İnsallah insallah canımİnşAllah canm sizede oo bel ağrılarını arzu ediyorumm İnşallah
Bende batma değil de adet olacakmış gibi ağrı var aynı kategoriye girmiyor sanırım 18-19 nisandı yumurtlama. Çok sevindim senin adına ya baya da belirti olmuş ne güzelYumurtalamadan hemen sonra hep batma vardı hatta bel ağrım vardı kımırdayamadm sonr agecti hic biçey yokduu ve dün kasık karın aörım yine başladıı ve aşaöıda batma karnımda acıkmışım gibi sesler 10nosan yumurtladm bu gun 13 ve akşam lekelenmem oldu
canm adet olunca cok bişey yaşamayan biriyimBende batma değil de adet olacakmış gibi ağrı var aynı kategoriye girmiyor sanırım 18-19 nisandı yumurtlama. Çok sevindim senin adına ya baya da belirti olmuş ne güzel
Ay ben de belirti yaşarsam eğer adetten önceki gün test yapıcam inşallah senin gibicanm adet olunca cok bişey yaşamayan biriyimyani bu belirtiler mesela fazla geldi bana yani mesele adet olcakmışım gibi karn boşluöum acıdı felan ama o zmn yerleşiyomuş yani sadece erken test yapma 3gün önce yaptm negatifti canm yaen yine ilk idrara yapıcam
İnşAllah Hic biçey yaşamadanda hamiş olunuyoo belirtiye takılmayın ben uyumaya iyi geceler kızlarrcanm adet olunca cok bişey yaşamayan biriyimyani bu belirtiler mesela fazla geldi bana yani mesele adet olcakmışım gibi karn boşluöum acıdı felan ama o zmn yerleşiyomuş yani sadece erken test yapma 3gün önce yaptm negatifti canm yaen yine ilk idrara yapıcam
Erken gebelik testi yap adet günü yaptm ben kuzumAy ben de belirti yaşarsam eğer adetten önceki gün test yapıcam inşallah senin gibi ☺
Tamam halletmeye calıscam canım sana tatlı uykular taze annebilmemkii canm onu sile bilirsin artk girilmiyo veya silinmiyosada kalsn ))
Onun bat ne zamandı canım
Bilmem kiOnun bat ne zamandı canım
bi gelsede önüne baksaj artık dimiiii
Mutlaka paylaş kan sonucunu bizleeTeşekkürler canm Darısı her kese Bi sonic alınca haberdar edicem yinee
İnşAllah Güzel haberle döneyimmMutlaka paylaş kan sonucunu bizlee
Bilmem ki
Bekliyoruz canımTeşekkürler canm Darısı her kese Bi sonic alınca haberdar edicem yinee
Aynen öyle cnm bide kimyasaldan sonra bi türlü sökülmedim ona kafam takıldı bide yarın oruç tutiyim mi tutmiyim mi iyice allak bullak oldum cünkü çok çok hafif leke geliyo leke denirse onadabi gelsede önüne baksaj artık dimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?