Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tuğçecim kusura bakma gözden kaçırdım heralde yazdıysan eğer, hcg ölçtürdün mü?
canim sali gunu kan vermistim ben ama sonuclarim cikmadi simdide yasak gelince tekrar kan veremedim sali gunu doktordan randevu aldim o gun bakicaz artik. Ama 4 testte koyulasarak pozitifi gorunce olamamasiyla ilgili bi suphem yok 3 farkli markayla toplam 4 test yaptim cunku

Daha bat bile gelmeden koyu koyu çıkmış ya o yüzden hcg değerini merak ettim ikiz mi acaba diye

Daha bat bile gelmeden koyu koyu çıkmış ya o yüzden hcg değerini merak ettim ikiz mi acaba diye
ayy ikiz olmasin ya nasil bakarim bakmayi gectim nasil tasirim minyonum ben cok da zayifim bunyem kaldirmaz

Sakın içme belkide sigaradan sağlıklı olmadi bebegin de kimyasal oldu yazik etme kendine yumurtaliklar çok zarar görüyor. Bebegin icin biraktiysan ve bebek istiyosan düşünme sakn

Bende erken öğrendim canım ama benim senden daha silikti o yüzden merak ettim kan verdin mi hiç benim böyle çıktı adete 4.5 gün kala başladım ben yapmaya
pardon onu yazmamisim canim ya yarin benim bat aslinda ama ben erkenden ogrendim

Eklentiler

• 19E6CEE2-A682-4203-8AAC-CF37859B1D76.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 35
Ya kizlar bugun kalktigimdan beri hic kesilmeyen batmalar olusuyor sag kasikta ne bilim bende bol bol dinleniyorum

Bende erken öğrendim canım ama benim senden daha silikti o yüzden merak ettim kan verdin mi hiç benim böyle çıktı adete 4.5 gün kala başladım ben yapmaya
ilk gun benimde coook silikti varla yok arasi ertesi gun belirginlesmisti

Arkadaslar bu test sizce pik mi ? Olmus mu ilk ovulasyon testimi bugun yaptim bugun benim yumurtlama gunum mu acaba ? Sizce olmus mu ?

Eklentiler

• 20200423_214704.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…