Yaaa ne diyosunnnnnevrem92 canım naptın. Hala belirtin yokmu. Benım regl çok erken geldi yaa. İğnenin 13. Günü ilk defa bu kadar erken oldum
Yarasın kuzum. Afiyet bal şeker ve bebiş olsunselamlar...
An itibariyle testere disli aslan pençesi icmeye başladım.. Eki Görüntüle 2689988
Canım ben 9 eylülde regl oldum 20 eylül pik gösteriyor ben 5 gün diye yanlış yazmışım 7 gün aslında bat 4 ekim senin ne zamanAa banada uc gun var batlarimiz yaklasmis resmen nasil oldukii kuzu
Eşim nöbette kırmızı odanın 2. Bölümünü izliyorum ilgimi çekti bu diziSelam hatunlar. Herkes iyi mi? Keyifler nasıl?
Selam hatunlar. Herkes iyi mi? Keyifler nasıl?
Elimde kalan bitkisel çayları falan bi umut tuketeyim dedim hocamYarasın kuzum. Afiyet bal şeker ve bebiş olsun
Ben de dün izledim içim çekildiEşim nöbette kırmızı odanın 2. Bölümünü izliyorum ilgimi çekti bu dizisen nasılsın canım?
İnşallah kuzu. Daha fazla üzülüp yorulmadan ot çöple hallolsun inşallahhhElimde kalan bitkisel çayları falan bi umut tuketeyim dedim hocamAllah'ın izniyle faydasını da görürüm
Birde çakşır kökü suyuna başladım , hem ben hem esim içeceğiz.. artik SON defa tüketecegim oldu oldu olmadı , tüp bebege gideceğim ..
Bende 9 Eylül'de oldum benim program 20sini pik gösteriyor ama yumurtlama testi ile takip edecegim..Canım ben 9 eylülde regl oldum 20 eylül pik gösteriyor ben 5 gün diye yanlış yazmışım 7 gün aslında bat 4 ekim senin ne zaman
Ne oldu canım bi yerin mi ağrıyor yoksa psikolojik olarak mı iyi hissetmiyorsun. Evet beni de çok etkiledi zaten bu kadının kitaplarını da çok severek okumuştumBen de dün izledim içim çekildi
Öğleye kadar berbattım da şimdi iyiyim çok şükür.
amin aminİnşallah kuzu. Daha fazla üzülüp yorulmadan ot çöple hallolsun inşallahhhBen de her sorunda ilaç öncesi ot çöpe dayanırım
Sabah inanılmaz bir kanama ve ağrıyla uyandım. Öğleye dek tüketti beni. Şimdi rahatkadımNe oldu canım bi yerin mi ağrıyor yoksa psikolojik olarak mı iyi hissetmiyorsun. Evet beni de çok etkiledi zaten bu kadının kitaplarını da çok severek okumuştum
Ah canım iyice söküldü demek kiSabah inanılmaz bir kanama ve ağrıyla uyandım. Öğleye dek tüketti beni. Şimdi rahatkadım
Yaa canım benim teşekkür ederizHani Nerde ne zaman açılacak❤ duamdasınız kızlar. Bulantı dan dua ediyorum bol bol çünki.
İnşallah kuzum bu ay en az 3 kişi bekliyorumAyyyyyy ne zaman açılırrrrrrr inşallah tutar hepimizin
Bizlerede dua et ama bizde burdayizHani Nerde ne zaman açılacak❤ duamdasınız kızlar. Bulantı dan dua ediyorum bol bol çünki.
Evet canım. Çok ağır oldu ama temizlenmiştir epey. Birkaç güne biter sanırım.Ah canım iyice söküldü demek ki
Ben inanmaya başladım biraz bunlaraE hadi inşallah canımİşimiz totemlere kaldı
Tutacak bu ay kuzum en az 3Ah bi tutsa ❤
Ahah açıym mı kız tam totem olur
Bu otlar ne use yarıyor bende alayim adetim bitindeki başlamak lazım su an adetimElimde kalan bitkisel çayları falan bi umut tuketeyim dedim hocamAllah'ın izniyle faydasını da görürüm
Birde çakşır kökü suyuna başladım , hem ben hem esim içeceğiz.. artik SON defa tüketecegim oldu oldu olmadı , tüp bebege gideceğim ..
Aç aç sen aç hemen ilk üyeler belliBen inanmaya başladım biraz bunlara
Tutacak bu ay kuzum en az 3
Ahah açıym mı kız tam totem olur
Yaaa canım inşallah güzel şeyler duyarak umudun artmış olarak ayrılırsın doktorun yanındankızlar ben de yarın üçüncü gün hormon testi isteyeceğim doktordan sabah randevu aldım. dua edin bana da ya sorun çıkmasın hormonlarda ilk kez baktırcam detaylı heyecan yaptım.
Olabiliyor böyle ara kanamalar canım düzene girene kadar nadir olarakKızlar merhabalar nasılsınız şehir dışındaydım giremedim çok fazla ve beklenenden erken bugün yine adet oldumİğme vuruluyordum hiç olmuyordum adet bıraktım şimdi 15günde bir kanama oluyor nerdeyse eczhnm canım sen bilirsin normal mii çünkü bir sıkıntı gözükmüyor dedi doktor iğneler böyle yapar mı bilgin var mıı