ay kuzum bilmem ki benimki leke gelip sökülüyo sonra cok gecmeden.Aynen öyle cnm bide kimyasaldan sonra bi türlü sökülmedim ona kafam takıldı bide yarın oruç tutiyim mi tutmiyim mi iyice allak bullak oldum cünkü çok çok hafif leke geliyo leke denirse onada
Adet olman gereken dönemdeysen eğer tutmamalısın canımAynen öyle cnm bide kimyasaldan sonra bi türlü sökülmedim ona kafam takıldı bide yarın oruç tutiyim mi tutmiyim mi iyice allak bullak oldum cünkü çok çok hafif leke geliyo leke denirse onada
İnşallah sökülürüm ne diyimmay kuzum bilmem ki benimki leke gelip sökülüyo sonra cok gecmeden.
Hayırlı olsun canımmbiri normal test biri erken gebelikilk 3dakkada cıktıı
Ya cnm ben dün kimyasal olsugunu öğrendim. Doktor iki üç güne olursun dedi ama hala tam olarak sökülmedimmAdet olman gereken dönemdeysen eğer tutmamalısın canım
Sökülmene gerek yok şüphe namazı da orucu da bozar şüpheden kastımız da lekelenme. Tutmaman lazım canımYa cnm ben dün kimyasal olsugunu öğrendim. Doktor iki üç güne olursun dedi ama hala tam olarak sökülmedimm
İnsallah canım değerlendirirsin ve bebisin sana gelirrKizlar benimde regil baslangicindam toplam 7 gunum bitti ilk defa ovulasyon testi denedim bugun 3 tane kaldı onuda salıdan perşembeye kadar denicem haftaya.ogunler tahminim yumurtlama gunum 12sinden 14ne kadar denicem ins koyu kirmizi gorur ogunu degerlendririrm
Şimdi ilk gün ya sofrayı döşersem öyle alışır diye pek Bi şey yapmıcam çünkü kendimi tanıyorum ramazan ın ilerleyen günlerinde aynı enerjim ve isteğim kalmayacakKızlar sahurda neler hazırlıyosunuz? Biraz da günlük hayattan sohbet edelim
hahaha bende ilk sahurumuz ya özensem mi çeşit çeşit bişeler hazırlasam dedim ama geç yemek yedik ikimizde ac degiliz cok bise hazırlamıcam o yüzdenŞimdi ilk gün ya sofrayı döşersem öyle alışır diye pek Bi şey yapmıcam çünkü kendimi tanıyorum ramazan ın ilerleyen günlerinde aynı enerjim ve isteğim kalmayacak
Valla kahvaltı türü hazırliycam canım. Uyumak istemiyorum ama dayanamıyorum uyuycam galibaKızlar sahurda neler hazırlıyosunuz? Biraz da günlük hayattan sohbet edelim
Ben uyuyunca sersem gibi oluyorum hicbise hazırlayamam hep ac kalırız o yüzden uyumıcamValla kahvaltı türü hazırliycam canım. Uyumak istemiyorum ama dayanamıyorum uyuycam galiba
Anladım canımmm öyle yapıcam o zamannSökülmene gerek yok şüphe namazı da orucu da bozar şüpheden kastımız da lekelenme. Tutmaman lazım canım
Ben bu gidişle tutamıcam ama mecbur eşime hazırlıcam oturur onunla yerim bendeBen uyuyunca sersem gibi oluyorum hicbise hazırlayamam hep ac kalırız o yüzden uyumıcam
Ay evet gözleme cok tok tutuyo bide iyi olur bende ilerleyen günlerde mutlaka yaparımBen bu gidişle tutamıcam ama mecbur eşime hazırlıcam oturur onunla yerim bendegözleme yapim diyorum
Allah rahatlık versin canım. Sahurda konuşuruzAy kızlar ben dayanamiycam baş ağrısı çok zorluyor çünkü uyuycam biraz. Hepinize hayırlı gecelerrr sahurda yine gelirim belki uyumamış olursanız
İyi geceler canımAy kızlar ben dayanamiycam baş ağrısı çok zorluyor çünkü uyuycam biraz. Hepinize hayırlı gecelerrr sahurda yine gelirim belki uyumamış olursanız
Çalışırken oruç zor oluyor çalıştığım zamanlardan biliyorumAy evet gözleme cok tok tutuyo bide iyi olur bende ilerleyen günlerde mutlaka yaparımesim ise gidince hem tok tutar iste de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?