Tabii her şeye hazırlı olcaksın bende adete hazırlamışdım kendkmi süpriz oldu gerci daha silik testim ama bekliyorum daha doktora gidcem p tesiGün yaklasio ya heycanlaniorum istemedende olsa stres oluorum ama illede olcak demiorum nasip diorum yinede dualarimda var
İnşallahinşAllah ikinizde adet plmazsınız benm hic göğsüm ağrı yok yaniİNŞALLAH SAĞLIKLI OLUR HEPKMİZİNKİ
Gunumuz ayniymis insallah cifte mutluluk haberi veririzBenimde göğüslerim çok hassas, koltuk altımdan ağrı va
o nasıl olacak canım stresten uzak durmakhep aklımızda benimde çok az kaldı Cumartesi pazar bakalm
kuzum kafanı dağıt başka şeyle ben son günler öyle yaptm elde deöil ama zorundayız stres yapmamaya İnşallah olmazsnnnBenimde göğüslerim çok hassas, koltuk altımdan ağrı va
o nasıl olacak canım stresten uzak durmakhep aklımızda benimde çok az kaldı Cumartesi pazar bakalm
Olsun ii dusun insallah yuksek bi degerle hber verirsin bizeTabii her şeye hazırlı olcaksın bende adete hazırlamışdım kendkmi süpriz oldu gerci daha silik testim ama bekliyorum daha doktora gidcem p tesi
Ayy hepimiz inşallahİnşallah mayıs ayında güzel haberler alırsın
İnşAllahOlsun ii dusun insallah yuksek bi degerle hber verirsin bize
inşallah canımGunumuz ayniymis insallah cifte mutluluk haberi veririz
Eger ilk beş dakika icinde bu sekildeyse var bence. Ben iki oglumu da bu kadar silik öğrenmistim.insallah her sey yolunda giderKızlar hayırlı ramazanlar benim bi oglum var bide düşügüm oldu yaklaşık 8 aydırdı bebek istiyoruz batıma 2 gün kaldı dün ve bugün nerdeyse 7 tane test yaptım hep 5 dk icinde çok çok silik bir cizgı çıkıyor sizce varmıdır biseyler
O kadar erken baslıyo mu gercekten. Ben cok fazla agrı cekemem olcagım zaman yada olduysam cekersem ama nadirdir oda.Bebek yerlesiyo bile olabilir umutsuz düşünme bence.regl kanı görene kadar her zaman ihtimaal var
İnşAllah Vardır bendede ilk 3dakkada cıktı benm adet gecti ama hala silikEger ilk beş dakika icinde bu sekildeyse var bence. Ben iki oglumu da bu kadar silik öğrenmistim.insallah her sey yolunda gider
misal sürekli buraya girip durmiyim stres oluyorum diyorum ama merak da ediyorumkuzum kafanı dağıt başka şeyle ben son günler öyle yaptm elde deöil ama zorundayız stres yapmamaya İnşallah olmazsnnn
Insallah vardırİnşAllah Vardır bendede ilk 3dakkada cıktı benm adet gecti ama hala silik
evet bendemisal sürekli buraya girip durmiyim stres oluyorum diyorum ama merak da ediyorumAllahım hayırlı haberler nasip etsin hepimize
SEnin testini merak ettim canım? Atabilirmisn? Bat kaç gün geçti?evet bendeaynı Mesele testler ebaklyom felan kafam karışıyo akışına braktmm doktora gidince kesinleşir
Amin canım insallahEger ilk beş dakika icinde bu sekildeyse var bence. Ben iki oglumu da bu kadar silik öğrenmistim.insallah her sey yolunda gider
bat 2 gün gecti bat günü iki test yaptm 3 dakkada cktl birinide bu sbh ilk idrarla yaptm ilk gün öğlen yaptmSEnin testini merak ettim canım? Atabilirmisn? Bat kaç gün geçti?
Tebrik ederim Allah kucağında almak nasip etsin inşallah darısı başımızabat 2 gün gecti bat günü iki test yaptm 3 dakkada cktl birinide bu sbh ilk idrarla yaptm ilk gün öğlen yaptmEki Görüntüle 2624867 Eki Görüntüle 2624866
Bunlar ilk günEki Görüntüle 2624864 buda son
Amin canm İlk Önce salıklı Olsunn İnşAllahTebrik ederim Allah kucağında almak nasip etsin inşallah darısı başımızaaminn
Çok güzel canım tebriklerbat 2 gün gecti bat günü iki test yaptm 3 dakkada cktl birinide bu sbh ilk idrarla yaptm ilk gün öğlen yaptmEki Görüntüle 2624867 Eki Görüntüle 2624866
Bunlar ilk günEki Görüntüle 2624864 buda son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?