- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
Burayı komple oraya yazarım kimseyi bırakmam #obebekburayagelecekAç aç sen aç hemen ilk üyeler belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burayı komple oraya yazarım kimseyi bırakmam #obebekburayagelecekAç aç sen aç hemen ilk üyeler belli
canım testere disli aslan pençesi sağlıklı yumurta üretmek icin .Bu otlar ne use yarıyor bende alayim adetim bitindeki başlamak lazım su an adetim
Adetliykenni içiliyor yoksa adet bitiminde mi içiliyor günde kaç defa icilmelicanım testere disli aslan pençesi sağlıklı yumurta üretmek icin .
Çakşır kökü suyu da daha cok erkeklerde sperm sayisni artirmak icin kullanılıyor . Kadınlarda ise gebe kalmaya yardimci oluyor.
Yoklama defterini hazırlaBurayı komple oraya yazarım kimseyi bırakmam #obebekburayagelecek
benide ekleyiiin açarsanızYoklama defterini hazırla
Adet bitince başlıyorsun .Adetliykenni içiliyor yoksa adet bitiminde mi içiliyor günde kaç defa icilmeli
Benimkide 30 eylul kuzumCanım ben 9 eylülde regl oldum 20 eylül pik gösteriyor ben 5 gün diye yanlış yazmışım 7 gün aslında bat 4 ekim senin ne zaman
Peki ac tok ne zaman içicem kaç gun gun icicemAdet bitince başlıyorsun .
Adete 4-5 gun kala birak .
Aç aç açBen inanmaya başladım biraz bunlara
Tutacak bu ay kuzum en az 3
Ahah açıym mı kız tam totem olur
Yaaa ne diyosunnnnnvardır bunda da elbet bi hayır...
Hala hiç belirtim yok.. Çarşamba iğnenin 14. Günü bende adet olurum diye düşünüyorum..Çünkü hicbir fark hissetmiyorum kendimde...umutsuz bi sekilde adeti bekliyorum...bekliyorum diyorum ama görünce de çok üzülücem ya
Ya sorma bi iyiym diyorum bir çok kötü oluyor. Birde bişey sorcam bilgisi olan var mı ki burda. Sağ kasığım yumurtlama dönemindeki gbi sancı yapıyor wkşsmdandır girip çıkıyor ağrı korktum baya. Bazen şiddetli oluyorYaa canım benim teşekkür ederiz çok mu bulantın oluyor
İnşallah kuzum bu ay en az 3 kişi bekliyorum
Sen de yarın toparlar yine dönersin aramıza canım adetin ilk günü hep öyle oluyor. Sonra toparlıyoruz umudunu kaybetme.Beni es geçin inş sizin tutar
Sen de yarın toparlar yine dönersin aramıza canım adetin ilk günü hep öyle oluyor. Sonra toparlıyoruz umudunu kaybetme.
Anladım canım. Bir an önce düzelir inşallah eşin.Ondan değil kuzum eşimin rahatsızlığı ve benim işlemden dolayı bir kaç ay uzak kalacağım bebek işinden inş bu sürede sizlerden güzel haberler alırım bana umut olur ❤
Ay açarsan benide ekler misin kuzum, her türlü totemi yapmak istiyorum nerden tutarsaBen inanmaya başladım biraz bunlara
Tutacak bu ay kuzum en az 3
Ahah açıym mı kız tam totem olur
Ay dur açıcam da beceremedim nasıl yapacağımı bulmaya çalışıyordumAç aç aç ❤
bizim regl da aynı gün, bebişler in dogum tarıhıni de gir
Eklemem mi canım becerebilirsem tabi açmayıAy açarsan benide ekler misin kuzum, her türlü totemi yapmak istiyorum nerden tutarsa
Diziyi bende cok begendim ama izlerken aglamıym diye kendimi tutmaktan basım agrıdı Kader motifine değinmiş olması ve bu halkadan kopmaya calısmak farkındalık vs değinmiş olması güzel geldi banada izlerim artıkEşim nöbette kırmızı odanın 2. Bölümünü izliyorum ilgimi çekti bu dizi sen nasılsın canım?
Heyecanlandım şimdi ilk defa bi anne topiğine gircemEklemem mi canım becerebilirsem tabi açmayı