Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napıyosunuz canlar
Valla canım günlerdir baş ağrısı çekiyorum nerdeyse 1 haftadır da ara ara adet olacakmış gibi ağrı var sinir oluyorum. Öyle işte akşam bu şekilde geçiyor kuşum kafamda şu an :))

Ben bekliyorum. Adetime 1 gün var. Bugün akşam üzeri hafif mide bulantım oldu. Yemek yiyince geçti. Sanırım psikolojik.
Yaaa. Kuzum benim gebelğimde de cok hafif oluyodu ama var yok gibi bende psikolojik galiba diyodum . Belli olmaz. İlk zamanlar aşırı baskın mide bulantısı olmaz herhalde ama ufaktan ufaktan sinyallerimi verir

Valla canım günlerdir baş ağrısı çekiyorum nerdeyse 1 haftadır da ara ara adet olacakmış gibi ağrı var sinir oluyorum. Öyle işte akşam bu şekilde geçiyor kuşum kafamda şu an :))
Baş ağrısı da hamilelik belirtisi yaz kenara ya yerim o kuşu ben

valla bi moral bozukluğı çöküyo akşamlarıı iki gün önce kendimi hamile sanıyodum şimdi değilimm zaten zor bela afet oluyorum yumurtlamayı zor yakalamıştım. Tekrar nasip olcak mıı acaba
Düşünmemeye calıs . Düsündükce kendini yıpratırsın. Bi kere kaldın artık daha kolay kalcaksın inan. Ama sakın negatif olma olur mu

Benim bati dusunuyorum olacakmi olmicakmi olmazsa cok uzulurum aglarim bugun butun gun araliksiz sag kasikta batmalar oldu umitleniyorum
Bende heycanla bekliyorum canım i nşallah hamileyiimm yazarsın burayaa

Yaaa. Kuzum benim gebelğimde de cok hafif oluyodu ama var yok gibi bende psikolojik galiba diyodum . Belli olmaz. İlk zamanlar aşırı baskın mide bulantısı olmaz herhalde ama ufaktan ufaktan sinyallerimi verir
Aynen varla yok arasında bir bulantı oldu. Ama şu an yok. Bakalım inşallah

Ovulasyon testiyle kontrol etmeye karar verdim bugun ilk testi yaptim aksam 8 bucuk gibi. Sanki baya koyu gibi rengi ama emin olamadim. Pik olmus gibi olmamis gibi onu anlamaya calisiyoum :)

Eklentiler

• 20200423_214704.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…