• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz sahur da kalkmayı düşünmüyoruz ya oturabildiğimiz kadar oturalım bir e ikiye kadar hafif Bi kahvaltı edip uyuyalım diyoruz. Çünkü sahur a kadar oturmak mümkün değil taaa dörtte. Uyuyup tekrar kalkmakda çok zor oluyor vallahi iştah kalmıyor :confused:

Biz sahur da kalkmayı düşünmüyoruz ya oturabildiğimiz kadar oturalım bir e ikiye kadar hafif Bi kahvaltı edip uyuyalım diyoruz. Çünkü sahur a kadar oturmak mümkün değil taaa dörtte. Uyuyup tekrar kalkmakda çok zor oluyor vallahi iştah kalmıyor :confused:
Kuzum ben uyuyup uyanınca cok sersem oluyom kendime gelemiyom yani evlenmeden önce öylrydi şimdi iş başa düşünce nolur bilmiyorm :KK70:

Kızlar merhaba. Ben nisan topiginden geliyorum.Bat simdilik 26 mayıs. Insallah bu ay hepimiz icin güzel haberlerle gecer. Herkese hayırlı ramazanlar

Kızlar merhaba. Ben nisan topiginden geliyorum.Bat simdilik 26 mayıs. Insallah bu ay hepimiz icin güzel haberlerle gecer. Herkese hayırlı ramazanlar
Hosgeldin canım. İnsallah hepimiz icin bu son topik olur :KK200: ne zamandır deniyosun

Hosgeldin canım. İnsallah hepimiz icin bu son topik olur :KK200: ne zamandır deniyosun
Hoş bulduk. 4. ay olacak bu ay ama ilk ay cok dikkat etmemistik zamanlamaya vs. 2 oğlum var olursa 3. olacak inşallah. Insallah son topik olur mart-nisan-mayis ucune de girdim😊

Back
X