• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyiyim sabahlari uyandigimda biraz alt karinda agri oluyor ama normalmis sanirim haftaya doktora gidicen bakalim belki o zamana kese de gorunur☺
Cnm senin kesin belli oldu mu benim bat 5 mayıs sabaha karşı kasik ağrısı ile uyandım daha çok kasılma gibiydi senin durum nasıldı

Cnm senin kesin belli oldu mu benim bat 5 mayıs sabaha karşı kasik ağrısı ile uyandım daha çok kasılma gibiydi senin durum nasıldı
kan testimin sonucu cikmadi malesef ama 4 kez test yaptim farkli farkli markalarla hepsinde pozitif cikti her yaptigimda daha koyulasarak ben de battan once kasik agrisiyla anladim hamile oldugumu canim

kan testimin sonucu cikmadi malesef ama 4 kez test yaptim farkli farkli markalarla hepsinde pozitif cikti her yaptigimda daha koyulasarak ben de battan once kasik agrisiyla anladim hamile oldugumu canim
Ay catlicam bende yarın eczaneden aldırayım çıkar mı ki ya bata daha var ya en küçüğüm 2 yaşında bir de

Önceki seneler hiç bilmiyordum canım evlendikten sonra 1 kere 15 gün gecikmem oldu o zaman öğrendim yoksa hep düzenliydi reglim hiç farketmemistim.

Ama doktor ilaç vermedi 37 gibi bı değerdi galiba.

Gelmedi sanki bugün ağrım var biraz karnımda şişlik heran olacak gibiyim ama olsam da kafam rahatlasa.

Hımm o zaman cok yüksek değil ama dikkat et benmde 295 ti🤭

Merhaba benim bat 6 Mayıs. Ovulasyon testim 13 ve 14 gün pik yaptı 15 gün siliklesti gün aşırı birliktelik noldu hep bugün de olsa diye düşündüm ama bugün tansiyonum düşük usuttum galiba bilemiyorum kasıklarımda ara ara kramplar oluyor benim de baş ağrım çok ama goguslerime dokunamiyorum bile normalde yumurtlama çatladı aslında etkisi devam ediyor sanırım. Sizde nasıl belirtiler hanımlar

Kizlar uzmanlar gebelikten en az 3 ay once folik asit başlayın diyolar kullanan var mi aranizda ?

Ya kızlar bişey kafama takılıyor. Şimdi kimyasal gebelikti iki gündür kahverengi leke geliyodu bendem bugün gelmedi hiç eğer akşama kadar gelmezse dula girip temizlenip yarın oruc tutabilir miyim ?

Back
X