Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Butik alfa Bir soru sordum canım ama görmedin galiba.

Prolaktin yüksekliği sende regl gecikmesi yapıyor mu ?

Butik alfa Bir soru sordum canım ama görmedin galiba.

Prolaktin yüksekliği sende regl gecikmesi yapıyor mu ?
Görmemişim canım kusura bakma. Evet fazlasıyla hemde 2bucuk ay falan geciktiği zaman olduu. Çocuk bekleyen biri içinde geeçekten zor bir durum oluyor. Yumurtlaman ne zaman oluyor bilemiyorsun

Görmemişim canım kusura bakma. Evet fazlasıyla hemde 2bucuk ay falan geciktiği zaman olduu. Çocuk bekleyen biri içinde geeçekten zor bir durum oluyor. Yumurtlaman ne zaman oluyor bilemiyorsun
Canım ben de pko olduğum için ilaçsız adet olman aylar sürüyor çocuk düşündüğüm için yumurtlama takibi çok önemli bu yüzden Progestan 100 Mg ile her ay düzenli regl oluyorum Bi sor doktoruna istersen düzenli regl için ilaçlar var normalde ben de önemsemiyorum ama şu sıralar önemli düzenli olması

kan testimin sonucu cikmadi malesef ama 4 kez test yaptim farkli farkli markalarla hepsinde pozitif cikti her yaptigimda daha koyulasarak ben de battan once kasik agrisiyla anladim hamile oldugumu canim
Testlerinizin resmini atabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…