- 27 Aralık 2019
- 9.199
- 10.832
- 248
Aynen canımm calısırken kötü. Suan evde bakalım yasak bitince devamÇalışırken oruç zor oluyor çalıştığım zamanlardan biliyorumTok tutan şeyler yemek lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımm calısırken kötü. Suan evde bakalım yasak bitince devamÇalışırken oruç zor oluyor çalıştığım zamanlardan biliyorumTok tutan şeyler yemek lazım
Valla şu zor günler bir an önce geçsindee inşallah onun için çok dua ediyorumAynen canımm calısırken kötü. Suan evde bakalım yasak bitince devam
Kuzum ben uyuyup uyanınca cok sersem oluyom kendime gelemiyom yani evlenmeden önce öylrydi şimdi iş başa düşünce nolur bilmiyormBiz sahur da kalkmayı düşünmüyoruz ya oturabildiğimiz kadar oturalım bir e ikiye kadar hafif Bi kahvaltı edip uyuyalım diyoruz. Çünkü sahur a kadar oturmak mümkün değil taaa dörtte. Uyuyup tekrar kalkmakda çok zor oluyor vallahi iştah kalmıyor![]()
İnşallah geçer inşallah bizde hamile oluruz ve güzel şekilde geçirirz hamileliğimiziValla şu zor günler bir an önce geçsindee inşallah onun için çok dua ediyorum
En iyisi bire ikiye kadar oturup yiyip uyumakKuzum ben uyuyup uyanınca cok sersem oluyom kendime gelemiyom yani evlenmeden önce öylrydi şimdi iş başa düşünce nolur bilmiyorm![]()
Doğru diyosun kuzum zaten evdeyiz su sıralar acıkmayzEn iyisi bire ikiye kadar oturup yiyip uyumak![]()
Amin cnmmİnşallah geçer inşallah bizde hamile oluruz ve güzel şekilde geçirirz hamileliğimizi![]()
Cnm bugun kirmizilari gordum malesef gebelik yok piskolojik ti herhalde belirtilerimS Sarisinmelekk canim senin durum ne oldu takip edemedim. Kahvemi hazirladim yorum okumaya geldim ))
Hayırı sahurlar canımm. Amiiin inşallahKızlar hayırlı ramazanlar, hayırlı sahurlar
Rabbim birdahaki Ramazan'a bebişlerimizle girmeyi nasip etsin![]()
Varya kafayı yicez. Ya psikolojikse diye.Cnm bugun kirmizilari gordum malesef gebelik yok piskolojik ti herhalde belirtilerim
Hayır canım değilim ama ben doktor kontrolünde basladimHamilemisiniz peki
Yaa olsun canim bidaki aya insallahCnm bugun kirmizilari gordum malesef gebelik yok piskolojik ti herhalde belirtilerim
Hosgeldin canım. İnsallah hepimiz icin bu son topik olurKızlar merhaba. Ben nisan topiginden geliyorum.Bat simdilik 26 mayıs. Insallah bu ay hepimiz icin güzel haberlerle gecer. Herkese hayırlı ramazanlar
Hoş bulduk. 4. ay olacak bu ay ama ilk ay cok dikkat etmemistik zamanlamaya vs. 2 oğlum var olursa 3. olacak inşallah. Insallah son topik olur mart-nisan-mayis ucune de girdimHosgeldin canım. İnsallah hepimiz icin bu son topik olurne zamandır deniyosun
ya maşallah 2 paşa annesisin demekkiHoş bulduk. 4. ay olacak bu ay ama ilk ay cok dikkat etmemistik zamanlamaya vs. 2 oğlum var olursa 3. olacak inşallah. Insallah son topik olur mart-nisan-mayis ucune de girdim![]()
Biri 4.5 digeri 2.5ya maşallah 2 paşa annesisin demekkiyaşları kaç?
Maşallah ya peş peşe benim de hayalim :)Biri 4.5 digeri 2.5