Ramazana da giriyoruz rabbim bu topikte herkesin hamilelik haberini almayı nasip etsinAynen varla yok arasında bir bulantı oldu. Ama şu an yok. Bakalım inşallah
Canım ben pek anlamam ama sanki daha olmamıs mı bilemedim bilen kızlar yardımcı olsun sanaOvulasyon testiyle kontrol etmeye karar verdim bugun ilk testi yaptim aksam 8 bucuk gibi. Sanki baya koyu gibi rengi ama emin olamadim. Pik olmus gibi olmamis gibi onu anlamaya calisiyoum :)
Deme öyle letty umutlanıyo demeBaş ağrısı da hamilelik belirtisi yaz kenaraya yerim o kuşu ben
İnşallah canım ya inşallah dediğin gibi olur hepimize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah hep böyle dua ediyorum hepimiz içinDüşünmemeye calıs . Düsündükce kendini yıpratırsın. Bi kere kaldın artık daha kolay kalcaksın inan. Ama sakın negatif olma olur mu
Hayır pik olmamış T çizgisinin en az C kadar koyu olması gerekir. Daha koyu da olabilir.Ovulasyon testiyle kontrol etmeye karar verdim bugun ilk testi yaptim aksam 8 bucuk gibi. Sanki baya koyu gibi rengi ama emin olamadim. Pik olmus gibi olmamis gibi onu anlamaya calisiyoum :)
Bu minik azze hiç yumurtlama ağrısı cekmedi hemde hiçDeme öyle letty umutlanıyo demeBöyle ilaç aldıracak kadar değil ama rahatsız ediyor günlerdir. Bi de bi hafta süren yumurtlama ağrısı olur mu sence Allah aşkına bu nedir :/
Hani sürekli değil ama ara ara yokluyor mesela bacaklarımı karnıma çekip oturunca falan. Kasık falan değil tam alt kısım. Anlamadım valla sebebiniBu minik azze hiç yumurtlama ağrısı cekmedi hemde hiçama bi hafta d sürer mi bilemedim ki
İnşallah cnım biz inanalım isteyelim gerisi takdiri ilahi. Ama rabbim geciktiriyosa da güzelleştiriyodurİnşallah canım ya inşallah dediğin gibi olur hepimize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah hep böyle dua ediyorum hepimiz için
Beni hiçbişenin yokladıgı yok anasını satim ne kasık ağrısı ne bel ağrısı öyle hiçbişe yokmuş gibi yaşıyomHani sürekli değil ama ara ara yokluyor mesela bacaklarımı karnıma çekip oturunca falan. Kasık falan değil tam alt kısım. Anlamadım valla sebebini
Evet canım 6 aylık evliyiz. Maşallah rabbim nice ramazanlara kavuşmayı nasip etsin
Hahahah Azize Allah iyiliğini versinBeni hiçbişenin yokladıgı yok anasını satim ne kasık ağrısı ne bel ağrısı öyle hiçbişe yokmuş gibi yaşıyom
Amiiin canım siz çok yenisiniz ya olur inşallahEvet canım 6 aylık evliyiz. Maşallah rabbim nice ramazanlara kavuşmayı nasip etsinyaa tazecik evliykeen
Kötü bişe olmasında kuzumHahahah Azize Allah iyiliğini versinBenimki gebelikten değildir eminim çünkü 1 hafta süren ağrı mı olur Allasen. Anlamadım nedenini
Değildir inşallah :/Kötü bişe olmasında kuzum
96 doğumluyum canım ağustosun 20sinde 24 yaşıma giricem . Tahmin edebiliyorum. Bayramdan sonrayı bekleseydnz keşkeAmiiin canım siz çok yenisiniz ya olur inşallahKaç doğumluydun? Evet bize çok zor olmuştu o ramazan
Amin inşallahRamazana da giriyoruz rabbim bu topikte herkesin hamilelik haberini almayı nasip etsin
Ahh canlarım ya valla moralimi biraz toparladınız gerçektenn rabbim hepimze nasip etsin inşallahjj inşallahhhButik alfa canım senin şansın bizden daha yüksek olabilir. Çünkü kimyasal demek aslında rahmin gebeliğe hazırlanması demekmiş çok duydum kimyasaldan hemen sonra hop diye gebe kalanları ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?