- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
İnşallahhcok gecmemis cok bekletmeden gelsiin. Sende önüne baksrsın iste
Korunuyoken hamile kalmışım dersininşallah kuzumdoktorum korona varken yapmayın dedi ama ondan gizli denicem
Yarın test yapcak mısınŞu an yok beyaz akıntı var dua ediyorum
Evett mayısa girince daha daha büyüyecek bence kesinn :)Allah kabul etsin canım.topiğimiz büyüyo
Aynen beklenmeyen gebelik oldu falanKorunuyoken hamile kalmışım dersin
İnşallah canımmEvett mayısa girince daha daha büyüyecek bence kesinn :)
Kuzum kendini takip et benim erken oldu . Seninde olabilirKızlar bugün kasıklarım da hafif Bi ağrı var ya aslında yumurtlama günüme Bi hafta var hafif de akıntım var erken mi yumurtluycam acaba
Ovulasyon ile takip ediyorum kuzum çünkü ben kendi kendime pek anlayamıyorum insallah erken yumurtlarım da regl tarihim öne gelir :)Kuzum kendini takip et benim erken oldu . Seninde olabilir
En garantisi canımOvulasyon ile takip ediyorum kuzum çünkü ben kendi kendime pek anlayamıyorum insallah erken yumurtlarım da regl tarihim öne gelir :)
canım birgebeningunlugu de adet getirme masajı vardıSokağa çıkma yasagı var zaten bu koronada yürünmezdebeklicem artık mecbur ama sinir oldumm
Gelmeye niyeti yok galibaHala gelen giden yok canım
Bilmiyorum bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum henüz karar veremedim hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorumYarın test yapcak mısın
Balım erken oldu derken ne zaman oldu bizim batımız aynı ya benim yumurtlamam 18-19 gibiydi uygulamadaKuzum kendini takip et benim erken oldu . Seninde olabilir
İnşallah gelmezGelmeye niyeti yok galiba
Normalde düzenli mi adetin? Eğer düzenliyse vardır. Benimde cok düzenliydi mesala saati saatine o gün olmsyınca anladım yani tekrar reglm gelir diye ihtimal vermedmBilmiyorum bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum henüz karar veremedim hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?