Ohh afiyet olsun sana canım. Biz esimle dün gece gec uyuduk daha yeni dünysya gözlermizi actıkİyiyim canım sen nasılsın. Temizliğimi bitirdim kahve keyfi yapıyorum
Bu gece ilk sahurGünaydın kızlar hayırlı ramazanlar olsun şimdiden inşallah bol bebiş haberi aldığımız güzel bir ay olur bizim için ramazan
Ohh afiyet olsun sana canım. Biz esimle dün gece gec uyuduk daha yeni dünysya gözlermizi actık
Evet en cok onu seviyorum. Diyorum bebiş olunca hep cayımız soguyacakOhh iyi yaptınız. Şimdi uzun uzun kahvaltı keyfi de güzel olur :)
iyiyim sabahlari uyandigimda biraz alt karinda agri oluyor ama normalmis sanirim haftaya doktora gidicen bakalim belki o zamana kese de gorunurOlsun canımm hemen düşmeyebiliyo sisteme. Sen nasılsıl nasıl gidiyo?
Aman olsun da çayı soğuk içeriz boşver kızEvet en cok onu seviyorum. Diyorum bebiş olunca hep cayımız soguyacak
İnşallah canımm. Dikkat et ağır kaldırmaiyiyim sabahlari uyandigimda biraz alt karinda agri oluyor ama normalmis sanirim haftaya doktora gidicen bakalim belki o zamana kese de gorunur☺
Doğru valla soğarsa ısıtırızAman olsun da çayı soğuk içeriz boşver kız
Evet en cok onu seviyorum. Diyorum bebiş olunca hep cayımız soguyacak
Kizlar merhabaa benim bat 11 Mayıs. göğüste acı ve şişkinlik yoğun kasık batismalari hissediyorum bel ağrılarında cabası. Test yaptım bı kaç kere negatif önümüzdeki 5 gün yumurtlama donemim ama su ana kadar 3 kez denedik sizce hamile olabilir miyim?
Aynen erken ama sat tarihinden bir sonraki gün ilk deneme oldu aradan 11 gün geçti acaba mi demekten kendimi alamıyorumAma çok var erken değil mi canım. Şuan yumurtlama döneminde olman gerekmiyor mu
Benim bat 3 mayıs ben senin gibi bişey yazsam çok erken derler senin 11 mayısmış bi deAynen erken ama sat tarihinden bir sonraki gün ilk deneme oldu aradan 11 gün geçti acaba mi demekten kendimi alamıyorumbirde düzensizdir benim regl döngüm
Benim bat 3 mayıs ben senin gibi bişey yazsam çok erken derler senin 11 mayısmış bi de
Bence yumurtlama belirtisi bu canimKizlar merhabaa benim bat 11 Mayıs. göğüste acı ve şişkinlik yoğun kasık batismalari hissediyorum bel ağrılarında cabası. Test yaptım bı kaç kere negatif önümüzdeki 5 gün yumurtlama donemim ama su ana kadar 3 kez denedik sizce hamile olabilir miyim?
Öylemi dersiniz o zaman denemeye devam edelimBence yumurtlama belirtisi bu canim
Canım selam seninde mi prolaktin sorunun var
Hala gelmedi mi şaka gibi
Aynen canım kanda baktır bir sorun olmasınYa bilmiyorum kafam karıştı. 2 gün sonra yine bakarım kana olmadı anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?