İnşallah sağlıkla ilerlerKızlar sonucun çıkmış beta HCG 13 çıktı inşallah sağlıklı ilerler..Doktora geldim erken öğren dedigi için ama bayağı erken öğrenmişsin o yüzden artışa bakicaz dedi 2gün sonra yine kan vericem.
Kan sulandırıcı iğneler için raporum çıkartıldı onlara başlayacağım.
İnşaat saglikli ilerler..
Teşekkürler bebeğim bende sana sevindimmm allahım sağlıkla gelsin inşallah bebiştir oYaaaaa çok sevindim kuzummm❤
İnşallah teyzesi çok teşekkür ederim yarın kan vericem bakalım ne durumda kan vermeden sevinemiyorumTeşekkürler bebeğim bende sana sevindimmm allahım sağlıkla gelsin inşallah bebiştir o
İnşaAllah saglıklı olarak ilerler
Geçmiş olsun canım nasıl geçtiGünaydın kızlar dün çekildim rahim filmini ve sonuçlar çok güzel tüplerim açıkmış
Uykum var işe adapte olamıyorumGünaydın hatunlar. Herkes iyi mi keyifler nasıl?
Canim bende dün son ovulasyon testimi kullandım ve T çizgisi gayet silikti. Senin bana göre daha koyu çıkmış . Ama normalde de C gibi koyu olmalı . Pek anlayamadım ..kızlar ben gene arandım, çekmece temizlerken son kalan ovülasyonu gördüm dedim yazık tek kalmasın yapim ben bunu koyulamış bu, çizgiler bana oyun oynuyo iki gün önce yaptım resmen silikti. pko burdayım mı diyo ne diyo sizce
Hayırlı olsun canım. Benim de dün 11.69 çıktı. Aşırı erken öğrendim senin gibi. İnşallah sağlıkla ilerlerKızlar sonucun çıkmış beta HCG 13 çıktı inşallah sağlıklı ilerler..Doktora geldim erken öğren dedigi için ama bayağı erken öğrenmişsin o yüzden artışa bakicaz dedi 2gün sonra yine kan vericem.
KıyamamUykum var işe adapte olamıyorum
Amin , aminİlk testleriniz pozitif çıksın inşallahh
maşallah canimKızlar sonucun çıkmış beta HCG 13 çıktı inşallah sağlıklı ilerler..Doktora geldim erken öğren dedigi için ama bayağı erken öğrenmişsin o yüzden artışa bakicaz dedi 2gün sonra yine kan vericem.
Benimde senin gibi oldu canim, cok istemiyodum mr kotu cikinca biraktim korunmati falan, hayirlisi diyelimBenim eşim de sağlık çalışanı zaten pandemi başından beri onun stresi ayrı ha oldu ha olacak hamile kalsam daha çok korkardım eşin hatta ilk başta istemiyordu koronadan dolayı ama doktor denemeyi bırakmayın kaliteli bi yumurtayı kaçırabilirsiniz diyince denemeye devam ettik annem 1 alt sokağımda fabrikada pozitif çıktığından beri gitmedim onlaraizmirde de maskesiz çıkmak yasak ama sokağa sık 10 kişiden 3 ünde maske var
Hadi hayırlısı , güzel haberlerle dön canim
Canım seninkide hayırlı olsun inşallah ikiside sağlıkla ilerlerHayırlı olsun canım. Benim de dün 11.69 çıktı. Aşırı erken öğrendim senin gibi. İnşallah sağlıkla ilerler
Akıntım dün kesildi gelen giden bişi yok canım perşembe bat bekliyorum bakalım umarım düzenim bozulmaz şu akıntı yüzünden hiç regl olacak gibi hissetmiyorumKıyamamAkıntı ağrı ne durumda? Daha iyi misin?