bence daha gelir benim 7gun surmustu ilk 2 gun cok yogun sonra azalarak olmustu ama leke gibi degilYa kızlar bişey kafama takılıyor. Şimdi kimyasal gebelikti iki gündür kahverengi leke geliyodu bendem bugün gelmedi hiç eğer akşama kadar gelmezse dula girip temizlenip yarın oruc tutabilir miyim ?
Ben kullanıyorum canım. Martta başladımKizlar uzmanlar gebelikten en az 3 ay once folik asit başlayın diyolar kullanan var mi aranizda ?
Ya bellide olmaz ki belkide cok uslu bebeklerimiz olcak annesine cekerse uslu olur benimki ama babasına cekerse yandık
Öyle tabi kuzum yasaktan sonra gidip kan testi verirsin yineBende ya. Düşünmemeye çalışayım hayırlısı ne ise o olsun.
Eğer ailede ki yaramazlara cekmezse uslu olur belkiOo ozaman süper olur :) gerçi ikimizde uslu bebişlermişiz bakalım bizim bebiş nasıl olacak. İnsan düşünürken bile heyecanlanır mı
Ben kahvaltıyı yapınca alıyorum ama artık sahur da alcam canımKIZLAR FOLİK ASİTİ SABAH MI KULLANIYOSUNUZ AKŞAM MI?
Gelsinlerde itham etsinler bakim. Bişe diyim mi bi kişiyi gördüm. Biriyle konuşuyolardı. Sonra baktım oda hamile olmayı istiyo. Ama biri hamilelikle ilgili topik açsa orda yancısıyla beraber sallıyo millete.Şu konuşmalarımızı görse linç edecek Bi toplum var kızlar haberiniz olsun. Bizi cahil bilgisiz yobaz olmak ile itham ediyorlar bu devirde böyle bir riskli dönemde çocuk yapmaya çalışıyoruz diye
Bende öyle canım. Artık sahurdan sonra alırımBen kahvaltıyı yapınca alıyorum ama artık sahur da alcam canım
5 mayıskac gun var bata?
Hımm o zaman cok yüksek değil ama dikkat et benmde 295 ti
Şu konuşmalarımızı görse linç edecek Bi toplum var kızlar haberiniz olsun. Bizi cahil bilgisiz yobaz olmak ile itham ediyorlar bu devirde böyle bir riskli dönemde çocuk yapmaya çalışıyoruz diye
Komik olduklarının farkında değiller. İçten içe istiyolar hamile kalabilseler mutluluktan havaya ucarlar ama bu dönemde akılları almıyo güyaaa. Cok iyi yapmışsın kimi ilgilendirir senin hamile kalmak istemen.Amaan boşver canım herkesin hayatı seçimleri kendine.
Azze Anlattığı gibi benimle de özelde bir kişi konuştu nasıl bu dönemde istiyorsun insan korkar filan diye ben tartışmak istemiyorum dedim kapattım konuyu, sonra baktım başka konulara yazmış o da gebe kalmaya çalışıyor
ben aksamlari iciyorum hep ayni saatte 1 tanede bebek aspirini iciyorumKIZLAR FOLİK ASİTİ SABAH MI KULLANIYOSUNUZ AKŞAM MI?
Bebek aspirini neden canımben aksamlari iciyorum hep ayni saatte 1 tanede bebek aspirini iciyorum
pihtilasma varsa diye onlem olarak iciyorum bi zarari yokmusBebek aspirini neden canım
Anladım canım en iyisi aslında. En azından önlemini alıyosunpihtilasma varsa diye onlem olarak iciyorum bi zarari yokmus
daha once bi kimyasalin oldugu icin risk almak istemedim tekrar duzenli olarak iciyorumAnladım canım en iyisi aslında. En azından önlemini alıyosun
Genelde kalp durmasında pıhtılaşma çıkıyo diye biliyorum ama doktor mu dedi sanadaha once bi kimyasalin oldugu icin risk almak istemedim tekrar duzenli olarak iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?