canim sali gunu kan vermistim ben ama sonuclarim cikmadi simdide yasak gelince tekrar kan veremedim sali gunu doktordan randevu aldim o gun bakicaz artik. Ama 4 testte koyulasarak pozitifi gorunce olamamasiyla ilgili bi suphem yok 3 farkli markayla toplam 4 test yaptim cunkuTuğçecim kusura bakma gözden kaçırdım heralde yazdıysan eğer, hcg ölçtürdün mü?
Daha bat bile gelmeden koyu koyu çıkmış ya o yüzden hcg değerini merak ettim ikiz mi acaba diyecanim sali gunu kan vermistim ben ama sonuclarim cikmadi simdide yasak gelince tekrar kan veremedim sali gunu doktordan randevu aldim o gun bakicaz artik. Ama 4 testte koyulasarak pozitifi gorunce olamamasiyla ilgili bi suphem yok 3 farkli markayla toplam 4 test yaptim cunku
ayy ikiz olmasin ya nasil bakarim bakmayi gectim nasil tasirim minyonum ben cok da zayifim bunyem kaldirmazDaha bat bile gelmeden koyu koyu çıkmış ya o yüzden hcg değerini merak ettim ikiz mi acaba diye
Lütfen öyle deme kuzum şu mübarek gün Allah ın gücüne gider Allah korusunayy ikiz olmasin ya nasil bakarim bakmayi gectim nasil tasirim minyonum ben cok da zayifim bunyem kaldirmaz
istememekten degil canim cok zayifim ben ikiz nasil tasirim diye dedim yoksa ikiz de olsa ucuz de olsa kabulumuzLütfen öyle deme kuzum şu mübarek gün Allah ın gücüne gider Allah korusun
Valla benim ikizim ucuzum olsa dunyalar benim olur bir tasta iki kus ))Lütfen öyle deme kuzum şu mübarek gün Allah ın gücüne gider Allah korusun
Allah verdiyse taşırsın canım o gücü de verir bünyeneistememekten degil canim cok zayifim ben ikiz nasil tasirim diye dedim yoksa ikiz de olsa ucuz de olsa kabulumuz
Sakın içme belkide sigaradan sağlıklı olmadi bebegin de kimyasal oldu yazik etme kendine yumurtaliklar çok zarar görüyor. Bebegin icin biraktiysan ve bebek istiyosan düşünme saknKıızlsr ya bişey dicem size. Keşke hiç içmesem ama sigara kullanıyorum kimyasal gebelik olsugunu öğrendim bugün bırakmıştım hamile olduğumu öğrendiğim zaman ama şimdi kimyassl gebelik olduğunu öğrendim sigara içsem mi
Off valla haklısın canım yaSakın içme belkide sigaradan sağlıklı olmadi bebegin de kimyasal oldu yazik etme kendine yumurtaliklar çok zarar görüyor. Bebegin icin biraktiysan ve bebek istiyosan düşünme sakn
pardon onu yazmamisim canim ya yarin benim bat aslinda ama ben erkenden ogrendim
ilk gun benimde coook silikti varla yok arasi ertesi gun belirginlesmistiBende erken öğrendim canım ama benim senden daha silikti o yüzden merak ettim kan verdin mi hiç benim böyle çıktı adete 4.5 gün kala başladım ben yapmaya
Pik değil canımArkadaslar bu test sizce pik mi ? Olmus mu ilk ovulasyon testimi bugun yaptim bugun benim yumurtlama gunum mu acaba ? Sizce olmus mu ?
Ayy hic anlamiyorum ya ne zaman pik olucagini az kaldi galjba ama baya koyu rengi cunkuPik değil canım
Canım ikisi de tam aynı koyulukta değil aslında. Yarın daha koyu olur belki
Yumurtlama görmek ne demek acaba ben daha yeniyim gebelik konusundaEki Görüntüle 2624347 selam kuzular ben bugün yumurtlama gördüm dua edin bana nolurrrrbu sefer hayırlısı ile olsun hepimize nasip olsun inşallah ben de sizlere duacıyım
Ben bekliyorum. Adetime 1 gün var. Bugün akşam üzeri hafif mide bulantım oldu. Yemek yiyince geçti. Sanırım psikolojik.Napıyosunuz canlar
Valla akşam oldu bana yine bi üzüntü çöktüNapıyosunuz canlar
Canım ben bu çubuk testlerden hiç anlamıyorum kaset kullanıyorum bu testi kullananlar yardımcı olurArkadaslar bu test sizce pik mi ? Olmus mu ilk ovulasyon testimi bugun yaptim bugun benim yumurtlama gunum mu acaba ? Sizce olmus mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?