- 8 Mart 2020
- 236
- 204
- 33
- 34
İnşallahBen bekleyemezdim ne yalan soylim ))) insallah hamileyizdir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBen bekleyemezdim ne yalan soylim ))) insallah hamileyizdir
Aminn canım inşallahjİnşallah cnım biz inanalım isteyelim gerisi takdiri ilahi. Ama rabbim geciktiriyosa da güzelleştiriyodur
Enee bizdee 6 aylık evliyizzEvet canım 6 aylık evliyiz. Maşallah rabbim nice ramazanlara kavuşmayı nasip etsinyaa tazecik evliykeen
![]()
ahahah keşke ya 6 aylık evli ve 6 aylık hamilelikEnee bizdee 6 aylık evliyizzayyy önce bizde 6 aylık hamileyiz yazdım sonra farkettim düzelttim 6 aylık evliyiz hahahajjaja
![]()
Yok kız o kadarda erken olmaasınahahah keşke ya 6 aylık evli ve 6 aylık hamilelik![]()
ben hayır demezdimYok kız o kadarda erken olmaasın6 ayda alıştık birbirimize tadını cıakrdım şimdi olabilir çocuk
![]()
Valla bizim yaşımızdakiler daha erken diyip düşünmüyor bile ben 96lıyım bütün arkadaşlarım bırak çocuğu evli bile değilben hayır demezdim![]()
Bende 96'lıyım ay senle herşeylerimiz aynı bide aynı ay hamile kaldık mı tamamdır.Valla bizim yaşımızdakiler daha erken diyip düşünmüyor bile ben 96lıyım bütün arkadaşlarım bırak çocuğu evli bile değil![]()
İnşallah canım tez zamanda inşallahhhhBende 96'lıyım ay senle herşeylerimiz aynı bide aynı ay hamile kaldık mı tamamdır.evet öyle ama dogru kisi olduguna inanınca daha fazla uzatmak istemiyo insan
![]()
Koyu gibi geldide bana o zaman tekrarlamaya devamHayır pik olmamış T çizgisinin en az C kadar koyu olması gerekir. Daha koyu da olabilir.
Aaa bende 96 liyimm :) bizim yasitlarimiz gercekten daha erken diyip evlenmeyo bileBende 96'lıyım ay senle herşeylerimiz aynı bide aynı ay hamile kaldık mı tamamdır.evet öyle ama dogru kisi olduguna inanınca daha fazla uzatmak istemiyo insan
![]()
Sen cok hızlısınn biz 7 sene sonraİnşallah canım tez zamanda inşallahhhhaynenn dediğin gibi valla sevgililikte kısa sürdü tam 1 sene sonra nişanlandık bir bucuk senede evlendikk
![]()
Valla benim düşüncen hayata erken atılmak en iyisiii evlilik konusunda. Eğer karşındaki insan doğruysa tabiiAaa bende 96 liyimm :) bizim yasitlarimiz gercekten daha erken diyip evlenmeyo bile
Ooo sizinkiii baya senelerin kavuşması olmuşşSen cok hızlısınn biz 7 sene sonra![]()
yaşıtlarım benim. Aynen öyle benimde çok bekar arkadaşım varAaa bende 96 liyimm :) bizim yasitlarimiz gercekten daha erken diyip evlenmeyo bile
Evet artık güncelleme geldi bizim ilişkiyeOoo sizinkiii baya senelerin kavuşması olmuşşbizimki yıldırım aşkı oldu
![]()
Bizde 7.5 senenin sonunda evlendik :) toplam 10 yildir birlkkteyizEvet artık güncelleme geldi bizim ilişkiyeyıldırım askı da cok güzel he
![]()
Eski ismin neydi canım?