• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben de pko olduğum için ilaçsız adet olman aylar sürüyor çocuk düşündüğüm için yumurtlama takibi çok önemli bu yüzden Progestan 100 Mg ile her ay düzenli regl oluyorum Bi sor doktoruna istersen düzenli regl için ilaçlar var normalde ben de önemsemiyorum ama şu sıralar önemli düzenli olması
Canımm öyle yaptım progesteron kullanıyordum zaten yumurta takibi yapılmıştı bu ay ama olmadı maalesef şimei bi sökiliyim adet oliyim bir ay kendim denicem hemde şu virüs muhabbetide biraz geçmiş olur belki sonra olmazsa tekrar doktora gidicem zTenn

Görmemişim canım kusura bakma. Evet fazlasıyla hemde 2bucuk ay falan geciktiği zaman olduu. Çocuk bekleyen biri içinde geeçekten zor bir durum oluyor. Yumurtlaman ne zaman oluyor bilemiyorsun :KK43:

Benim 1 hafta gecikmem çok normal o zaman canım 😔

Evet kötü oluyor böyle ya normal zaman ben de pek takılmam da bebek isteyince 1 gün bile etkiliyor.

Butik alfa Butik alfa Ve kesin stresten gecikir demiştim o zaman o kadar üzüntüye strese rağmen günü gününe gelmişti :rolleyes:

Ee hani şimdi de gelse ya, bebek için düğünden daha çok stres yapıyorum demek ki
. :KK70:

Testlerinizin resmini atabilirmisiniz
203384DA-2540-40B4-8877-3E6CB8FC77C2.webp

4FFAAD23-26D1-49E6-A783-EAE00D397057.webp

ilk testi bulamadim silmisim sanirim ama cok belli belirsizdi fotoda cok zor gorunuyordu
40237B0D-EB72-4D44-8ADE-05642A9C2A18.webp

bu da erken gebelik testim

Ne kadar geçti canım adetin peki en koyu çıkanda
dunku en koyu olan bugun yapmadim yarin tekrar yapicam koyulasmayi gormek icin. Malum her an gidip kan veremiyorum yasaktan dolayi

dunku en koyu olan bugun yapmadim yarin tekrar yapicam koyulasmayi gormek icin. Malum her an gidip kan veremiyorum yasaktan dolayi
Canım benim malum 11 Ayın Sultanı geldi ricam aklına geldikçe biz isteyenlere de Bu ay sağlıklı kucağımıza alacağımız evlatlar için dua eder misin? Ve de diğer tüm hamişler siz de şuan içinizde bir günahsız melek taşıyorsunuz bize dua eder misiniz 🤲

Canım benim malum 11 Ayın Sultanı geldi ricam aklına geldikçe biz isteyenlere de Bu ay sağlıklı kucağımıza alacağımız evlatlar için dua eder misin? Ve diğer hamişler siz şuan içinizde bir günahsız melek taşıyorsunuz bide dua eder misiniz 🤲 ❤️
+1111 aynen kızlar şu mübarek ayın hürmetine bizim de hacetimizin giderilmesi için dua edin Allahın nazlı kulusunuz siz 💛

Adetin geçti mi canım bende takip ediyorum koyulaşmayı o yüzden sormak istedim
pardon onu yazmamisim canim ya yarin benim bat aslinda ama ben erkenden ogrendim🙈

Canım benim malum 11 Ayın Sultanı geldi ricam aklına geldikçe biz isteyenlere de Bu ay sağlıklı kucağımıza alacağımız evlatlar için dua eder misin? Ve de diğer tüm hamişler siz de şuan içinizde bir günahsız melek taşıyorsunuz bize dua eder misiniz 🤲
her zaman dua ediyorum canim burda isteyenleri gordukce allah evlat sahibi olmak isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin merhamet sahibi layigiyla sevip bakacak herkese nasip etsin🙏🏻🙏🏻

Back
X