Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13.günüm ilk testimi yaptım şansıma pik çıktı 🙈☺️2 gün erken yumurtlicam galiba

Eklentiler

• IMG_20200410_162823.jpg
    IMG_20200410_162823.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 28
Şanslısın kaçırmadın iyiki :KK37:
Yaa evet hiç sorma yarın baslasam teste belki yumurtlamadım daha diyip stres olacaktım bundan sonra 10.gün baslarım test yapmaya..

Yalnız oğrenilmiş çaresizlik ornegiyim resmen 😂 gelecek ay yine yapıcam testi sanırım.. İnşallah gerek kalmaz da

canım çok erken yapmışsın testi. pozitif olma ihtimali olabilir bazen adet gününe kadar bile çıkmıyor. bence kullanma hiçbir şey
Ama zaten olma ihtimali çok düşüktü. Soğan suyu içtim bu sefer tamamen rahmim temizlensin istiyorum.

Kızlar ben iğnenin ayı dolunca folik asit içmeye başlıycam. Sizce gebeliğin oluşmasında fayda sağlar mı.

Yaa evet hiç sorma yarın baslasam teste belki yumurtlamadım daha diyip stres olacaktım bundan sonra 10.gün baslarım test yapmaya..

Yalnız oğrenilmiş çaresizlik ornegiyim resmen 😂 gelecek ay yine yapıcam testi sanırım.. İnşallah gerek kalmaz da
Aynen canım işte bazen erken yumurtlama oluyo. Bidaha ki aya gerek kalmıcak Allahn izniyle :KK37:

Kızlar ben iğnenin ayı dolunca folik asit içmeye başlıycam. Sizce gebeliğin oluşmasında fayda sağlar mı.
Gebeliğe yardımcı demeyelim de bebeğin beyin ve sinir gelişimi için önemli canım. Zihinsel rahatsızlıkları olabildiğince azaltmak için içiliyor . Hamile kalmadan önce 3 ay hamilelikte de 3 ay boyunca içilmeli.

Kızlar yumurtlamadan sonra kaçıncı gün adet beklenir:KK14: yumurtlamam11. Gün oldu bütün 12. Gün yumurtlamanın adet olacakmışım gibi ama erken olmaz mı

Kızlar yumurtlamadan sonra kaçıncı gün adet beklenir:KK14: yumurtlamam11. Gün oldu bütün 12. Gün yumurtlamanın adet olacakmışım gibi ama erken olmaz mı
13 veya 14 oluyor cnm kimi çatlamaya göre sayıyo kimi pik e göre..inşallah adet olmazsın 🙏🏻

Şöyle söyleyeyim sancım çoktu aslında virüsten önce takibini yapıyordum ama bırakmıştım neyse sancı olunca ovulasyon testi yaptım pikti değerlendirdik sonradan değerlendirmedik hatta öbür gün tekrar test yaptım silinmişti T çizgisi ama şimdi de bi sancım var merak ettim

Şöyle söyleyeyim sancım çoktu aslında virüsten önce takibini yapıyordum ama bırakmıştım neyse sancı olunca ovulasyon testi yaptım pikti değerlendirdik sonradan değerlendirmedik hatta öbür gün tekrar test yaptım silinmişti T çizgisi ama şimdi de bi sancım var merak ettim
11.gün ise yerleşmeden dolayı sancı dır belki de.. İnşallah öyledir.. Testiniz varsa yarın sabah ilk idrarla test yapın belki silik cıkabılır.. 9.günden sonra kanda yükselmeye başlıyor hcg.. Kanda da belli bi seviyeye gelmeden idrarda cıkmıyor maalesef

Beklerim acelem yok umudum da yok:KK15:iki tane testim kaldı şimdi yoklukta onları harcamayayım nasipte olan gelir❤️

Azze cnm tarihleri siralarmısin cok karisik kim once sonra gorebilelim

X