- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
hayir dr demedi haftaya doktora gittigimde daniscam ona gore devam ederim ya da etmem simdilik kullanirken hamile kaldigim icin kesmek istemiyorumGenelde kalp durmasında pıhtılaşma çıkıyo diye biliyorum ama doktor mu dedi sana
Anladım canım doktora danış tabi mutlakahayir dr demedi haftaya doktora gittigimde daniscam ona gore devam ederim ya da etmem simdilik kullanirken hamile kaldigim icin kesmek istemiyorum
Ben de coraspin almıştım ama o ağır mı olur kafam göre alsam canım bebe aspirin i daha hafif sanırım?hayir dr demedi haftaya doktora gittigimde daniscam ona gore devam ederim ya da etmem simdilik kullanirken hamile kaldigim icin kesmek istemiyorum
Aynen cnm strwsteb dir geldi benim misafilerS Sarisinmelekk canım benim inşallah yerleşme kanaması dır ama şöyle söyleyim bu ay aynısı başıma geldi çok umut ettim sonra testler hep negatifdi çok üzüldüm ama hala belki diyordum lavaboya gidince az kahverengi leke geldi o an tüm umudum aniden çöktü çok üzüldüm bu ay ki adetim üç gün gibi kısa ve çamur gibi kahve geldi. Stres ve üzüntü malesef bizleri çok etkileyen duygular ama inşalah seninki yerleşmedir
sanirim daha hafif canim ama en iyisi yine dr kontrolunde kullanmak beni ornek almayin ben de dra daniscam haftaya zatenBen de coraspin almıştım ama o ağır mı olur kafam göre alsam canım bebe aspirin i daha hafif sanırım?
Hepimiz mayıs a umutluyuz artıkAynen cnm strwsteb dir geldi benim misafilerbu ay da olmadi diger aya kismetse artik
Bence öyleÖylemi dersiniz o zaman denemeye devam edelim
Bende kullanıyorum canım folik asit B12 coraspinBen bir buçuk aydır kullanıyorum gebelik düşünüyorum
Ben yogun bi şekilde değildi leke leke hani hasta olursunda başta leke gelir ya sökülenezsin o şekilde geldi iki gün bugünde kesildi hiç gelnedi. İnşallah sökülürümbence daha gelir benim 7gun surmustu ilk 2 gun cok yogun sonra azalarak olmustu ama leke gibi degil
Ben bilemiyorum verilen ilacın etkisiyle de olabilir gebelikte en güzeli bekleyerek görmekKızlar benim bata daha 9 gün var, ama wc deyken ilk defa yoğun bi sarı akıntı geldi (kokusu yok) ovülasyondan sonra normalde akıntılarım bembeyaz olur. Bu ay rahim filmi çektim antibyotik kullandım ondanmıdır, yoksa bi belirti olabilirmi?
Ben kıbrıslıyım burda hava sıcak ama ayaklarım 2 gündür buz gibi çorap olduğu halde hala ayağıma fan açıp ısıtıyorum.
Vee normalde ovülasyondan 2 gün sonra göğsüm ağrırdı bu ay hala ağrım yok.
Yorumlarmısınız kızlar
Folatro kullanıyorum ben deBende kullanıyorum canım folik asit B12 coraspin
Bende kullanmak istiyorum ama doktora gitsem mi emin degilim su an kafama gore de almak istemiyorum. Aile hekimimiz oncesinde kullanmak istersem diye ocean onermistk aslinda direk eczaneden alsam mi kiBen kullanıyorum canım. Martta başladım
Canım folik asite başlayabilirisn. Gebelikten 3 ay önce ve gebelikte 12.haftaya kadar kullanılıyor. Aile hekimine gitsen o bile başlar. Ben nikah işlemlerini hallederken bana gebelik düşündüğünde gel folik asit başlsrız demişti mesalaBende kullanmak istiyorum ama doktora gitsem mi emin degilim su an kafama gore de almak istemiyorum. Aile hekimimiz oncesinde kullanmak istersem diye ocean onermistk aslinda direk eczaneden alsam mi ki
Ve şükür ki ülkemizde salgın kontrol altındaVe kizlar dunyanin daha iyi daha temiz daha hastaliksiz bi dünya olmasını beklersek asla bebek yapamayız. Pandemi hastanesi olmayan bir suru hastane var. Kendi kisisel hijyenimize ve disarda da önemlemlerimize dikkat edersek birsy olmaz allahin izniyle
Canim folik asitler kilo yapmiyor degilmi simdi esime folik asit aldirmaya yolladimFolatro kullanıyorum ben de
Hayır kilo yapmıyor bende hamileyim kullanıyorum şuan kilom aynıCanim folik asitler kilo yapmiyor degilmi simdi esime folik asit aldirmaya yolladim
Aman iyi sevindim canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlerin basinaHayır kilo yapmıyor bende hamileyim kullanıyorum şuan kilom aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?