- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Evet çok uzamamasının tadı da bi başka oluyor. Rabbim herkese hayırlı evlilikler nasip etsin. Bu devirdi çok zor bişey doğru insanı bulmakkEvet artık güncelleme geldi bizim ilişkiyeyıldırım askı da cok güzel he
Rehiiiss sensin dimiii. Bende seni sordum nere gitti diye. Yaaa o kadar mutlu oldum kiiii canımm kuzuummbiri normal test biri erken gebelikilk 3dakkada cıktıı
Ooo maşallahhhBizde 7.5 senenin sonunda evlendik :) toplam 10 yildir birlkkteyiz
evett canm benmRehiiiss sensin dimiii. Bende seni sordum nere gitti diye. Yaaa o kadar mutlu oldum kiiii canımm kuzuumm
Dogru kisiyle her zaman hersey guzel. Ve benim hep istegim byle erken evlenip cocugumla birlikte buyumekti allah nasip etti evliligi cocuguda verdi mi tamam :)Valla benim düşüncen hayata erken atılmak en iyisiii evlilik konusunda. Eğer karşındaki insan doğruysa tabii
Merak ettim peki evlenince anlasabildiniz mi? Yani hani derler ya evlilikle sevgililk aynı degil nasıl oldu aynı eve girinceBizde 7.5 senenin sonunda evlendik :) toplam 10 yildir birlkkteyiz
Yok ya uzayınca cılkı cıkıo pat diye evlencen oh misEvet çok uzamamasının tadı da bi başka oluyor. Rabbim herkese hayırlı evlilikler nasip etsin. Bu devirdi çok zor bişey doğru insanı bulmakk
İnşallah canımm inşallahh hepimize nasip olsun inşallahDogru kisiyle her zaman hersey guzel. Ve benim hep istegim byle erken evlenip cocugumla birlikte buyumekti allah nasip etti evliligi cocuguda verdi mi tamam :)
Yaaa canım benim hayırlı olsun ❤ diğer hesabına ne olduevett canm benmo kdr uğrraştm geldim en sonnn Ama daha silik testim dvm edicem tabii koyulaşır İnşAllah
doğru diyosun canımm gerçii uzun ilişkiden sonra evlilik nasıl oluyor bilmiyorumm onunda güzelliği ayrıdır tabiiYok ya uzayınca cılkı cıkıo pat diye evlencen oh mis
Cok mutlu oldum cook. Kuzum silik olması normal benimde reglimden bi gün sonra cok net değildi. Hadi belirtilerin felan nelerdi yaz bakalımevett canm benmo kdr uğrraştm geldim en sonnn Ama daha silik testim dvm edicem tabii koyulaşır İnşAllah
kapandı canm artk bu var Teşekkür ederim bebeğim darııs İsteyen her keseeYaaa canım benim hayırlı olsun ❤ diğer hesabına ne oldu
Güzel tabi onca emekten sonra kavusmak hep eski zor günlerden bahsediysndoğru diyosun canımm gerçii uzun ilişkiden sonra evlilik nasıl oluyor bilmiyorumm onunda güzelliği ayrıdır tabii
Amin canım benim çok sevindim kan ver yasak kalkınca inşalahkapandı canm artk bu var Teşekkür ederim bebeğim darııs İsteyen her kesee
Hayırlı olsunn canımm inşallah darısı başımızakapandı canm artk bu var Teşekkür ederim bebeğim darııs İsteyen her kesee
Valla acikca ilk 1 sene muthisti sonra maddi sikintilar falan olunca birbirimize sarmaya basladik cok kavga ettik 2 3 ay sonra tedbili mekanda ferhalik vardir diye evimizi degistirdik sukur 1.5 seneye yakindir 1 kere bile kavga ettigimizi hatirlamiyorum allaha sukurMerak ettim peki evlenince anlasabildiniz mi? Yani hani derler ya evlilikle sevgililk aynı degil nasıl oldu aynı eve girince
göğüs aslaaa bi belirtim yoktu ama kasıkk bel ağrım bide adet olmam gerkeiyodu bu gün gece 4de kalktm peceteye sildim ve pembe akıntıı kesin yerleşme dedim cunki gece vajinamda iöne batma vardı vee hiss ediyosun kasıklarda farklı ağrıı bu ay zaten değişik gectii hep inandm Şükür sonucum böyleCok mutlu oldum cook. Kuzum silik olması normal benimde reglimden bi gün sonra cok net değildi. Hadi belirtilerin felan nelerdi yaz bakalım
Allah daim etsin mutluluklarımızı inşallahh bir de hayırlı bi evlat oh missGüzel tabi onca emekten sonra kavusmak hep eski zor günlerden bahsediysn
evet canm ilk ayım hemdee benm yumurtalamadan 2gün önce akıntım oldu pembee o günüde değerlendirdim 2gün sonra pik oldu her gün yaptm toplam 5 gün heer gün 1kere yaptm gün boyunca haraket etmedm cok yatdm dinledmAmin canım benim çok sevindim kan ver yasak kalkınca inşalahsen ovulasyon testi ile mi takip etmiştin kaç günü değerlendirdin canım?
Bence gercekten anlasabilcegin kisiyle evleniypsan kavga olmuyo. Biz cok yeniyiz ama esimle cok sukur bi kavgamız yokValla acikca ilk 1 sene muthisti sonra maddi sikintilar falan olunca birbirimize sarmaya basladik cok kavga ettik 2 3 ay sonra tedbili mekanda ferhalik vardir diye evimizi degistirdik sukur 1.5 seneye yakindir 1 kere bile kavga ettigimizi hatirlamiyorum allaha sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?