- 30 Mart 2020
- 7.885
- 15.723
- 198
Ne yapalım canm film TV falan oturabildiğimiz kadar oturup Bi şeyler yiyip yatcazNapıyosunuz canlar
Valla canım günlerdir baş ağrısı çekiyorum nerdeyse 1 haftadır da ara ara adet olacakmış gibi ağrı var sinir oluyorum. Öyle işte akşam bu şekilde geçiyor kuşum kafamda şu an :))Napıyosunuz canlar
Valla canim garip garip oturdum dusunuyorum )) sen napiyosunNapıyosunuz canlar
Yaaa. Kuzum benim gebelğimde de cok hafif oluyodu ama var yok gibi bende psikolojik galiba diyodum . Belli olmaz. İlk zamanlar aşırı baskın mide bulantısı olmaz herhalde ama ufaktan ufaktan sinyallerimi verirBen bekliyorum. Adetime 1 gün var. Bugün akşam üzeri hafif mide bulantım oldu. Yemek yiyince geçti. Sanırım psikolojik.
Yaaa neden cicegim üzülmek yokValla akşam oldu bana yine bi üzüntü çöktü
Bizde öyle kuzum yiyp yatarız dedik zaten gec yatıyoruzNe yapalım canm film TV falan oturabildiğimiz kadar oturup Bi şeyler yiyip yatcaz
Baş ağrısı da hamilelik belirtisi yaz kenaraValla canım günlerdir baş ağrısı çekiyorum nerdeyse 1 haftadır da ara ara adet olacakmış gibi ağrı var sinir oluyorum. Öyle işte akşam bu şekilde geçiyor kuşum kafamda şu an :))
Neyi düsünüyon garip garip anlat bakalımmValla canim garip garip oturdum dusunuyorum )) sen napiyosun
Yaaa neden cicegim üzülmek yok
[/
valla bi moral bozukluğı çöküyo akşamlarıı iki gün önce kendimi hamile sanıyodum şimdi değilimmYaaa neden cicegim üzülmek yok
Benim bati dusunuyorum olacakmi olmicakmi olmazsa cok uzulurum aglarim bugun butun gun araliksiz sag kasikta batmalar oldu umitleniyorumNeyi düsünüyon garip garip anlat bakalımm
Ovulasyon testleriyle ugrasiyorum :) oldu mu olmadi mi diye dusunup duruyorum:)Napıyosunuz canlar
Yarin guzel haberini bekliyoruz ))Ben bekliyorum. Adetime 1 gün var. Bugün akşam üzeri hafif mide bulantım oldu. Yemek yiyince geçti. Sanırım psikolojik.
Düşünmemeye calıs . Düsündükce kendini yıpratırsın. Bi kere kaldın artık daha kolay kalcaksın inan. Ama sakın negatif olma olur muvalla bi moral bozukluğı çöküyo akşamlarıı iki gün önce kendimi hamile sanıyodum şimdi değilimmzaten zor bela afet oluyorum yumurtlamayı zor yakalamıştım. Tekrar nasip olcak mıı acaba
Bende heycanla bekliyorum canım i nşallah hamileyiimm yazarsın burayaaBenim bati dusunuyorum olacakmi olmicakmi olmazsa cok uzulurum aglarim bugun butun gun araliksiz sag kasikta batmalar oldu umitleniyorum
Niye ki kuzumOvulasyon testleriyle ugrasiyorum :) oldu mu olmadi mi diye dusunup duruyorum:)
Bir hafta falan beklemeyi düşünüyorum eğer olmaz isem garanti olsun diyeYarin guzel haberini bekliyoruz ))
Insallah canim ya hepimiz yazarizBende heycanla bekliyorum canım i nşallah hamileyiimm yazarsın burayaa
Aynen varla yok arasında bir bulantı oldu. Ama şu an yok. Bakalım inşallahYaaa. Kuzum benim gebelğimde de cok hafif oluyodu ama var yok gibi bende psikolojik galiba diyodum . Belli olmaz. İlk zamanlar aşırı baskın mide bulantısı olmaz herhalde ama ufaktan ufaktan sinyallerimi verir
Ben bekleyemezdim ne yalan soylim ))) insallah hamileyizdirBir hafta falan beklemeyi düşünüyorum eğer olmaz isem garanti olsun diye
Ovulasyon testiyle kontrol etmeye karar verdim bugun ilk testi yaptim aksam 8 bucuk gibi. Sanki baya koyu gibi rengi ama emin olamadim. Pik olmus gibi olmamis gibi onu anlamaya calisiyoum :)Niye ki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?