- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 53
- 37
İnşAllah canmHayırlı olsun canımm
İnşallah bizde böyle çift çizgi görürüz
Tebrik ederim
Evet canim cok sukur hamileyim fakat degerim 675 ten 743 e bir gunluk artis doktoru tatmin etmedi kese suan gorunemedigi icin cok az kahverengi akintilar geldi gitmek zorunda kaldim her seye hazirlikliyim ignem yapildi cok sukur bisey gelmiyo surekli yatmam onerildi aski bi durum olmazsa pazartesi doktora gidecegim takip amacli suan sadece beklemediyim dua edin kizlar. Is ki hamile kaliyim rahatlarim dusuncesine kapilmayin asil yolculuk o saatten sonra basliyomus . Cok sukur Allahimdan gelene raziyiz sonuna kadar daha ikinci denememdi nasip artik hepsi kafama takmamaya calisiyorum .Missyloves görünce yaz canımm
canım sen kafana takmamaya calıs, herşey yolumda gider inşallah. Dinlen bol bol. Keseyide görürsünüz inşallahEvet canim cok sukur hamileyim fakat degerim 675 ten 743 e bir gunluk artis doktoru tatmin etmedi kese suan gorunemedigi icin cok az kahverengi akintilar geldi gitmek zorunda kaldim her seye hazirlikliyim ignem yapildi cok sukur bisey gelmiyo surekli yatmam onerildi aski bi durum olmazsa pazartesi doktora gidecegim takip amacli suan sadece beklemediyim dua edin kizlar. Is ki hamile kaliyim rahatlarim dusuncesine kapilmayin asil yolculuk o saatten sonra basliyomus . Cok sukur Allahimdan gelene raziyiz sonuna kadar daha ikinci denememdi nasip artik hepsi kafama takmamaya calisiyorum .
İnşAllah Canm Dinlen stres yapmaa iyi olucak bende pztsi gidicek senin testler nasıldı koyumuydu silikmiydi bende silik korkuyorum acaba Kimyasalmı gitmiyorum şimdilik test yapıp bakıcam koyulaşma varmı diye tabii hamile kalıncada farklı aşamalara geciyosunnEvet canim cok sukur hamileyim fakat degerim 675 ten 743 e bir gunluk artis doktoru tatmin etmedi kese suan gorunemedigi icin cok az kahverengi akintilar geldi gitmek zorunda kaldim her seye hazirlikliyim ignem yapildi cok sukur bisey gelmiyo surekli yatmam onerildi aski bi durum olmazsa pazartesi doktora gidecegim takip amacli suan sadece beklemediyim dua edin kizlar. Is ki hamile kaliyim rahatlarim dusuncesine kapilmayin asil yolculuk o saatten sonra basliyomus . Cok sukur Allahimdan gelene raziyiz sonuna kadar daha ikinci denememdi nasip artik hepsi kafama takmamaya calisiyorum .
Insallah canim wc yemek disinda kalkmıyorumcanım sen kafana takmamaya calıs, herşey yolumda gider inşallah. Dinlen bol bol. Keseyide görürsünüz inşallah
Testlerini atarmısın canım bende koyulaşmayı takip ediyorum da merak ettim benim böyle şuan en sonkini bugün yaptım benİnşAllah Canm Dinlen stres yapmaa iyi olucak bende pztsi gidicek senin testler nasıldı koyumuydu silikmiydi bende silik korkuyorum acaba Kimyasalmı gitmiyorum şimdilik test yapıp bakıcam koyulaşma varmı diye tabii hamile kalıncada farklı aşamalara geciyosunn
Kuzum idrar testinde takip ettin mi koyulaşmayıInsallah canim wc yemek disinda kalkmıyorum
benmkile rböyle canm ovudan 14 gun bu günn senin kac gün gecti adet baya koyu canm Maşallah benm adet 2gün gecti dün iki test yaptm bu gün sbhda birTestlerini atarmısın canım bende koyulaşmayı takip ediyorum da merak ettim benim böyle şuan en sonkini bugün yaptım ben
Canim bende söyle gerceklesti batim 18 nisandi 19 nisanda kahverengi yogun leke geldi ben hasta oldugumu sandim 21 neİnşAllah Canm Dinlen stres yapmaa iyi olucak bende pztsi gidicek senin testler nasıldı koyumuydu silikmiydi bende silik korkuyorum acaba Kimyasalmı gitmiyorum şimdilik test yapıp bakıcam koyulaşma varmı diye tabii hamile kalıncada farklı aşamalara geciyosunn
İnşAllah keseyide görür seninde 6gün gecmiş Koyu Maşallah benim daha silik İnşAllah koyulaşrCanim bende söyle gerceklesti batim 18 nisandi 19 nisanda kahverengi yogun leke geldi ben hasta oldugumu sandim 21 neEki Görüntüle 2624658 kadar adete cevirmedi en ufak lekelenle olmadi o gun suphelenip test yaptim 22 sinde betam 675 cikti o gun ara lekelenmem oldu yine igne yapildi dun kontrole gittim 743 cikti doktor suan keseyi goremedigi icin bisy söylemedi suan icin pazartesi belli olacak lekelenmem yok cok sukur
Benim adet olmam gereken tarih 11 nisandı canım ama ben adete 4.5 gün kala test yapmaya başladım benimde adetim 2 gün geçince senin gibi çıkmıstı koyulaşmayı takip et 2 günde bir evde test yap kan verbenmkile rböyle canm ovudan 14 gun bu günn senin kac gün gecti adet baya koyu canm Maşallah benm adet 2gün gecti dün iki test yaptm bu gün sbhda bir
Pzrtsi gidicek canm Hemde bir az gecsin istedim koyulaşsın hemde değer düşük cıkmasnn şu an sadece yatıyorumm dikkat ediyorum İnşAllah Sağlıklı Olurrr yarın bidaha yapıcam testBenim adet olmam gereken tarih 11 nisandı canım ama ben adete 4.5 gün kala test yapmaya başladım benimde adetim 2 gün geçince senin gibi çıkmıstı koyulaşmayı takip et 2 günde bir evde test yap kan ver
Bakiyim seninkine canim bu attigim uc gunluk gecikmeydi.Daha da test yapmadimİnşAllah keseyide görür seninde 6gün gecmiş Koyu Maşallah benim daha silik İnşAllah koyulaşr
benm 2gün gecikme dahaBakiyim seninkine canim bu attigim uc gunluk gecikmeydi.Daha da test yapmadim
Adetin kaç gün geçti canımPzrtsi gidicek canm Hemde bir az gecsin istedim koyulaşsın hemde değer düşük cıkmasnn şu an sadece yatıyorumm dikkat ediyorum İnşAllah Sağlıklı Olurrr yarın bidaha yapıcam test
bu gün 2Adetin kaç gün geçti canım
programla takip ediyorum ben hep Yani sadece zamanımı unutmayım diyeAdetin kaç gün geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?