Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah olmayız ya. Tekrar üzülmek istemiyorum. Regl oluyorum depresyone giriyorum sonra cıkıp önümüzdekş aya hazırlanıyorum sonra tekrar regl olunca cıldırıyorum

İnsallah olmayız ya. Tekrar üzülmek istemiyorum. Regl oluyorum depresyone giriyorum sonra cıkıp önümüzdekş aya hazırlanıyorum sonra tekrar regl olunca cıldırıyorum

Vallaa bende öyle :)

İnşAllah Vardır bendede ilk 3dakkada cıktı benm adet gecti ama hala silik
Benimde hemen çıktı silik çizgi canım yarın Gine test yapcam bata 2 gün var insallah güzel haberler alırız

işte aynı nedenle kafaya takmama kısmını nasıl yapcaz olmuyor ki hele de şu evde kal döneminde, çalışan biriyim hergün işe gitmeye alışığım hem kafamız dağılıyordu işe giderken.Şimdi hep evde illa düşünecek bişe buluyor insan

Kzılar bu günki teztim böyle
hepsini birleştirdim belli oluyo kasetdeki deöişiklik

Eklentiler

• img_20204241813139.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 50
Bugünün batından haber varmı?

Kzılar bu günki teztim böyle
hepsini birleştirdim belli oluyo kasetdeki deöişiklik
Daha belirginlesmis canım demek ki 7 gün gecikmede falan o tam koyular görülüyor seninde oyle olcak

inşAllah kızlar sağolun darısı sizlere ama çok kötüyüm bu gün aörılar cok var

Valla kuzum kafaya takıp olanlarda var aslında nasip ya bilemiyorum umarım cok fazla yıpranmadan atlatırız bu sureci bebisimiz gelir bizi sevindirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…