ayakta durunca baskı oluyo sanki aşağıya doöru bilmiyom batmalar felan oluyo yatdm zaten butun günüde halsizlik hat safadaa Canm Hepinizin yaşaması dileğiyleNeyin var gecmis olsun. Bi hastaneyemi gitsenki allah korusun
Beni de ekle duana beni deayakta durunca baskı oluyo sanki aşağıya doöru bilmiyom batmalar felan oluyo yatdm zaten butun günüde halsizlik hat safadaa Canm Hepinizin yaşaması dileğiyleAzze benden sonra sen Hamilelik habeeini ver inşallah
Canım rahim büyürmüş ondan olabilir. Amiiin canım brnim inşallahayakta durunca baskı oluyo sanki aşağıya doöru bilmiyom batmalar felan oluyo yatdm zaten butun günüde halsizlik hat safadaa Canm Hepinizin yaşaması dileğiyleAzze benden sonra sen Hamilelik habeeini ver inşallah
Kız hepiniz eklisinizBeni de ekle duana beni de
Cnm ne olur ne olmaz bi hastaneye gidin rabbim kotu seyler nasip etmesin ama belki iyice yerlesiyodur ne biliyim bi git sagligin icin bebis icinayakta durunca baskı oluyo sanki aşağıya doöru bilmiyom batmalar felan oluyo yatdm zaten butun günüde halsizlik hat safadaa Canm Hepinizin yaşaması dileğiyleAzze benden sonra sen Hamilelik habeeini ver inşallah
Eger bensem hoşbuldumSelam kızlar iftarı yaptım sofrayı kaldırdım geldim :) Topiğimize yeni adaylar katılmış hoş geldiniz
LütfennnBeni de ekle duana beni de
yaa ağlarım amaa insallah kuzum ya hislerin gercek cıkarKız hepiniz eklisinizisteyen her kes Ama içimden sanki o hamileymiş gibi geldi valla
Allah kabul etsin canım.Selam kızlar iftarı yaptım sofrayı kaldırdım geldim :) Topiğimize yeni adaylar katılmış hoş geldiniz
Canım kanaman falan olursa bekleme sakın Allah korusun. Nerede yaşıyorsun özel hastanenin aciline gidebilirsin oralarda koronaya çok bakmıyorlarayakta durunca baskı oluyo sanki aşağıya doöru bilmiyom batmalar felan oluyo yatdm zaten butun günüde halsizlik hat safadaa Canm Hepinizin yaşaması dileğiyleAzze benden sonra sen Hamilelik habeeini ver inşallah
Ya kızlar o kadar güzel kalplisiniz ki iyiki bu topiği açmışım ve sizi tanımışım benim içn ne düşünüyosanız Rabbim size on katını versin. Bu topikten hepimiz hamile kalmış olarak ayrılalım
yok canm kanamam yok şükür düşünmen yeter bebeğimmCanım kanaman falan olursa bekleme sakın Allah korusun. Nerede yaşıyorsun özel hastanenin aciline gidebilirsin oralarda koronaya çok bakmıyorlar
İnşallah kuzumYa kızlar o kadar güzel kalplisiniz ki iyiki bu topiği açmışım ve sizi tanımışım benim içn ne düşünüyosanız Rabbim size on katını versin. Bu topikten hepimiz hamile kalmış olarak ayrılalım
Biz cay iciyoruzSelam kızlar iftarımızı yaptık Allah kabul etsin çayım demleniyo napıyosunuz ben çok şiştim
Kazen acıyo canım onu. Hatta suan var bile ama dahaca kimse olmadıgı icin ortalıkta gözükmüyo o topikte birleşiriz inşallahİnşallah kuzumhamile kalırsak sen bu sefer de 2021 ocak anneleri topiği acarsın oraya geliriz
Olsun ayrı bir topikte açarız, inşallah gebelik haberleri almayı nasip etsin AllahımKazen acıyo canım onu. Hatta suan var bile ama dahaca kimse olmadıgı icin ortalıkta gözükmüyo o topikte birleşiriz inşallah
benide unutmayınnOlsun ayrı bir topikte açarız, inşallah gebelik haberleri almayı nasip etsin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?