• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr napıyosunuzz orucunuz kabul olsun inşallahh ayy bi türlü regl olamadım. Karnım ağrıyo iki gündür ama tık yok bir an önce regl olup tekrardan çalışmalara başlamak istiyorum :KK70:

Kızlarrr napıyosunuzz orucunuz kabul olsun inşallahh ayy bi türlü regl olamadım. Karnım ağrıyo iki gündür ama tık yok bir an önce regl olup tekrardan çalışmalara başlamak istiyorum :KK70:
Amiin canım seninde kabul olsun. Bi yolu yok mu acaba sökülmesinin. Kızlar yürüyüş iyi geliyo diyolardı.

evde yürü :KK70: gelse ayrı dert gelmese ayrı dert bu regl de bizden cok cekio:KK48:
Sorma ya hahaha. Nırmalde de benim reglm çok düzensiz onu zaten cok kafaya takıyorum bide şimdi olamamak iyice depresyona soktu beni. Regl olmak bile bi umut ama işte olamadım

Sorma ya hahaha. Nırmalde de benim reglm çok düzensiz onu zaten cok kafaya takıyorum bide şimdi olamamak iyice depresyona soktu beni. Regl olmak bile bi umut ama işte olamadım
Senin günün ne zamandır normalde

Back
X