Sen corona icinde cok stres yapiosun galiba. Insallah biticek ben az kaldi diye hissediyorum, yavas yavas her ulke asi buluyor, hepsi ucuncu ve son asamada. Bosuna cikmiyor bu haberler benceHep stres yapma olmaz diyorlardı ya cidden bilimsel olarak bu kadar olduğunu ben de bilmiyordum
Olabilir canım o zmn regli olursan ki insallah olmazsn doktora gidersin kontroleevet canım aslında şöyle ki ben daha önce üç sene kadar çom ara kanama yşardım. pko dan ve kistimden dolayı olduğunu polip oldupunu onun da yaptığını söylediler . hiç 55 in üzerine çıkmadım dikkat ettim 6 ay ağır bi ilaç kullandım desolet diye. sonra görünümü biraz baskıladk. şimdi iki aydr tekrar ara kanama yaşıyorum ve temmuz başundan beri 4 kilo aldım. ve bence sendrom tekrar meydana çıktı. koyulaşma sebebi de bu diye düşünüyorum ben de,
Ya kendim için değil başkasına bulaştırırım diye korkuyorumSen corona icinde cok stres yapiosun galiba. Insallah biticek ben az kaldi diye hissediyorum, yavas yavas her ulke asi buluyor, hepsi ucuncu ve son asamada. Bosuna cikmiyor bu haberler bence
Hadi kzuum inşallah vardırBirazdan yeniden test yapicam bakalım koyulaşma varmi 2 gün oldu test yapmayali inşallah koyulaşma vardır.minseo @oblomowka1 fk99 Regen_ @eczhnm GeminiWoman
canım yumurtlama kanamasıyla beraber bazen de akınıtısz bildiğin regl gibi günde üç dört kez özellikle silince geliyo iki yada üç gün sürüyo genelde.Ara kanama nasıl oluyor canım bildiğimiz adet kanaması gibi mi yaşıyordun bu pco ne lanet bişey ya
canım bence bembeyaz çıkması iyi bişiy ya dalgalanma oluyo lh ta sorun yok demek. eğer gebelik yoksa bence ovünün yer yer bu kadar koyulması hormonal dengesizlk belirtisi, tabi bu benm yorumlamam sadece :)Bu arada ben de akşam ovü yaptım ne var ne yok diye benim baya beyaz çıktıfiona13
Amin canım inşallahDaha yeni gibi görünüyor , hayrlı olsuninşallah artarak ilerler
Olabilir kuzum valla bilemedim ya ben de sırf pco falan var mı diye diye merak ettiğim için yapıyorum heralde öyle olsa koyu çıkardıcanım bence bembeyaz çıkması iyi bişiy ya dalgalanma oluyo lh ta sorun yok demek. eğer gebelik yoksa bence ovünün yer yer bu kadar koyulması hormonal dengesizlk belirtisi, tabi bu benm yorumlamam sadece :)
Bugün ve devamında iki günü değerlendir bence. Dün ve önceki gün oldu mu ilişki?Ovulasyon testimi yorumlar misiniz 15.Gun bugün ilk defa kullanıyorum
İlk testleriniz pozitif çıksın inşallahhMaşallah kızlar
Fark ettiniz mi Eylül ayında ne güzel hamilelik haberleri aldık ..
Bizlerde inşallah en yaki zamanda guzel haberler veririz ..
Ikinci dalga geliyo, annemleri gormeye baslamistim, en son maskeli gordum bir daha da bilmiyorum nasil yaparim. Esim hastanede calisiyor bende ise toplu tasimayla gidiyorum. Gunde 10 bin falan vaka sayisi...Ya kendim için değil başkasına bulaştırırım diye korkuyorumsizin oralarda nasıl durum
Canım anlıyorum heycanını şaşkınlığını, hele onu karnında hisset birde bakAmin canım inşallahRabbim herkese nasip etsin bu şaşkınlık duygusunu. Eşime nasıl söylicem onu bilmiyorum. Ağlayıp duruyorum bir saattir.
Benim eşim de sağlık çalışanı zaten pandemi başından beri onun stresi ayrı ha oldu ha olacak hamile kalsam daha çok korkardım eşin hatta ilk başta istemiyordu koronadan dolayı ama doktor denemeyi bırakmayın kaliteli bi yumurtayı kaçırabilirsiniz diyince denemeye devam ettik annem 1 alt sokağımda fabrikada pozitif çıktığından beri gitmedim onlaraIkinci dalga geliyo, annemleri gormeye baslamistim, en son maskeli gordum bir daha da bilmiyorum nasil yaparim. Esim hastanede calisiyor bende ise toplu tasimayla gidiyorum. Gunde 10 bin falan vaka sayisi...
Burda artik maske disarda bile mecburi.
Ilk basta cok korkuyodum ben ama artik ne bileyim... Alistim galiba
Way beee teşekkürler canım bilgiler için malesef herşeye stres oluyoruzKızlar okuyun mutlaka
Tebrikler canım inşallah bebişinle birlikte sağlık bir şekilde büyürsünüzKızlar sonucun çıkmış beta HCG 13 çıktı inşallah sağlıklı ilerler..Doktora geldim erken öğren dedigi için ama bayağı erken öğrenmişsin o yüzden artışa bakicaz dedi 2gün sonra yine kan vericem.
Kan sulandırıcı iğneler için raporum çıkartıldı onlara başlayacağım.
İnşaat saglikli ilerler..
TebriklerrrrrKızlarr selam. Kaç gündür yazdıklarımla kafanızı şişirdim ve yine geldim. Bugünkü silik idrar testinin üstüne kan vermiştim ya. 11.69 bhcg çıktı. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek cevap olarak. Bu arada son adetim 12 ağustostu. İnşallah hayırlısıyla herşey güzel olur
Yaaaaa çok sevindim kuzummmGünaydın kızlar dün çekildim rahim filmini ve sonuçlar çok güzel tüplerim açıkmış