- 27 Aralık 2019
- 9.199
- 10.832
- 248
İnsallah canım senin regle kac gün varOlsun ayrı bir topikte açarız, inşallah gebelik haberleri almayı nasip etsin Allahım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canım senin regle kac gün varOlsun ayrı bir topikte açarız, inşallah gebelik haberleri almayı nasip etsin Allahım![]()
Sen unutur muyuz hicbenide unutmayınn![]()
Ay hadi bakalım kuzumCansınnRandevu aldm p tesi kadın doğuma gidcem direk
Amiin canım seninde kabul olsun. Bi yolu yok mu acaba sökülmesinin. Kızlar yürüyüş iyi geliyo diyolardı.Kızlarrr napıyosunuzz orucunuz kabul olsun inşallahh ayy bi türlü regl olamadım. Karnım ağrıyo iki gündür ama tık yok bir an önce regl olup tekrardan çalışmalara başlamak istiyorum![]()
Sokağa çıkma yasagı var zaten bu koronada yürünmezdeAmiin canım seninde kabul olsun. Bi yolu yok mu acaba sökülmesinin. Kızlar yürüyüş iyi geliyo diyolardı.
evde yürüSokağa çıkma yasagı var zaten bu koronada yürünmezdebeklicem artık mecbur ama sinir oldumm
Sorma ya hahaha. Nırmalde de benim reglm çok düzensiz onu zaten cok kafaya takıyorum bide şimdi olamamak iyice depresyona soktu beni. Regl olmak bile bi umut ama işte olamadımevde yürügelse ayrı dert gelmese ayrı dert bu regl de bizden cok cekio
![]()
Canım yürümek istiyorsan leslie yap youtubedan açıpSokağa çıkma yasagı var zaten bu koronada yürünmezdebeklicem artık mecbur ama sinir oldumm
Senin günün ne zamandır normaldeSorma ya hahaha. Nırmalde de benim reglm çok düzensiz onu zaten cok kafaya takıyorum bide şimdi olamamak iyice depresyona soktu beni. Regl olmak bile bi umut ama işte olamadım
benim baya var canımİnsallah canım senin regle kac gün var
İyi fikir canım deniyim bakalımCanım yürümek istiyorsan leslie yap youtubedan açıp
En son geçen ay 26sında oldum canım çatlatma iğnesi olduğum için bu ay 23ünde olmam gerekiyoduSenin günün ne zamandır normalde
Gelmez inşallah kuzum yabenim baya var canım18 mayısta bat ama gelmeyecek inşallah
![]()
cok gecmemis cok bekletmeden gelsiin. Sende önüne baksrsın isteEn son geçen ay 26sında oldum canım çatlatma iğnesi olduğum için bu ay 23ünde olmam gerekiyodu
inşallah kuzumGelmez inşallah kuzum ya