarın kontrol var
Ahh keşke, inşallah tutar birlikte anneler topıgıne gecelimHadi hayırlı haberler ver bize kuzum inşallah hep ilk önce sen hasta olurdun ardına ben simdi sen hamile ol ardına ben
;bunu kaç gün içeceksin adetin kaçıncı günü başladın
Ayy inşallah kuzum gönlünü ferah tut pozitif ol tamam mı rabbim nasip eder o günleri de inşallahAhh keşke, inşallah tutar birlikte anneler topıgıne gecelim ❤
İyi kuzum napim yeni ay yeni umutlar az önce ağladım birazcık içim açıldı sen napıyosun regl oldun muminseo naber balım konuşamıyoruz ne zamandır