Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar bişey kafama takılıyor. Şimdi kimyasal gebelikti iki gündür kahverengi leke geliyodu bendem bugün gelmedi hiç eğer akşama kadar gelmezse dula girip temizlenip yarın oruc tutabilir miyim ?
bence daha gelir benim 7gun surmustu ilk 2 gun cok yogun sonra azalarak olmustu ama leke gibi degil

Ya bellide olmaz ki belkide cok uslu bebeklerimiz olcak annesine cekerse uslu olur benimki ama babasına cekerse yandık

Oo ozaman süper olur :) gerçi ikimizde uslu bebişlermişiz bakalım bizim bebiş nasıl olacak. İnsan düşünürken bile heyecanlanır mı

Oo ozaman süper olur :) gerçi ikimizde uslu bebişlermişiz bakalım bizim bebiş nasıl olacak. İnsan düşünürken bile heyecanlanır mı
Eğer ailede ki yaramazlara cekmezse uslu olur belki hemde cok hayal kurmaktan en zevk aldıgım sey bebegimle ilgili onu emzirdiğimi,oynadıgımı,üstünü giydirdiğimi,ailecek dışarıya çıktıgımızı düşünmek

Şu konuşmalarımızı görse linç edecek Bi toplum var kızlar haberiniz olsun. Bizi cahil bilgisiz yobaz olmak ile itham ediyorlar bu devirde böyle bir riskli dönemde çocuk yapmaya çalışıyoruz diye

KIZLAR FOLİK ASİTİ SABAH MI KULLANIYOSUNUZ AKŞAM MI?

Şu konuşmalarımızı görse linç edecek Bi toplum var kızlar haberiniz olsun. Bizi cahil bilgisiz yobaz olmak ile itham ediyorlar bu devirde böyle bir riskli dönemde çocuk yapmaya çalışıyoruz diye
Gelsinlerde itham etsinler bakim. Bişe diyim mi bi kişiyi gördüm. Biriyle konuşuyolardı. Sonra baktım oda hamile olmayı istiyo. Ama biri hamilelikle ilgili topik açsa orda yancısıyla beraber sallıyo millete.

Amaan boşver canım herkesin hayatı seçimleri kendine.

Azze Anlattığı gibi benimle de özelde bir kişi konuştu nasıl bu dönemde istiyorsun insan korkar filan diye ben tartışmak istemiyorum dedim kapattım konuyu, sonra baktım başka konulara yazmış o da gebe kalmaya çalışıyor

Komik olduklarının farkında değiller. İçten içe istiyolar hamile kalabilseler mutluluktan havaya ucarlar ama bu dönemde akılları almıyo güyaaa. Cok iyi yapmışsın kimi ilgilendirir senin hamile kalmak istemen.

Anladım canım en iyisi aslında. En azından önlemini alıyosun
daha once bi kimyasalin oldugu icin risk almak istemedim tekrar duzenli olarak iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…