• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalamadan hemen sonra hep batma vardı hatta bel ağrım vardı kımırdayamadm sonr agecti hic biçey yokduu ve dün kasık karın aörım yine başladıı ve aşaöıda batma karnımda acıkmışım gibi sesler 10nosan yumurtladm bu gun 13 ve akşam lekelenmem oldu
Bende batma değil de adet olacakmış gibi ağrı var aynı kategoriye girmiyor sanırım 18-19 nisandı yumurtlama. Çok sevindim senin adına ya baya da belirti olmuş ne güzel 😍

Bende batma değil de adet olacakmış gibi ağrı var aynı kategoriye girmiyor sanırım 18-19 nisandı yumurtlama. Çok sevindim senin adına ya baya da belirti olmuş ne güzel 😍
canm adet olunca cok bişey yaşamayan biriyim 🤗🤗 yani bu belirtiler mesela fazla geldi bana yani mesele adet olcakmışım gibi karn boşluöum acıdı felan ama o zmn yerleşiyomuş yani sadece erken test yapma 3gün önce yaptm negatifti canm yaen yine ilk idrara yapıcam

canm adet olunca cok bişey yaşamayan biriyim 🤗🤗 yani bu belirtiler mesela fazla geldi bana yani mesele adet olcakmışım gibi karn boşluöum acıdı felan ama o zmn yerleşiyomuş yani sadece erken test yapma 3gün önce yaptm negatifti canm yaen yine ilk idrara yapıcam
Ay ben de belirti yaşarsam eğer adetten önceki gün test yapıcam inşallah senin gibi ☺️

İnşAllah Hic biçey yaşamadanda hamiş olunuyoo belirtiye takılmayın ben uyumaya iyi geceler kızlarr

Ay ben de belirti yaşarsam eğer adetten önceki gün test yapıcam inşallah senin gibi ☺
Erken gebelik testi yap adet günü yaptm ben kuzum 🤗🤗🤗 olmadım ya yaptmm normalde gece olmam lazımdl 23 sabah kalkınca gprmem lazmsı hep öyle olurud

bi gelsede önüne baksaj artık dimiiii :KK70:
Aynen öyle cnm bide kimyasaldan sonra bi türlü sökülmedim ona kafam takıldı bide yarın oruç tutiyim mi tutmiyim mi iyice allak bullak oldum cünkü çok çok hafif leke geliyo leke denirse onada

Back
X