Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah mis gibi sonuçlarla gelirsin kuzukızlar ben de yarın üçüncü gün hormon testi isteyeceğim doktordan sabah randevu aldım. dua edin bana da ya sorun çıkmasın hormonlarda ilk kez baktırcam detaylı heyecan yaptım.
Bende gelecek ay basliyacam ona canim. Daha senin yumurtlamaya var demi?Ballı bitkisel karışım güncelleme; bugün 2. Gün şeffaf yoğun bir akıntı geldi az önce ve yumurtalıklarımda hafif sızlamalar hissediyorum.
fiona13 karadenizkizi1982 eczhnm Cartedor @g_mutlu
Ballı bitkisel karışım güncelleme; bugün 2. Gün şeffaf yoğun bir akıntı geldi az önce ve yumurtalıklarımda hafif sızlamalar hissediyorum.
fiona13 karadenizkizi1982 eczhnm Cartedor @g_mutlu
Ben de artık güvenmeye karar verdim diyorum ama rahim filmi mi başka doktorlara da gönderdim :):)karadenizkizi1982 canım sen de benim gibisin aynı ben de doktorun bi cümlesini yüz defa araştırıp bi türlü güvenemiyorum eşim bu yüzden çok kızıyor kaç doktor değiştirdik eşim madem dinlemiceksin neden doktora gidiyosun diyor ama artık doktorun dediğine uycam diye, söz verdim kendime mesela şuan gidip şeker hapı almamak için zor tutuyorum kendimi dünden beri ona taktım
amin canım inşallahInsallah mis gibi sonuçlarla gelirsin kuzu
Takvime göre daha 5 gün var kuzucumBende gelecek ay basliyacam ona canim. Daha senin yumurtlamaya var demi?
Kendi batim yetmiomus gibi burdaki herkesin batini biliyorum
O akintilar bende her zaman oluyo. Doktor bana önemsiz dedi
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımkızlar ben de yarın üçüncü gün hormon testi isteyeceğim doktordan sabah randevu aldım. dua edin bana da ya sorun çıkmasın hormonlarda ilk kez baktırcam detaylı heyecan yaptım.
Benim doktor profesör olcakmış ben hala güvenemiyorumBen de artık güvenmeye karar verdim diyorum ama rahim filmi mi başka doktorlara da gönderdim :):)
Ah inşallah kuzum fayda sağlar inşallah reglim bitmişti şuan akıntı ile karışık lekeler gelmeye başladı bu iyiye işaret demek ki etki ediyor yumurtalıklaraben bunun güzel bir etki
olduğu kanaatindeyim canım bu ay senden umudumuz var :)
Açarsanız benide alın kızeczhnm sen açsana
Girişler şifreli parola: obebekburayagelecekAçarsanız benide alın kız
Tamam balım bende şifreyi kaydedeyimGirişler şifreli parola: obebekburayagelecek
Aa banada uc gun var batlarimiz yaklasmis resmen nasil oldukii kuzuTakvime göre daha 5 gün var kuzucum