Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle cnm bide kimyasaldan sonra bi türlü sökülmedim ona kafam takıldı bide yarın oruç tutiyim mi tutmiyim mi iyice allak bullak oldum cünkü çok çok hafif leke geliyo leke denirse onada
ay kuzum bilmem ki benimki leke gelip sökülüyo sonra cok gecmeden.

Aynen öyle cnm bide kimyasaldan sonra bi türlü sökülmedim ona kafam takıldı bide yarın oruç tutiyim mi tutmiyim mi iyice allak bullak oldum cünkü çok çok hafif leke geliyo leke denirse onada
Adet olman gereken dönemdeysen eğer tutmamalısın canım

Kizlar benimde regil baslangicindam toplam 7 gunum bitti ilk defa ovulasyon testi denedim bugun 3 tane kaldı onuda salıdan perşembeye kadar denicem haftaya.ogunler tahminim yumurtlama gunum 12sinden 14ne kadar denicem ins koyu kirmizi gorur ogunu degerlendririrm

İnsallah canım değerlendirirsin ve bebisin sana gelirr

Kızlar sahurda neler hazırlıyosunuz? Biraz da günlük hayattan sohbet edelim

Şimdi ilk gün ya sofrayı döşersem öyle alışır diye pek Bi şey yapmıcam çünkü kendimi tanıyorum ramazan ın ilerleyen günlerinde aynı enerjim ve isteğim kalmayacak
hahaha bende ilk sahurumuz ya özensem mi çeşit çeşit bişeler hazırlasam dedim ama geç yemek yedik ikimizde ac degiliz cok bise hazırlamıcam o yüzden bazen insana istek geliyo bazende hiçbişe ypası gelmiyo

Ay kızlar ben dayanamiycam baş ağrısı çok zorluyor çünkü uyuycam biraz. Hepinize hayırlı gecelerrr sahurda yine gelirim belki uyumamış olursanız

Ben bu gidişle tutamıcam ama mecbur eşime hazırlıcam oturur onunla yerim bende gözleme yapim diyorum
Ay evet gözleme cok tok tutuyo bide iyi olur bende ilerleyen günlerde mutlaka yaparım esim ise gidince hem tok tutar iste de.

Ay kızlar ben dayanamiycam baş ağrısı çok zorluyor çünkü uyuycam biraz. Hepinize hayırlı gecelerrr sahurda yine gelirim belki uyumamış olursanız
Allah rahatlık versin canım. Sahurda konuşuruz

Ay evet gözleme cok tok tutuyo bide iyi olur bende ilerleyen günlerde mutlaka yaparım esim ise gidince hem tok tutar iste de.
Çalışırken oruç zor oluyor çalıştığım zamanlardan biliyorum Tok tutan şeyler yemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…