- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
Amin canım inşallahhhHayırlı olsun kuzum çok yeni görünüyor inşallah sağlıklı artar değerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahhhHayırlı olsun kuzum çok yeni görünüyor inşallah sağlıklı artar değerin
Amin Canımm cümlemize nasip etsin hayırlısıylaHadi hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah idrar testinin markası neydi acaba?Kızlarr selam. Kaç gündür yazdıklarımla kafanızı şişirdim ve yine geldim. Bugünkü silik idrar testinin üstüne kan vermiştim ya. 11.69 bhcg çıktı. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek cevap olarak. Bu arada son adetim 12 ağustostu. İnşallah hayırlısıyla herşey güzel olur
Bizde kuzum sen sağlıkla su 9 ayı gecirde kuzum sohbetimizi ederiz nasıl gidiyor tsh kontrollerini yaptriuosun dimiBen de cok özledim sizle sohbet etmeyi. Valla hic bi topik sizin gibi olamaz :)
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallahKızlarr selam. Kaç gündür yazdıklarımla kafanızı şişirdim ve yine geldim. Bugünkü silik idrar testinin üstüne kan vermiştim ya. 11.69 bhcg çıktı. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek cevap olarak. Bu arada son adetim 12 ağustostu. İnşallah hayırlısıyla herşey güzel olur
Amiinn inşallahh Predictor early canımHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah idrar testinin markası neydi acaba?
Amin canım. Darısı gönlünde olan herkese inşallahhhhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah
bana da atar mısın canımYok kuzum bakmıyorlar D vitaminine dahiliyeye gidebilirsin sana benim testleri detaylarını atayım özelden içlerine bakılmayan varsa ona göre baktır
Hadi gözün aydın sağlıkla ilerler inşallahTahlil aralığı öyle diyor
Acaba ilacın tam olarak ismini öğrenebilir miyim ☺Ben doktoa başka birşey tavsitye edemez misiniz çok pahalı dedi.m. Bu iyi bunu kulalnın dedi direk.
Amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin bu şaşkınlık duygusunu. Eşime nasıl söylicem onu bilmiyorum. Ağlayıp duruyorum bir saattir.Hadi gözün aydın sağlıkla ilerler inşallah
Hayirli olsun inslh yükselir degerAmin
Amin Canımm cümlemize nasip etsin hayırlısıyla
Kuzum insülin direncin 3.9 cıkıyor ilac vermedı mi sana?
İnşallahHayirli olsun inslh yükselir deger
Takibe alıyorum hementesekkurler cnm bu arada dahılıye de yaptırdıgın testlerin hepsıne ben de baktırmıstım d vitamını harıc mart ayı basında gıtmıstım tam pandemıden once dahılıyecı kucuk ılce bakılmıyor diye onu ıstemedı muhtemelenBu arada kızlar ig da @ embriyologidilbozkurt u takip etmenizi öneririm çok faydalı bilimsel paylaşımlar yapıyo doğurganlık üzerine Sohrab eczhnm @severenim15
Canım dahiliye doktoru 3 dedi en son yaptırdığım testte tiroid etkiliyor yüzde 90 ilaç kullanınca düzene girer o da dedi tiroid ilacı verdi ayın 26 sında kontrolüm var bakalım düşmüş mü düşmediyse ilaç isteyeceğimKuzum insülin direncin 3.9 cıkıyor ilac vermedı mi sana?
Tiroid ilacından umutluyum hipofiz bezi ikisinin ortak noktası birinde olan sıkıntı diğerini etkiliyor dedi bakalım kuzum 2 hafta sonra yeni sonucum ne olacak ama hala yüksekse versi glifor falan düşsün di miminseo kuzum tahlillerin güzel çıkmış insülin direnci de aşırı yüksek değil zaten, hemen düzeleceğine inanıyorum.
bu arada çocuk dediğin anda infertilite yazıyorlar bende bir sürü muayene var infertilite tanılı
Toplu gonderdıgın testlerdekinde 3.02 cıkmıs.. Benım de yenı bakıldı 3.1 e dusmus ilaca devam dedı 1 2 kılo ver dedı bi deCanım dahiliye doktoru 3 dedi en son yaptırdığım testte tiroid etkiliyor yüzde 90 ilaç kullanınca düzene girer o da dedi tiroid ilacı verdi ayın 26 sında kontrolüm var bakalım düşmüş mü düşmediyse ilaç isteyeceğim
Ben diaformın kullanıyorum, kadın dogumcu lar genelde glifor verıyor, bana dahılıyecı vermıstı, az bi beslenmene dıkkat edersen Bı de gunluk yuruyus yap tempolu.. Cabuk duser benım kı 6.9 dan dustuTiroid ilacından umutluyum hipofiz bezi ikisinin ortak noktası birinde olan sıkıntı diğerini etkiliyor dedi bakalım kuzum 2 hafta sonra yeni sonucum ne olacak ama hala yüksekse versi glifor falan düşsün di mi