Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh afiyet olsun sana canım. Biz esimle dün gece gec uyuduk daha yeni dünysya gözlermizi actık

Ohh iyi yaptınız. Şimdi uzun uzun kahvaltı keyfi de güzel olur :)

Olsun canımm hemen düşmeyebiliyo sisteme. Sen nasılsıl nasıl gidiyo?
iyiyim sabahlari uyandigimda biraz alt karinda agri oluyor ama normalmis sanirim haftaya doktora gidicen bakalim belki o zamana kese de gorunur

Evet en cok onu seviyorum. Diyorum bebiş olunca hep cayımız soguyacak

Aayy soğusun kahvelerimiz çaylarımız:) bizde şikayet edelim tatlı tatlı :) şimdi de tadını çıkaralım tabi :)

Kizlar merhabaa benim bat 11 Mayıs. göğüste acı ve şişkinlik yoğun kasık batismalari hissediyorum bel ağrılarında cabası. Test yaptım bı kaç kere negatif önümüzdeki 5 gün yumurtlama donemim ama su ana kadar 3 kez denedik sizce hamile olabilir miyim?

Ama çok var erken değil mi canım. Şuan yumurtlama döneminde olman gerekmiyor mu

Ama çok var erken değil mi canım. Şuan yumurtlama döneminde olman gerekmiyor mu
Aynen erken ama sat tarihinden bir sonraki gün ilk deneme oldu aradan 11 gün geçti acaba mi demekten kendimi alamıyorum birde düzensizdir benim regl döngüm

Aynen erken ama sat tarihinden bir sonraki gün ilk deneme oldu aradan 11 gün geçti acaba mi demekten kendimi alamıyorum birde düzensizdir benim regl döngüm
Benim bat 3 mayıs ben senin gibi bişey yazsam çok erken derler senin 11 mayısmış bi de

Bence yumurtlama belirtisi bu canim

Canım selam seninde mi prolaktin sorunun var

Önceki seneler hiç bilmiyordum canım evlendikten sonra 1 kere 15 gün gecikmem oldu o zaman öğrendim yoksa hep düzenliydi reglim hiç farketmemistim.

Ama doktor ilaç vermedi 37 gibi bı değerdi galiba.

Hala gelmedi mi şaka gibi

Gelmedi sanki bugün ağrım var biraz karnımda şişlik heran olacak gibiyim ama olsam da kafam rahatlasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…